mysza73 napisał(a):No raczej przeoczyłeś ... ,
zapisz, bo naprawdę jest super
... teraz po takiej wpadce już jest zakodowane ...
Pozdrawiam.
.png)
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Santuario Madonna della Corona
... fajne to sanktuarium ...... a byliśmy tak blisko, trzeba zanotować na następny raz ...
...
Pozdrawiam.
Nie czytałeś dokładnie mojej relacji ...![]()

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):jeszcze mała araukaria z sanktuarium i trzeba jechać dalej.....
Też uważam, że zbyt długa przerwa tu była ...

.png)
.png)
Beata W. napisał(a):Do tej pory jednak, nie jestem pewna czy miejsce do którego dotarliśmy było najwyżej położonym miejscem na Monte Baldo do którego mogliśmy dojechać samochodem![]()
.png)
.png)
Beata W. napisał(a):No i właśnie przez te śniegi u Ciebie i zamkniętą drogę jechaliśmy trochę na czuja![]()
A wiesz może czy gdzieś wyżej można wjechaćAle chyba nie za bardzo już było gdzie.
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):No i właśnie przez te śniegi u Ciebie i zamkniętą drogę jechaliśmy trochę na czuja![]()
A wiesz może czy gdzieś wyżej można wjechaćAle chyba nie za bardzo już było gdzie.
Wyżej już chyba wjechać nie można ... ludkiem googlowym tam jeździłam i wychodziło mi, że to najlepsze miejsce, żeby wejść "od tyłu" na Monte Baldo, bo wzdłuż kolejki widziałam ścieżkę ... ale to raczej tylko opcja na lato ...
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Bardzo ciekawa relacja![]()
Dlaczego taki tytuł:
debiut po 10 latach
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe