Wygrał w V rundzie.
.png)
alessandro1977 napisał(a):Bardzo dobrze...i jak tu nie wierzyć, że Gołota na ring wychodzi tylko dla kasy...nie miał szans, Adamek walił w niego jak w bęben...mam nadzieję, że Gołota nie wyjdzie już na ring...gratulacja dla Adamka...
krakuscity napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Bardzo dobrze...i jak tu nie wierzyć, że Gołota na ring wychodzi tylko dla kasy...nie miał szans, Adamek walił w niego jak w bęben...mam nadzieję, że Gołota nie wyjdzie już na ring...gratulacja dla Adamka...
Jak podawali minimalna wypłata dla każdego z nich to 300 000$ .
pasażer napisał(a):teatr jednego aktora, szkoda, liczyłem choć na jedne trafienie przez Gołotę, bo Adamek ciut za pewnie się czół, ale wiadomo jak Adamek katuje się na treningach
.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):Ja za taką kasę też wyszedłbym na ring ale pewnie i tak już bym z niego nie zszedłbym...
alessandro1977 napisał(a):krakuscity napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Bardzo dobrze...i jak tu nie wierzyć, że Gołota na ring wychodzi tylko dla kasy...nie miał szans, Adamek walił w niego jak w bęben...mam nadzieję, że Gołota nie wyjdzie już na ring...gratulacja dla Adamka...
Jak podawali minimalna wypłata dla każdego z nich to 300 000$ .
Ja za taką kasę też wyszedłbym na ring ale pewnie i tak już bym z niego nie zszedłbym...
.png)
alessandro1977 napisał(a):Czuł się pewnie bo zna swoją wartość...dobrze, że sędzia zakończył już pojedynek bo w następnej rundzie Gołota mógłby zwiać i pozostałby niedosyt...![]()
.png)
zebik napisał(a):Gołota zawsze miał pół mózgu, a teraz to Adamek jeszcze tę połówkę dokładnie poobijał.

pasażer napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Czuł się pewnie bo zna swoją wartość...dobrze, że sędzia zakończył już pojedynek bo w następnej rundzie Gołota mógłby zwiać i pozostałby niedosyt...![]()
bardziej się bałem, że bąka puści i smród zostawi. Na moje kiwi nieświeże mu podłożyli i myślał jak tu do Wuja Czesia uderzyć.
Na poważnie, karierę powinien zakończyć dawno, bo tylko żona się martwi. Liczyłem po cichu na coś więcej z jego strony, ale przyznaje koledze rację. Po kasę po prostu przyjechał.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.