.png)
.png)
.png)
.png)
natitalka napisał(a):Ja gorąco polecam Kustici to malutka i spokojna osada kazdy domek dwa kroki od morza w dodtaku kazdy ma swoj kawałek plaży...Mozna tam naprawde odpocząć a jesli zapragniemy jakis atrakcji to Kustici znajduje tuż obok NovaljiByłam w tamtym roku i w tym znów jedziemy juz 30 c zerwca
![]()
.png)
wydma8 napisał(a):Właśnie wróciłem z wyspy Pag, w zasadzie to dzięki quadowi to zwiedziłem większą cześć tej pięknej wyspy. Mieszkałem w miejscowości Nowalja w samym centrum i tu jak przyjechałem był spokój i cisza jak wracałem wręcz przeciwnie:) Miejscowość Pag ma przepiękną plażę, w starej Nowalji znowu znajdziesz plażę idealną dla dzieci (piasek):)
Ogólnie było super, jedzenie przepyszne, ludzie przemili a klimat i widoki bezcenne:)
.png)
adikos napisał(a):wydma8 napisał(a):Właśnie wróciłem z wyspy Pag, w zasadzie to dzięki quadowi to zwiedziłem większą cześć tej pięknej wyspy. Mieszkałem w miejscowości Nowalja w samym centrum i tu jak przyjechałem był spokój i cisza jak wracałem wręcz przeciwnie:) Miejscowość Pag ma przepiękną plażę, w starej Nowalji znowu znajdziesz plażę idealną dla dzieci (piasek):)
Ogólnie było super, jedzenie przepyszne, ludzie przemili a klimat i widoki bezcenne:)
a ja mam takie pytanie(nie chce zakladac nowego tematu)jak jest z wolnymi pokojami w miesiacu sierpniu?czy mozna jechac w ciemno i cos znalezc?prosze o odpowiedz
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne