..Eunike ... jak moge spytać to jakigo aparata i obiektywo uzywos , bo jo se łostatnio dokupiłem pzed wakacjami 35mm ( Pamela mie mało nie udusiła)
..sorki za off
Pozdrowiajom Kowolki

.png)

.png)
Kowal38 napisał(a):Hejka![]()
..Eunike ... jak moge spytać to jakigo aparata i obiektywo uzywos , bo jo se łostatnio dokupiłem pzed wakacjami 35mm ( Pamela mie mało nie udusiła), ale nie idzie nim kryncić , ale jestym zły na Ciebie
co foty pikniejse robis
![]()
..sorki za off![]()
Pozdrowiajom Kowolki![]()
![]()
![]()
piotrf napisał(a):Doczytałem , dooglądałem i chociaż zdjęcia piękne , to jednak głos oddam na CRO .
Obydwa kraje piękne i ciekawe , ale tak mi serce podpowiada![]()
Też czekam na dalszy ciąg Twojej świetnej relacji
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)

.png)
i czekam na cd....png)

.png)
tiwa napisał(a):Ale relacja ! Czasami (komentarze) to prawdziwa jatka. Gratuluję lekkości pióra (wakacje na Korculi przeczytałem jednym tchem!).
Odniosłem wrażenie, że wybrzeże Amalfi nie jest warte tylu trudów i wyrzeczeń (pieniędzy).
Jak to oceniasz w tej chwili ?
Oddaję głos na CRO![]()
pzdr.
.png)

.png)
Roxi napisał(a):Jaaaak to się stało, że mi ta relacja tak całkowicie umknęła?![]()
Kolejne już w tym roku Cro starcie na forum. Poprzednim razem u myszy wygrała Dolina Zillertal, ciekawe jak będzie u Ciebie
Fajne zdjęcia i przygody
Andzia* napisał(a):Piękne te Włochy - jadę z wami - lubię dobrą zabawę , a w życiu trzeba sobie umieć radzić ....
wukor napisał(a):Super relacja i odwieczny dylemat, już kilka razy mieliśmy najechać Italię ale jakoś zawsze wygrywała CRO.
andeo napisał(a):Wyprawa chłopaków ciekawa bardzo...no ja jestem ciekawa czemu Paweł musiał zawrócić
FUX napisał(a):Wycieczka fajna; dobrze, że jakiejś kasy z biletami po drodze nie było...

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe