.png)
viltob08 napisał(a):W temacie, po stroju z DecathlonuMoja córka w zeszłym roku wrzasnęła na całą plażę : "ta pani ma taki sam strój jak ty !!!!". W kolejnych dniach ani pani, ani ja nie pojawiłyśmy się na plaży w wymienionym stroju
.png)
AdamSz napisał(a): Wyskoczcie wreszcie z tych kompleksowych butów !!! ....
.png)
Bocian napisał(a):AdamSz napisał(a): Wyskoczcie wreszcie z tych kompleksowych butów !!! ....
.... marki Kubota
http://blog.cropp.com/wp-content/upload ... -cropp.jpg
.png)
.png)
.png)
.png)
MWN napisał(a):Właśnie zjechała kolejna hołota z Polski. Po tym ich poznacie:
chleją piwo na plaży, nawet baby w pozycji hejnalisty,
dzieci drą mordy a stare na nie jeszcze głośniej,
wiązka leci jak strumień,
żadne zwracanie uwagi nie przynosi rezultatu,
jedynym wybawieniem jest jak schlani zasną na plaży.
Pomijam że są bladzi jak to Polacy i leżą na słońcu pokotem. Ale spotkałem też w kulturalnych ludzi z Poznania, którego nie darzę zbyt wielkim szacunkiem, ale ludzie OK. Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...
.png)
.png)
AdamSz napisał(a):No właśnie Ynka....Nie uważasz, i śmieszno i straszno ???. ......Rozumiem, że ta Pani na avatarku w białej bluzeczce, to jeż jakaś "baba z PL"..(z góry przepraszam).... .Poza tym, mam wrażenie że też jestescie jacyś bladzi ????......Dlaczego Kolega nie lubi Poznania -------ków?????? .....Taka pisanina w stylu - wybujałe ego - - "ja to mam migrenę, a innych to łeb napierda......la" ......Same dziwne (baaaaaardzo przerysowane rzeczy), czy prowokacyjny żart ??? ...Pozdrawiam
MWN napisał(a):Nawet Ruscy są spokojniejsi od polskiego bydła...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.