napisał(a) heca7 » 01.01.2012 17:03
Ja niestety do klubu się nie zapiszę bo mi piwo nie smakuje a mąż sam pije niewiele. Za to Redbulla chętnie wypijamy. Poza tym nie palimy. Picie piwa na plaży jest mi obojętne. Nie zwracam na to uwagi, nie moja sprawa. Pilnuję swojego nosa i swoich dzieci

Jedynie co to przeszkadza mi dym papierosowy na plaży , no i pety między kamieniami. Ale nie palą tylko Polacy, palą Niemcy, Czesi, Rosjanie kopcili jak kominy. Byłam w Cro 2 razy i jakoś nie spotkałam się ze spektakularnie złym zachowaniem Polaków. Raz tylko pamiętam jak w Igrane do hotelu przyjechał autokar z Polski. Tego wieczoru był wieczorek zapoznawczy. Myśmy mieszkali wysoko nad hotelem ale nawet przy zamkniętych oknach integrowaliśmy się z gośćmi hotelu

Wodzirej darł się po polsku baaardzo głośno. Pozostałe noce były jednak spokojne.
Jak w drodze do tunelu Pitve( chcieliśmy zrobić zdjęcie

) żeśmy utknęli na osłonie silnika to zanim mąż zdążył podnieść rękę, żeby zatrzymać jakikolwiek samochód (chodziło o kogoś do popchnięcia) -obok zatrzymali się Polacy. I po minucie staliśmy na drodze. Z tego miejsca im serdecznie dziękuję