Nasz Biszonek - Nicola (ten biały). Ma dwa lata, za miesiąc jedzie trzeci raz do Cro.
.png)
.petris napisał(a):Lubuszalin" A za oknem owczarek nadal wyje, pewnie wlasciciel pochlal i spozni sie do domu."
Czy w Lubuskim nie ma stowarzyszenia"Opieki nad zwierzetami"lub po prostu POLICJI, aby zgłosic,ze ktoś zneca sie nad psem lub innym zwierzeciem ? j/w podano linki. Jednak stosuje sie w naszym kraju kary dla ludzi nieodpowiedzialnych.Dla czego nie zglosisz??
.png)
chesjowisz napisał(a):Lubuszanin napisał(a):.petris napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Czy to prawda, ze psy, koty czuja jak ludzie?.
Sa bardziej wrażliwsze,wierniejsze i madrzejsze.A uczucia...to sie nie da opisac...Widzialam to juz wiele razy.
Ciekawe, czy one tak lubia czekac na domownika caly dzien, az wyprowadzi go na spacer?.Bo mnie szlak trafia przebywanie w domu i czekanie kiedy ktos znajdzie chwile czasu i zabierze mnie na spacer.
ale z Ciebie marudaweż psa ze schroniska już będzie ktoś Cię miał zabrac na spacer ( ewentulanie kota ,możesz go wyprowadzać na smyczy)
.png)
VOID napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Zawsze dzwonie jesli pies blaka sie po osiedlu lub wyje zbyt dlugo.W policji sa ludzie ktorzy sie tym zajmuja na szczescie.
To ty kolego prawie jak rakarz jesteś!! tylko taki cichutki dzwoniacy z domowego zacisza
.png)

Lubuszanin napisał(a):VOID napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Zawsze dzwonie jesli pies blaka sie po osiedlu lub wyje zbyt dlugo.W policji sa ludzie ktorzy sie tym zajmuja na szczescie.
To ty kolego prawie jak rakarz jesteś!! tylko taki cichutki dzwoniacy z domowego zacisza
Policja to nie rakaze, tylko upomna wlasciciela.A co zrobic z blakajacym psem, mam je zabierac do domu?.Moze lepiej zeby pogryzl jakies dziecko?
.png)
igg napisał(a):...A co tam u Was i Waszych uciech?

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.