Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak poznać Polaka na plaży?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 04.06.2013 13:25

Same pyszne zdjęcia.. ;) Wierzę jednak w głębi ducha, że to nie Polacy, bo że nie w Polsce to widać.. ;)
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 04.06.2013 13:30

W temacie, po stroju z Decathlonu :wink: Moja córka w zeszłym roku wrzasnęła na całą plażę : "ta pani ma taki sam strój jak ty !!!!". W kolejnych dniach ani pani, ani ja nie pojawiłyśmy się na plaży w wymienionym stroju ;-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2013 13:42

razpol napisał(a):Same pyszne zdjęcia.. ;) Wierzę jednak w głębi ducha, że to nie Polacy, bo że nie w Polsce to widać.. ;)

Obrazek

Obrazek
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 04.06.2013 13:44

Polacy są narodem chyba trochę wstydliwym :)

Obrazek

nieprawdaż?

PS no dobra.... nie wszyscy :)
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 06.06.2013 10:36

viltob08 napisał(a):W temacie, po stroju z Decathlonu :wink: Moja córka w zeszłym roku wrzasnęła na całą plażę : "ta pani ma taki sam strój jak ty !!!!". W kolejnych dniach ani pani, ani ja nie pojawiłyśmy się na plaży w wymienionym stroju ;-)

ha ha ha... uśmiałam się :D
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 06.06.2013 15:57

Rozumiem, że trochę autoironii jest bardzo pozytywnym objawem. Ale co niektórym, to się juz chyba we łbach poprzewracało. To, że się jakiś obleśny jełop wyguglał z puszką piwa pisaną CYRYLICĄ , to nie znaczy, że należy go bezkrytycznie wklejać z naszą etykietką. Podpisujecie się pod takimi naszymi obrazkami ???, Więc gdzie wy jeździcie ? Rozumiem, to żart, jednak w marnym stylu. To już nie jest autoironia, ale po prostu chamstwo z rodzaju polish jokes. Ludzie, szanujcie się trochę..!!!!!! Wyskoczcie wreszcie z tych kompleksowych butów !!! .....A może cronaturki pokażą swoje fotki ?....Wtedy pewnie rodacy będą pozytywnie podbudowani, jak wygląda Polak / Polka na plaży :D ...Optymistycznie pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.06.2013 16:05

AdamSz napisał(a): Wyskoczcie wreszcie z tych kompleksowych butów !!! ....

.... marki Kubota ;)
http://blog.cropp.com/wp-content/upload ... -cropp.jpg
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 06.06.2013 16:13

Bocian napisał(a):
AdamSz napisał(a): Wyskoczcie wreszcie z tych kompleksowych butów !!! ....

.... marki Kubota ;)
http://blog.cropp.com/wp-content/upload ... -cropp.jpg

Ponoć oryginalne już są nie do kupienia, same podróbki na polskim rynku :wink:
kaz32420
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaz32420 » 06.06.2013 17:38

to ja juz teraz wiem dlaczego rodak w ubieglym roku udawl ze nie rozumie jak mowilem do niego po polsku ,bylo mu wstyd i nie chcial sie przyznac ze jet polakiem,a ja myslalem ze on mial chrapke na nasza pilke plazowa z reklama chorwaciego piwa,nasze dzieci bawily sie duza pilka plazowa w morzu a ze wial wiatr i ta pilka poplynela i szybko sie oddalala wiec nie udalo mi sie jej dogonic,ale ktos ja zlapal a ze byl na duzym granatowym matercu wiec podplynolem i popolsku do nich dzieci tego goscia usmiechnely sie i odwrocily glowe na bok ,a gosc ze nierozum(ni to po czesku ni chorwacku)wiec ja po angielsku a znam pare slow ale gosc zrozumial i oddal pilke wiec podziekowalem po polsku, nastepnego dnia siedzimy na plazy i przyszedl ow gosc zajac miejsce dla wiekszej grupy rozlozyl reczniki wyjal krutkofalowke i biegle po polsku mowi a malo tego umial klnac gdy skonczyl rozmawiac ja do zony mowie to ten gosc co wczoraj pilke zlapal i dzis biegle p polsku umie gosc to slyszal popatrzyl w moja strone i odszedl ,za chwile juz go ook nie bylo.to jest dopiero ..... nie to ze ja piwo wypje na plazy.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 06.06.2013 18:06

Piwo, plaża, szum morza - i ziomal ziomala nie poznał :D zakładam optymistycznie....Dukał w języku globisz, znaczy, chciał sie dogadać z obcokrajowcem :wink: ..A potem pewnie się spłoszył, widząć że lekko spalił głupa :) (czesto spotykany kompleks pierwszoklasisty) ... .. Co innego, jakby wiedząc, że jesteś PL, wyjechał do Ciebie płynna angielszczyzną, ....To by oznaczało, że z pełną premedytacją, chce uzyskać przewagę swoich kubot, nad twoimi kubotami...... :D ..Widziałem takich "światowych" cwaniaczków, ale to już gatunek wymierajacy....hej
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 16.06.2013 13:53

Właśnie zjechała kolejna hołota z Polski. Po tym ich poznacie:

chleją piwo na plaży, nawet baby w pozycji hejnalisty,
dzieci drą mordy a stare na nie jeszcze głośniej,
wiązka leci jak strumień,
żadne zwracanie uwagi nie przynosi rezultatu,
jedynym wybawieniem jest jak schlani zasną na plaży.

Pomijam że są bladzi jak to Polacy i leżą na słońcu pokotem. Ale spotkałem też w kulturalnych ludzi z Poznania, którego nie darzę zbyt wielkim szacunkiem, ale ludzie OK. Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 16.06.2013 14:25

MWN napisał(a):Właśnie zjechała kolejna hołota z Polski. Po tym ich poznacie:

chleją piwo na plaży, nawet baby w pozycji hejnalisty,
dzieci drą mordy a stare na nie jeszcze głośniej,
wiązka leci jak strumień,
żadne zwracanie uwagi nie przynosi rezultatu,
jedynym wybawieniem jest jak schlani zasną na plaży.

Pomijam że są bladzi jak to Polacy i leżą na słońcu pokotem. Ale spotkałem też w kulturalnych ludzi z Poznania, którego nie darzę zbyt wielkim szacunkiem, ale ludzie OK. Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...

Gdzie jesteście?
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 16.06.2013 16:26

No właśnie Ynka....Nie uważasz, i śmieszno i straszno ???. ......Rozumiem, że ta Pani na avatarku w białej bluzeczce, to jeż jakaś "baba z PL"..(z góry przepraszam).... .Poza tym, mam wrażenie że też jestescie jacyś bladzi ????......Dlaczego Kolega nie lubi Poznania -------ków :roll: ?????? .....Taka pisanina w stylu - wybujałe ego - - "ja to mam migrenę, a innych to łeb napierda......la" ......Same dziwne (baaaaaardzo przerysowane rzeczy), czy prowokacyjny żart ??? ...Pozdrawiam
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 16.06.2013 16:43

AdamSz napisał(a):No właśnie Ynka....Nie uważasz, i śmieszno i straszno ???. ......Rozumiem, że ta Pani na avatarku w białej bluzeczce, to jeż jakaś "baba z PL"..(z góry przepraszam).... .Poza tym, mam wrażenie że też jestescie jacyś bladzi ????......Dlaczego Kolega nie lubi Poznania -------ków :roll: ?????? .....Taka pisanina w stylu - wybujałe ego - - "ja to mam migrenę, a innych to łeb napierda......la" ......Same dziwne (baaaaaardzo przerysowane rzeczy), czy prowokacyjny żart ??? ...Pozdrawiam

No własnie nie wiem o co chodzi z tym POznaniem :roll: Może pisali pod wpływem emocji?
Aczkolwiek widziałam takie sceny na plaży, hmm... a nawet gorsze :x najbardziej mnie wkurza jak rodzice ryczą po swoich dzieciach :x
I co znaczy:
MWN napisał(a):Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...

:roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 16:59

I ja znam Poznaniaków, ale Ci to rzeczywiście chlejusy :mrgreen: I za to ich lubię :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Jak poznać Polaka na plaży? - strona 25
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone