napisał(a) Jurek » 15.05.2007 20:55
Chyba pora abym sie odezwał. Spora część Cromaniaków zna moją pupilkę. Zaliczyła juz pięć zlotów. Kocham zwierzęta i tyle!!! Niektórzy myślą, że to jakieś dziwactwo z mej strony, że tak traktuje swego psa.
Jest to dla mnie członek rodziny i traktuje ją w ten sposób. Pozwalam jej na wiele, a Ona mi się odpłaca swym przywiązaniem do mnie. Czasem pozwalam jej na spanie ze mną, oczywiście jak jej ulubiona pani pozwoli.
Jest to cocer spaniel maści sobolowej, a zowie się Boni. Uwielbia wszelkie szuwary, bagna i mokre łąki!!! Płochacz na kaczki, tylko ja nie myśliwy!
Jadran uwielbia i wspaniale w nim pływa!!! Żadnych kłopotów w czasie podróży i pobycie w Cro. W konobach pierwsza dostaje michę z wodą, a potem dopiero obsługa zabiera się za nas!!! Od pewnego czasu sporo czasu poświęcam trochę większym zwierzakom! Konie. Ciągnie mnie powożenie i od pewnego czasu udaje mi się w to bawić. Nie odpuszczam żadnych zawodów hipicznych w okolicy, a i Boni mi towarzyszy! Tylko jest jeden problem, koń do łóżka nie wejdzie, ale jest wyjście, zawsze łóżko można wstawić do stajni!!