Dick45 napisał(a):Średni czas przejazdu z Warszawy do Makarskiej 9,5-10,5 godz.
Jakim samochodem - bo lew jechał 10.5 godziny z Katowic do Splitu.
.png)
Dick45 napisał(a):Średni czas przejazdu z Warszawy do Makarskiej 9,5-10,5 godz.
.png)
maxredaktor napisał(a):Jechaliście uczciwie, bez popisów?
.png)
Dick45 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dick45 napisał(a):Średni czas przejazdu z Warszawy do Makarskiej 9,5-10,5 godz.
BMW 535D
.png)
maxredaktor napisał(a):Jechaliście uczciwie, bez popisów?
.png)
Dick45 napisał(a):maxredaktor napisał(a):Jechaliście uczciwie, bez popisów?
Jeżeli "uczciwie" to zgodnie z przepisami o V-max to nie na chorwackiej autostradzie sprawdziłem że faktycznie BMW odcina przy 250. Dla mnie prędkość max z którą jadę musi być bezpieczna dostosowana do aktualnych warunków na drodze i umiejętności kierującego. Ja tak często jeżdżę samochodem służbowym w Polsce więc nie jest to dla mnie coś ekstremalnie trudnego.
.png)
maxredaktor napisał(a):Dick45 napisał(a):maxredaktor napisał(a):Jechaliście uczciwie, bez popisów?
Jeżeli "uczciwie" to zgodnie z przepisami o V-max to nie na chorwackiej autostradzie sprawdziłem że faktycznie BMW odcina przy 250. Dla mnie prędkość max z którą jadę musi być bezpieczna dostosowana do aktualnych warunków na drodze i umiejętności kierującego. Ja tak często jeżdżę samochodem służbowym w Polsce więc nie jest to dla mnie coś ekstremalnie trudnego.
Nie mam więcej pytań. Mam nadzieję, że nigdy nie spotkam cię na drodze w Polsce.
PS.
Powoli w wątku robi się bałagan.
.png)
Dick45 napisał(a):maxredaktor napisał(a):Dick45 napisał(a):maxredaktor napisał(a):Jechaliście uczciwie, bez popisów?
Nie mam więcej pytań. Mam nadzieję, że nigdy nie spotkam cię na drodze w Polsce.
PS.
Powoli w wątku robi się bałagan.
Tu się z Tobą zgodzę lepiej mnie nie spotkać na drodze w Polsce bo moja praca polega na dyscyplinowaniu takich kierujących

Dick45 napisał(a):Tu się z Tobą zgodzę lepiej mnie nie spotkać na drodze w Polsce bo moja praca polega na dyscyplinowaniu takich kierujących
Dick45 napisał(a):Jeżeli "uczciwie" to zgodnie z przepisami o V-max to nie na chorwackiej autostradzie sprawdziłem że faktycznie BMW odcina przy 250.
Dick45 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dick45 napisał(a):Średni czas przejazdu z Warszawy do Makarskiej 9,5-10,5 godz.
BMW 535D
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.