Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Na boksie się nie znam prawie wcale, ale walka Janika z Masternakiem mi się podobała... no i rzeczywiście - facet nie słaniał się po ringu a sędzia walkę przerwał...
Walki Adamek : Gołota jeszcze nie było, teraz walczą Dawid Kostecki z Grzegorzem Soszyńskim (IV runda).
Larry Hazzard, komisarz IBF, poważnie obawia się o pokrywę ringu, która jego zdaniem jest śliska. To poważny problem dla bardziej ruchliwego i szybszego Tomasza Adamka.
Konferansjerkę prowadzi Krzysztof I. Nie wiem jak Wy, ale ja mam przesyt Krzysztofa I. Krzysztof I prowadzi i taniec z gwiazdami i boks. Fenomen na skalę światową. Chciałym uzyć tu słowa "pauperyzacja", ale się wstrzymam.
Mam nadzieję że kolejnych rund nie będzie zapowiadała Kasia C.