Proszę o szybką odpowiedź
Tutaj Link:zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
P.s Dodam ,że jadę z 3 osobami, czyli chodzi mi o apartament a2+2
.png)
.png)
.png)
.png)
an121 napisał(a):Sucuraj sobie odpuść to miasto z przystanią promową - tam się dopływ i jedzie dalej - na wypoczynek szukaj miejscowości od Jelsy, aż po samą stolicę Hvar - Sucuraj stanowczo odradzam.
.png)
.png)
.png)
grundfos napisał(a):an121 napisał(a):Sucuraj sobie odpuść to miasto z przystanią promową - tam się dopływ i jedzie dalej - na wypoczynek szukaj miejscowości od Jelsy, aż po samą stolicę Hvar - Sucuraj stanowczo odradzam.
Sory za post pod postem ,ale nie miałem jak tego zrobić
Ok nie polecasz sucuraju ale dlaczego? Wyjaśniłeś mi tylko ,że jest tam przystań promowa - to wiem , wiem tez ze platna, ale mógłbyś rozszerzyć nieco bardziej swoją opinię? Bo przystań promowa mnie nie zniechęca
.png)
.png)
grundfos napisał(a):Dzięki wszystkim za odpowiedzi , muszę się poważnie zastanowić co wybrać.
Co do postu CinnamonGirl , oczywiście trochę leżenia na plaży jak to każdy ale też zwiedzanie - to są 2 rzeczy które lubię robić najbardziej.
Mam do was ostatnie pytanie ile kosztuje prom na wyspę Hhvar bo nigdzie nie mogę znaleźć ?, jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedzi
.png)
grundfos napisał(a):Dzięki wszystkim za odpowiedzi , muszę się poważnie zastanowić co wybrać.
Co do postu CinnamonGirl , oczywiście trochę leżenia na plaży jak to każdy ale też zwiedzanie - to są 2 rzeczy które lubię robić najbardziej.
.png)
.png)
.png)