Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Kto wygra?

Ankieta wygasła 25.10.2009 12:27

Adamek
35
100%

Liczba głosów : 35

skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 25.10.2009 19:39

bzyq74 napisał(a):Po tej walce Gołota jest skończony jako bokser, wyszedł na ring tylko po to by zarobić 300 tys $ i do tego bez żadnego przygotowania (brak treningów) to stał się workiem bokserskim dla Adamka.
Adamek powinien podziekować Gołocie, że dał mu wygrać 1-szą walkę w wadze ciężkiej, co może stać się dla nie go przepustkę do następnym walk z bardziej wymagającymi przeciwnikami.
Jednak Adamkowi nie wróżę kariery w wadze ciężkiej dopóki mistrzami są bracia Kliczko i Wałujew. Zlali by go w I rundzie.

Z ta karierą to nigdy nic nie wiadomo. Podobno Tyson i Hollyfield nie ważyli znacznie więcej od Adamka, gdy rozkładali znacznie masywniejszych klocków od siebie. Pamiętam też, jak niemiłosiernie obijał (i pokonał...) Wałujewa mniejszy od niego o głowę Czagajew. Ale zgadzam się, na braci Kłyczko nieco za wcześnie - Adamek musi trochę 'osiąść' w nowej wadze.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.10.2009 21:29

Torac napisał(a):Gołota w czasach świetności miał pół mózgu i nawet wtedy nikt tego nie kwestinował. Kibice szczególnie od bokserów wymagają walki. A gołota już już wielokrotnie uciekał z ringu.
Zdumiewa mnie ,że kibice raczej byli za Gołotą. Adamek , można wiele o nim powiedzieć ale ma najbardziej pożądaną cechę w boksie waleczność.
Wczoraj Adamek udowodnił że jest lepszym pięściarzem i nie piszcie co by było gdyby Gołota trafił Adamka . miał do dyspozycji 5 rund i był bezradny.

Kibice byli za Gołotą , bo Łódż jest zdecydowanie bliżej Warszawy niż Gilowic .
Gdy Adamek będzie inkasował mniej ciosów , a sam będzie bił mocniej , to może stanąć na przeciwko Kliczkom i Wałujewom . Na razie to tylko szybkością im dorównuje :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 25.10.2009 22:43

w wiadomosciach mówili ze ktos zadzwonił do andrew z propozycja walki :roll:
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 25.10.2009 23:18

dallas napisał(a):w wiadomosciach mówili ze ktos zadzwonił do andrew z propozycja walki :roll:

Podobno Bowe - to byłby klasyk po raz trzeci. Sęk w tym, że tym razem byłaby to walka potrzebującego (Bowe jest w kłopotach finansowych) ze skończonym - taka nikomu niepotrzebna walka na siłę. Poprzednie starcia Gołota-Bowe to rzeczywiście były wspaniałe walki, ale to se ne vrati...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.10.2009 07:42

skee napisał(a):Podobno Bowe - to byłby klasyk po raz trzeci. Sęk w tym, że tym razem byłaby to walka potrzebującego (Bowe jest w kłopotach finansowych) ze skończonym - taka nikomu niepotrzebna walka na siłę. Poprzednie starcia Gołota-Bowe to rzeczywiście były wspaniałe walki, ale to se ne vrati...

Czyli jest interes do zrobienia.

A dziś w radiu powiedzieli, że walka może być uniważniona/anulowana bo Adamek zbyt długo zwlekał z kontolą antydopingową.
Dzisiejszy boks nie jest czarno-biały i nie chodzi mi o kolor skóry.

PS. Precz z czarnymi okularami :!:
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 10.09.2011 23:14

Adamek-Kliczko. Przekręt stulecia- Solorz kazał kupić mi prawa do transmisji za 40 zł...a RTL dał niekodowany przekaz....
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.09.2011 09:08

Przekręt czy nie poobijał Adamczyka... :wink:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 11.09.2011 10:35

Jacynty napisał(a):Adamek-Kliczko. Przekręt stulecia- Solorz kazał kupić mi prawa do transmisji za 40 zł...a RTL dał niekodowany przekaz....

Niestety u mnie w aster city (mam niekodowany RTL) dosłownie na pół godziny przed walką otrzymałem informację na dekoderze, że na czas walki nadawca sygnału koduje kanał. Nawet nie miałem możliwości zakupu (nie było takiej oferty). Całe szczeście, że można było obejrzeć w internecie na kompie za free.
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 12.09.2011 09:38

witpol napisał(a):
Jacynty napisał(a):Adamek-Kliczko. Przekręt stulecia- Solorz kazał kupić mi prawa do transmisji za 40 zł...a RTL dał niekodowany przekaz....

Niestety u mnie w aster city (mam niekodowany RTL) dosłownie na pół godziny przed walką otrzymałem informację na dekoderze, że na czas walki nadawca sygnału koduje kanał. Nawet nie miałem możliwości zakupu (nie było takiej oferty). Całe szczeście, że można było obejrzeć w internecie na kompie za free.

U mnie niekodowany niemiecki RTL nadawał walkę z hotbirda i astry.Tyle tylko że na astrze wiedziałem o 40 sek wcześniej o końcu walki.Gdyby tak wtedy można było posłać zakład.. :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GOŁOTA vs. ADAMEK - POLSKA WALKA STULECIA ? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone