Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaki kupić telefon? Nie smartfon

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 09.04.2014 19:26

Dziadek Maciek napisał(a):
greenrs napisał(a):Można i tak... Tylko czy wtedy potrzebujemy smartfona? :wink:

To C3 jest smartfonem :?: 8O Ja głupi myślałem, że to zwykły telefon :wink:

Moje pytanie było skierowane do Kasi. Nie zauważyłem, że uprzedziłeś mój post :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.04.2014 19:28

anakin napisał(a):Ja bym optował za Nokią walpa.
Używałem przez 4 lata, bez najmniejszych problemów. :D

Choć pierwsze słyszę, że to.............smartfon! 8O

greenrs napisał(a):Jeśli chodzi o telefony "do dzwonienia" nikt nigdy nie stworzył nic lepszego niż Nokia 6310i. Telefon wiekowy a mimo to na aukcjach internetowych ciągle trzyma cenę. Niestety nie ma aparatu.

Klasyk.
Mam.
I nie zamierzam sprzedawać. :mrgreen:

Używam od 4 lat E66, bez żadnych problemów-polecam ten telefon.
Pozdrav
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 09.04.2014 19:34

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
greenrs napisał(a):Można i tak... Tylko czy wtedy potrzebujemy smartfona? :wink:

Pytanie byłoby zasadne, gdybym powiedziała, że kupiłam urządzenie płacąc za nie cenę rynkową (jak dla mnie kosmiczną... ), ale to nie miało miejsca. Standardowe przedłużanie umowy, zmiana taryfy i wykorzystana możliwość opcji nowego urządzenia (jasne, że częściowo "chętka na nową zabawkę", bo z całą pewnością nie paląca potrzeba, gdy stary telefon jeszcze jak najbardziej na chodzie)... a w ofertach operatorów właściwie same smartphony i "urządzenia dla seniora"... zatem jaki wybór?
Poza tym nie zawadzi mieć przy sobie urządzenie, które czasem zastąpi mi tablet, jeśli nie pomyślę, by go zabrać, czy kiedy po prostu nie bardzo chcę go ze sobą nosić (od biedy nawet na ekranie 4,8 " ebooka poczytać można, skorzystać z Internetu, kiedy jest taka potrzeba). Smartphony nie tylko dla tych, co to 24 h na dobę do fb dostęp mieć muszą.
Czy silnik w Twoim samochodzie pracuje 24 h/dobę? Czy tylko wtedy, kiedy dokądś się wybierasz?

Przekonująca argumentacja :) Ja też lubię takie zabawki-gadżety, choć również wszystkich funkcji nie używam. Z facebooka nie korzystam - nie mam konta :!: Za to lubię mieć stały dostęp do maili by wiedzieć co na cro.pl się dzieje :oczko_usmiech:

Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden model - Nokia C5 5MP:
Obrazek

Podobny w obsłudze do wcześniej polecanych E52 i E66. Przewagą jest tutaj lepszy aparat, minusem natomiast brak wi-fi. Ale jeśli zona nie zamierza korzystać z internetu to brak wi-fi nie stanowi problemu. Jest to model nowszy, więc łatwo go jeszcze gdzieś upolować.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Jaki kupić telefon? Nie smartfon - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone