Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Kto wygra?

Ankieta wygasła 25.10.2009 12:27

Adamek
35
100%

Liczba głosów : 35

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:15

majeczka napisał(a):
zebik napisał(a):Gołota zawsze miał pół mózgu, a teraz to Adamek jeszcze tę połówkę dokładnie poobijał.

Nawet Kulej, chociaż już wiekowy, jeśli by tam stanął to i tak pewnie by zwyciężył. Zawsze bardziej walczył głową niż pięściami. Jak widać siła przeciwko rozumowi niewiele znaczy... :papa:

No nie przesadzałbym z tym Kulejem - miejsce dziadków jest przy wnukach. Kulej to inny temat pięściarstwa bardziej amatorskiego niż zawodowego. A z Gołotą zgoda - większość średnich pięściarzy by z nim dzisiaj z resztą tak jak i wcześniej spokojnie wygrała.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.10.2009 23:20

majeczka napisał(a):
pasażer napisał(a):
majeczka napisał(a):Dla mnie osobiście np. człowiek wytatuowany, czego nie brakuje u naszych piłkarzy to totalny "głupol", i wcale się nie dziwię, że mieli tylko takie osiagnięcia jakie mieli....

Pani już podziękujemy

Prawda boli?

Jak ktoś ma tatuaż to jest debilem? W szkole można takie teksy wmawiać, a z tym że piłkarze do najinteligentniejszych sportowców nie należą to się zgodzę. Ok. bez sensu rozmowa i nie na temat. KONIEC
Ostatnio edytowano 24.10.2009 23:22 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:22

pasażer napisał(a):KONIC

KONIC
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.10.2009 23:24

zebik napisał(a): Kulej to inny temat pięściarstwa bardziej amatorskiego niż zawodowego.

To, że w ówczesnych czasach pięściarstwo nazywało się amatorskie, wcale nie znaczy, że takim było. Może mi jeszcze powiesz, że szedł na 8 godzin do pracy, a potem miał dodatkowy trening? Chyba nie jesteś aż tak naiwny? Gdyby tak było, to mógłby sobie wygrać olimpiadę w Koziej Wólce...
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.10.2009 23:27

zebik napisał(a):
pasażer napisał(a):KONIC

KONIC

No co? Klawiaturę czas zmienić. Złośliwiec jeden!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:27

majeczka napisał(a):
zebik napisał(a): Kulej to inny temat pięściarstwa bardziej amatorskiego niż zawodowego.

To, że w ówczesnych czasach pięściarstwo nazywało się amatorskie, wcale nie znaczy, że takim było. Może mi jeszcze powiesz, że szedł na 8 godzin do pracy, a potem miał dodatkowy trening? Chyba nie jesteś aż tak naiwny? Gdyby tak było, to mógłby sobie wygrać olimpiadę w Koziej Wólce...

No co ty, a kto z amatorów czy zawodowców do pracy chodzi na 8 godzin. A w Koziej Wólce nie było olimpiady - Majeczko musisz poczytać wikipedię tam jest napisane gdzie były nowożytne igrzyska.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.10.2009 23:36

pasażer napisał(a):
majeczka napisał(a):
pasażer napisał(a):
majeczka napisał(a):Dla mnie osobiście np. człowiek wytatuowany, czego nie brakuje u naszych piłkarzy to totalny "głupol", i wcale się nie dziwię, że mieli tylko takie osiagnięcia jakie mieli....

Pani już podziękujemy

Prawda boli?

Jak ktoś ma tatuaż to jest debilem?

Jeżeli ktoś nie potrafi nic, a chce na siebie zwrócić uwagę, to się tatuuje.Chce się wyróżnić wśród społeczeństwa. A, jak myślisz dlaczego ludzie mający wysoki status społeczny tego nie czynią? Odpowiedź jest prosta, znają swoją wartość i nie muszą się w tak głupi sposób dowartościowywać... Żal mi wszystkich, którzy tylko w ten sposób chcą się wyróżnić, bo nieświadomie zniżają się do inteligencji Papuasów z Nowej Gwinei. Choć nie wiem czy jest to właściwe porównanie, bo u Papuasów jest to dziedzictwo kultury, a u nas niestety totalnej głupoty.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.10.2009 23:40

zebik napisał(a):
majeczka napisał(a):

No co ty, a kto z amatorów czy zawodowców do pracy chodzi na 8 godzin. A w Koziej Wólce nie było olimpiady - Majeczko musisz poczytać wikipedię tam jest napisane gdzie były nowożytne igrzyska.

Masz wyjątkowe poczucie humoru...
Ostatnio edytowano 24.10.2009 23:41 przez majeczka, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:40

majeczka napisał(a):Jeżeli ktoś nie potrafi nic, a chce na siebie zwrócić uwagę, to się tatuuje.Chce się wyróżnić wśród społeczeństwa. A, jak myślisz dlaczego ludzie mający wysoki status społeczny tego nie czynią? Odpowiedź jest prosta, znają swoją wartość i nie muszą się w tak głupi sposób dowartościowywać... Żal mi wszystkich, którzy tylko w ten sposób chcą się wyróżnić, bo nieświadomie zniżają się do inteligencji Papuasów z Nowej Gwinei. Choć nie wiem czy jest to właściwe porównanie, bo u Papuasów jest to dziedzictwo kultury, a u nas niestety totalnej głupoty.

Majeczko na swym cudnym dekolcie oraz ramionkach nie masz tatuażu więc jak mniemam masz wysoki status społeczny gratuluję. Pasażer jest człowiekiem pewnie o niskim statusie społecznym więc jest wytatuowany jak Siuks.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:43

majeczka napisał(a):Masz wyjątkowe poczucie humoru...

Boję się, że to zauroczenie. :D
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 24.10.2009 23:51

Osobiście nie przepadam za tatuażami ale mam znajomych z tatuażami którzy są inteligentni i coś w życiu osiągnęli. Nie uogólniajmy, żyjmy i dajmy żyć innym :)

Na temat: zaczynam się zgadzać z moim dobrym kumplem który uważa że Gołota z podkładania się zrobił sobie maszynkę do czesania hajsu. Myślałem że Adamek wygra ale liczyłem na pełne 12 rund. Nie lubię Gołoty ale trochę mi go szkoda jako człowieka że wybrał drogę robienia z siebie pajaca...
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 25.10.2009 00:05

majeczka napisał(a):Jeżeli ktoś nie potrafi nic, a chce na siebie zwrócić uwagę, to się tatuuje.Chce się wyróżnić wśród społeczeństwa. A, jak myślisz dlaczego ludzie mający wysoki status społeczny tego nie czynią? Odpowiedź jest prosta, znają swoją wartość i nie muszą się w tak głupi sposób dowartościowywać... Żal mi wszystkich, którzy tylko w ten sposób chcą się wyróżnić, bo nieświadomie zniżają się do inteligencji Papuasów z Nowej Gwinei. Choć nie wiem czy jest to właściwe porównanie, bo u Papuasów jest to dziedzictwo kultury, a u nas niestety totalnej głupoty.

Poważnie tak uważasz :?:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 25.10.2009 07:35

Ależeście się usrali do Majeczki! Ma prawo dziewczyna mieć swoje zdanie, a poza tym trochę racji ma.

A co do walki:
Trochę mi żal Adrew. Ja go lubiłem i nadal lubię.
Wkr.. ia mnie jdena cecha u Polaków. Kilkanaście lat temu Andrzej był prawie "bohaterem narodowym", prawie "królem", a dziś... "poszoł won, pół-mózgu"...
Podobnie zresztą jest z naszymi Bogu ducha winnymi piłkarzami (przez zasraną pozostałość komuchowksą, czyli PZPN, chłopaki zbierają cięgi). Zapomnieliśmy też o Małyszu, Kubica też jakoś zszedł w cień itp itd. U nas jak ktoś nie jest najlepszy, to od razu do śmietnika...
A styl walki Adamka mnie nudzi i wkurza. Ot taki nowoczesny tępy i mało rozgarnięty wsioczek - max-techniczny, zwarty, twardy, zwinny i szybki, idzie jak burza, jak przecinak - ale finezji zero, styl szybko drepczącego stalowego Rosomaka: tup-tup-jeb! tup-tup-jeb-jeb! itp itd. No i te wypowiedzi tuż po sparingu... "To ja! Ja, Tomek Adamek! Pozdrawiam kibciów! To ja, to ja.. Adamek!" i na tyle się zdobył.
A Andrzej to stary dobry T-34... no cóż, faktycznie trochę za bardzo się podkładał (chyba) i niestety już lufa mu co nieco opadła, ale jakby był w lepszej formie i dobrze trafił Adamka, to by go zabił. A tak to trochę oberwał, zarobił sporo hajcu i po sprawie..
I go tak lubię i było mi go trochę żal...
pozdro
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 25.10.2009 08:02

janniko napisał(a):... A styl walki Adamka mnie nudzi i wkurza. Ot taki nowoczesny tępy i mało rozgarnięty wsioczek - max-techniczny, zwarty, twardy, zwinny i szybki, idzie jak burza, jak przecinak - ale finezji zero, styl szybko drepczącego stalowego Rosomaka: tup-tup-jeb! tup-tup-jeb-jeb! itp itd. No i te wypowiedzi tuż po sparingu... "To ja! Ja, Tomek Adamek! Pozdrawiam kibciów! To ja, to ja.. Adamek!" i na tyle się zdobył.
A Andrzej to stary dobry T-34... no cóż, faktycznie trochę za bardzo się podkładał (chyba) i niestety już lufa mu co nieco opadła, ale jakby był w lepszej formie i dobrze trafił Adamka, to by go zabił. A tak to trochę oberwał, zarobił sporo hajcu i po sprawie..
I go tak lubię i było mi go trochę żal...
pozdro

Tylko że Adamek pokazał jak się boksuje a ten T-34 stał jak worek treningowy.
Odnośnie wypowiadania się przez Gołotę i Adamka to między nimi jest zupełna otchłań intelektualna.
Przecież Gołota nie potrafi sklecić poprawnie jednego bardzo prostego zdania (a czasami nawet jednego słowa). Jak już kilka razy pokazał to nawet jako worek treningowy na niego nie można liczyć.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 25.10.2009 08:29

Kevlar napisał(a): ... Odnośnie wypowiadania się przez Gołotę i Adamka to między nimi jest zupełna otchłań intelektualna.

Hm... ta przestrzeń (otchłań) to jest to "coś", co leży między jednym "O" intelektualnym a drugim
:)
Kevlar napisał(a): Przecież Gołota nie potrafi sklecić poprawnie jednego bardzo prostego zdania ...

Może to skromność przez niego przemawia i świadomość własnych ograniczeń?
Może byłoby lepiej, by Adamek też za wiele nie mówił?
:roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone