.png)
MWN napisał(a):Nie lubię Poznania, ale Poznaniaków - owszem tak. Tak trudno czytać ze zrozumieniem?
MWN napisał(a):Aldonka napisał(a):MWN nie darzysz Poznaniaków szacunkiem, ale nawet ich lubisz...ciekawe połączenie
Gdzie to przeczytałeś?
MWN napisał(a):z Poznania, którego nie darzę zbyt wielkim szacunkiem, ale ludzie OK.
MWN napisał(a):Już pisałem, że Polacy to największa wiocha i hołota na plażach i nie tylko. Niestety
MWN napisał(a):Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...
.png)
.png)
Sven napisał(a):Bo MWN nie jest Polakiem, on jest Ełropejczykiem przez ą i ę.
Daleko mu do polskiego bydła i wiochy.
MWN chłopie ale ty się musisz na co dzień męczyć próbując egzystować obok tej barbarzyńskiej tłuszczy.
.png)
Aldonka napisał(a):
Zastanawiam mnie tylko jedna rzecz, jak mierne sam sobie w co drugim poście wystawiasz świadectwo, twierdząc tu i ówdzie, że:MWN napisał(a):Już pisałem, że Polacy to największa wiocha i hołota na plażach i nie tylko. NiestetyMWN napisał(a):Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...
MWN napisał(a):Sven napisał(a):Bo MWN nie jest Polakiem, on jest Ełropejczykiem przez ą i ę.
Daleko mu do polskiego bydła i wiochy.
MWN chłopie ale ty się musisz na co dzień męczyć próbując egzystować obok tej barbarzyńskiej tłuszczy.
To fakt, ale izoluję się od tego grubą szybą i autem z klimą...![]()
.png)
ynka napisał(a):Aldonka napisał(a):
Zastanawiam mnie tylko jedna rzecz, jak mierne sam sobie w co drugim poście wystawiasz świadectwo, twierdząc tu i ówdzie, że:MWN napisał(a):Już pisałem, że Polacy to największa wiocha i hołota na plażach i nie tylko. NiestetyMWN napisał(a):Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...
Ja własnie też chciałam uzyskać odpowiedź, co autor miał na myśli ale podejrzewam, że tej odpowiedzi nie dostane
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.