Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Kto wygra?

Ankieta wygasła 25.10.2009 12:27

Adamek
35
100%

Liczba głosów : 35

Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 25.10.2009 08:35

Gołota w czasach świetności miał pół mózgu i nawet wtedy nikt tego nie kwestinował. Kibice szczególnie od bokserów wymagają walki. A gołota już już wielokrotnie uciekał z ringu.
Zdumiewa mnie ,że kibice raczej byli za Gołotą. Adamek , można wiele o nim powiedzieć ale ma najbardziej pożądaną cechę w boksie waleczność.
Wczoraj Adamek udowodnił że jest lepszym pięściarzem i nie piszcie co by było gdyby Gołota trafił Adamka . miał do dyspozycji 5 rund i był bezradny.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 25.10.2009 09:47

Po walce Gołota powiedział :
...........Może boks nie jest już dla mnie - powiedział Gołota, który mocno zaciągnął czapkę na głowę. O pojedynku mówił niewiele. - Tragedia, tragedia... - powtarzał doświadczony pięściarz, były pretendent do tytułów mistrzowskich w kategorii ciężkiej.

Słusznie, powinien zakończyć karierę.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.10.2009 09:49

A ja się nie doczekałem i pewnie niewiele straciłem :lol:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.10.2009 09:52

a ja obejrzałam
dobrze postawiłam kto wygra :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2009 10:09

A może pójdziemy na Becketta, czekając na Godota?
- Szefie, Gołota się skończył, nie ma na co czekać!
- Nie Gołota, tylko Godota!
- A to nie znam. Musi chodzić w innej wadze.
Wietnamce mówią, że Tyson w czwartej rundzie miał Gołocie odgryźć fiu.a, ale Andrzej po trzeciej przytomnie spierdolił z ringu.
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 25.10.2009 10:35

Obrazek
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 25.10.2009 11:05

Byłem za wygraną Adamka ale po tych batach jakie sprawił Gołocie to mi się przykro trochę zrobiło. Trochę szkoda Gołoty że tak szybko zakończył walkę. :?
Ale jak to w historii bywa
UMARŁ KRÓL NIECH ŻYJE KRÓL ! :D
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 25.10.2009 12:21

Motoschiza napisał(a):...po tych batach jakie sprawił Gołocie to mi się przykro trochę zrobiło. Trochę szkoda Gołoty że tak szybko zakończył walkę. :? ...

Powinien już dawno odlożyć rękawice na bok. Jeśli nie zamierza to jego sprawa ale już chyba zawsze będzie bity.
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 25.10.2009 12:38

Aj tam - nie ma co się rozczulać nad Endrju. W końcu ponad 800 tyś. zeta zarobił :wink:
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 25.10.2009 13:20

Po tej walce Gołota jest skończony jako bokser, wyszedł na ring tylko po to by zarobić 300 tys $ i do tego bez żadnego przygotowania (brak treningów) to stał się workiem bokserskim dla Adamka.
Adamek powinien podziekować Gołocie, że dał mu wygrać 1-szą walkę w wadze ciężkiej, co może stać się dla nie go przepustkę do następnym walk z bardziej wymagającymi przeciwnikami.
Jednak Adamkowi nie wróżę kariery w wadze ciężkiej dopóki mistrzami są bracia Kliczko i Wałujew. Zlali by go w I rundzie.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 25.10.2009 15:07

obejrzeliście walkę? może się podobała może nie! a tu jakąś zawiść widzę.....Gołota ....Adamek...zarobił tyle a ten tyle....powinien odejść....jest skończony....ten lepszy....ten gorszy

to tylko sport ( a kasa się przydaje)

wolę boks niż zasraną piłkę
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2009 15:51

majeczka napisał(a):
zebik napisał(a):Gołota zawsze miał pół mózgu, a teraz to Adamek jeszcze tę połówkę dokładnie poobijał.

Nawet Kulej, chociaż już wiekowy, jeśli by tam stanął to i tak pewnie by zwyciężył. Zawsze bardziej walczył głową niż pięściami. Jak widać siła przeciwko rozumowi niewiele znaczy... :papa:

Daj spokój kolego...z tą Panią szkoda gadać...najlepiej ignorować to co ma do powiedzenia...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.10.2009 16:37

Jeżeli ktoś nie potrafi nic, a chce na siebie zwrócić uwagę, to się tatuuje.

A ja słyszałem, że wszystkie blondynki w ciemnych okularach to idiotki...
Co do olimpiady w Koziej Wólce to moim zdaniem oczywiście tam była bo olimpiada jest wszędzie i trwa 4 lata. Inaczej jest z igrzyskami olimpijskimi. Co do walki to Andrzej dał już kiedyś z siebie co miał najlepszego, teraz miał być chyba przepustką dla Adamka do wagi ciężkiej. Moim zdaniem ringowy mógł Gołotę wyliczyć i jeszcze dać mu szansę, może by się w następnej rundzie obudził, ale jeśli miał przegrać to rzeczywiście po co go było dalej obijać... Pracuje z gościem który zna Adamka, sam był uczestnikiem igrzysk i nie ma on prywatnie dobrego zdania i nim jeśli chodzi o człowieka...
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.10.2009 19:23

szkoda było andrew jak go tak okładał :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2009 19:24

dallas napisał(a):szkoda było andrew jak go tak okładał :roll:

Szkoda to było publiczności, że musiała patrzeć na takie lanie. Zbił go Adamek jak chłopca pod remizą na wsi.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone