Jedyne czego dodatkowego potrzebuję to w miarę dobry aparat od 3,2Mpix.
Za rady postaram się jakoś odwdzięczyć np opisem objazdu Słoweńskiej autostrady lub jakimiś namiarami na kwatery
.png)
.png)
dids76 napisał(a):Żona po ponad rocznym używaniu smarfona powiedziała dosyć! Chce teraz kupić zwykły telefon, używać go do tego czego go Pan Bóg stworzył czyli do dzwonienia![]()
Za rady postaram się jakoś odwdzięczyć np opisem objazdu Słoweńskiej autostrady lub jakimiś namiarami na kwatery![]()
DCK napisał(a):dids76 napisał(a):Żona po ponad rocznym używaniu smarfona powiedziała dosyć! Chce teraz kupić zwykły telefon, używać go do tego czego go Pan Bóg stworzył czyli do dzwonienia![]()
Za rady postaram się jakoś odwdzięczyć np opisem objazdu Słoweńskiej autostrady lub jakimiś namiarami na kwatery![]()
Powiem tak: Nokia 6303 - zwykły, bardzo dobry telefon z aparatem 3,2. Mały, zgrabny - zamieniłem na Lumie z WP i..... szlag mnie trafia.
.png)
dids76 napisał(a):Żona po ponad rocznym używaniu smarfona powiedziała dosyć!
.png)
walp napisał(a):Ja preferuję w obudowie slide i moim zdaniem jeden z lepszych to...
.png)
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Ja preferuję w obudowie slide i moim zdaniem jeden z lepszych to...
Tyle, że to też smartfon.

greenrs napisał(a):Jeśli chodzi o telefony "do dzwonienia" nikt nigdy nie stworzył nic lepszego niż Nokia 6310i. Telefon wiekowy a mimo to na aukcjach internetowych ciągle trzyma cenę. Niestety nie ma aparatu.
.png)
anakin napisał(a):Ja bym optował za Nokią walpa.
Używałem przez 4 lata, bez najmniejszych problemów.![]()
Choć pierwsze słyszę, że to.............smartfon!

.png)
alias21 napisał(a):Nokia E52
Bateria nie do zajechania, zdjęcia jak na telefon przyzwoite...
No i obudowa..w dużej części metalowa...wytrzymała.
I jak by co to i wifi....
dids76 napisał(a):na razie zastanawiamy się nad tymi dwoma modelami Nokii (E66 i E52). Do tego jeszcze dochodzi Samsung S5610 ale przeczytałem kilka niepochlebnych opinii.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.