Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Kto wygra?

Ankieta wygasła 25.10.2009 12:27

Adamek
35
100%

Liczba głosów : 35

krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.10.2009 22:29

Brawo Adamek.
Wygrał w V rundzie.

:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 22:37

Bardzo dobrze...i jak tu nie wierzyć, że Gołota na ring wychodzi tylko dla kasy...nie miał szans, Adamek walił w niego jak w bęben...mam nadzieję, że Gołota nie wyjdzie już na ring...gratulacja dla Adamka...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.10.2009 22:44

alessandro1977 napisał(a):Bardzo dobrze...i jak tu nie wierzyć, że Gołota na ring wychodzi tylko dla kasy...nie miał szans, Adamek walił w niego jak w bęben...mam nadzieję, że Gołota nie wyjdzie już na ring...gratulacja dla Adamka...

Jak podawali minimalna wypłata dla każdego z nich to 300 000$ .
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 24.10.2009 22:46

żeby tak zawsze rozum zwyciężał z mięśniakiem...
czyli hala Atlas w Łodzi zawsze na siebie zarobi...

:P :P
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.10.2009 22:47

teatr jednego aktora, szkoda, liczyłem choć na jedne trafienie przez Gołotę, bo Adamek ciut za pewnie się czół, ale wiadomo jak Adamek katuje się na treningach
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 22:50

krakuscity napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Bardzo dobrze...i jak tu nie wierzyć, że Gołota na ring wychodzi tylko dla kasy...nie miał szans, Adamek walił w niego jak w bęben...mam nadzieję, że Gołota nie wyjdzie już na ring...gratulacja dla Adamka...

Ja za taką kasę też wyszedłbym na ring ale pewnie i tak już bym z niego nie zszedłbym... :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 22:52

pasażer napisał(a):teatr jednego aktora, szkoda, liczyłem choć na jedne trafienie przez Gołotę, bo Adamek ciut za pewnie się czół, ale wiadomo jak Adamek katuje się na treningach

Czuł się pewnie bo zna swoją wartość...dobrze, że sędzia zakończył już pojedynek bo w następnej rundzie Gołota mógłby zwiać i pozostałby niedosyt... :wink: :P
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.10.2009 22:54

Zawsze byłam zdania, że nawet powołując piłkarzy do kadry przedtem powinni przejść test na inteligencję. Dzisiejsza piłka nożna wymaga precyzji technicznej oraz przede wszystkim myślenia. Dla mnie osobiście np. człowiek wytatuowany, czego nie brakuje u naszych piłkarzy to totalny "głupol", i wcale się nie dziwię, że mieli tylko takie osiagnięcia jakie mieli....
Ostatnio edytowano 24.10.2009 22:55 przez majeczka, łącznie edytowano 1 raz
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.10.2009 22:55

alessandro1977 napisał(a):Ja za taką kasę też wyszedłbym na ring ale pewnie i tak już bym z niego nie zszedłbym... :lool:

boś grzesznik, a Adamek studiował na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, słucha Radia Maryja, ogląda Telewizję Trwam.

http://www.sportstars.za.pl/Adamek.html#200
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.10.2009 22:59

majeczka napisał(a):Dla mnie osobiście np. człowiek wytatuowany, czego nie brakuje u naszych piłkarzy to totalny "głupol", i wcale się nie dziwię, że mieli tylko takie osiagnięcia jakie mieli....

Pani już podziękujemy
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.10.2009 23:02

pasażer napisał(a):
majeczka napisał(a):Dla mnie osobiście np. człowiek wytatuowany, czego nie brakuje u naszych piłkarzy to totalny "głupol", i wcale się nie dziwię, że mieli tylko takie osiagnięcia jakie mieli....

Pani już podziękujemy

Prawda boli?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:02

alessandro1977 napisał(a):
krakuscity napisał(a):

Ja za taką kasę też wyszedłbym na ring ale pewnie i tak już bym z niego nie zszedłbym... :lool:

Te 300 tysiące dolców to tylko za walkę, a od sponsorów i inne apanaże?
Gołota zawsze miał pół mózgu, a teraz to Adamek jeszcze tę połówkę dokładnie poobijał.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.10.2009 23:10

alessandro1977 napisał(a):Czuł się pewnie bo zna swoją wartość...dobrze, że sędzia zakończył już pojedynek bo w następnej rundzie Gołota mógłby zwiać i pozostałby niedosyt... :wink: :P

bardziej się bałem, że bąka puści i smród zostawi. Na moje kiwi nieświeże mu podłożyli i myślał jak tu do Wuja Czesia uderzyć.
Na poważnie, karierę powinien zakończyć dawno, bo tylko żona się martwi. Liczyłem po cichu na coś więcej z jego strony, ale przyznaje koledze rację. Po kasę po prostu przyjechał. :evil:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.10.2009 23:11

zebik napisał(a):Gołota zawsze miał pół mózgu, a teraz to Adamek jeszcze tę połówkę dokładnie poobijał.

Nawet Kulej, chociaż już wiekowy, jeśli by tam stanął to i tak pewnie by zwyciężył. Zawsze bardziej walczył głową niż pięściami. Jak widać siła przeciwko rozumowi niewiele znaczy... :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2009 23:12

pasażer napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Czuł się pewnie bo zna swoją wartość...dobrze, że sędzia zakończył już pojedynek bo w następnej rundzie Gołota mógłby zwiać i pozostałby niedosyt... :wink: :P

bardziej się bałem, że bąka puści i smród zostawi. Na moje kiwi nieświeże mu podłożyli i myślał jak tu do Wuja Czesia uderzyć.
Na poważnie, karierę powinien zakończyć dawno, bo tylko żona się martwi. Liczyłem po cichu na coś więcej z jego strony, ale przyznaje koledze rację. Po kasę po prostu przyjechał. :evil:

Buhaha
Czego się spodziewałeś po Gołocie mądrej wypowiedzi? czy to, że zostanie na starość pastorem zielonoświątkowym?, bo chyba nie tego, że będzie umiał boksować z połową mózgu i tak wlazł wysoko, teraz ma kłopoty z zejściem, ale Mariolka obok pomoże za rączkę sprowadzi i nocnik poda.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone