zonatyfacet1 napisał(a):Debili nie sieją... sami się rodzą...
...i znowu zaskakujesz..a ja myślałem "że do tanga trzeba dwojga"....trzeba przewartościować swoją wiedzę w tym temacie....
.png)
.png)
.png)
.png)

sebus119 napisał(a): mój mały ma 3 latka i nie kwapi się do fotelika.
pawelh napisał(a): kodeks drogowy zabrania nam podjęcia jazdy jeśli pasażerowie nie dopełnili swoich obowiązków czyli tak naprawdę to kierowca uniemożliwia im popełnienie wykroczenia
.png)
.png)
sebus119 napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Debili nie sieją... sami się rodzą...
musisz popatrzyć na siebie zawsze w szkole lałem takich jak ty!!!!!!!
Jak masz ochotę mi to powiedzieć w prost to napisz miejscowość to dojadę. jak wiesz Zabrze też jest na Śląsku więc zapraszam!!!!!!!

sebus119 napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Debili nie sieją... sami się rodzą...
Jak masz ochotę mi to powiedzieć w prost to napisz miejscowość to dojadę. jak wiesz Zabrze też jest na Śląsku więc zapraszam!!!!!!!
zonatyfacet1 napisał(a):w szkole to ty lałeś, ale w majtki do 8 klasy :lol
.png)
zonatyfacet1 napisał(a):sebus119 napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Debili nie sieją... sami się rodzą...
w szkole to ty lałeś, ale w majtki do 8 klasy
.png)
sebus119 napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):sebus119 napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Debili nie sieją... sami się rodzą...
w szkole to ty lałeś, ale w majtki do 8 klasy
ja ci napisałem moja propozycje jak się boisz weź kolegów!!!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi