Pan Tadeusz.
Uwielbiam oglądać te stare filmy.
W zasadzie wypadałoby przed pokazem puścić wstęp Janickiego.
Może kto się by zaraził Starym Kinem.
.png)
.png)
MRK napisał(a): obejrzałem dzisiaj po raz pierwszy(!) "Człowiek w ogniu". Film mnie zmasakrował. Mistrzostwo!!!!! Świetny świetny i jeszcze raz...mniamniuśny!

.png)
MRK napisał(a):Z racji braku LM na antenie jakiejkolwiek dostępnej mi TV, obejrzałem dzisiaj po raz pierwszy(!) "Człowiek w ogniu". Film mnie zmasakrował. Mistrzostwo!!!!! Świetny świetny i jeszcze raz...mniamniuśny!
.png)
kemilia napisał(a):MRK napisał(a):Z racji braku LM na antenie jakiejkolwiek dostępnej mi TV, obejrzałem dzisiaj po raz pierwszy(!) "Człowiek w ogniu". Film mnie zmasakrował. Mistrzostwo!!!!! Świetny świetny i jeszcze raz...mniamniuśny!
Mój ulubionyWidziałam go chyba z 15 razy
Płytka się już zacina
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Na wieczór ustawiłem nagrywanie "Drogi do szczęścia"
TVN 7 godz. 20.00
Znowu będą korzystać z transatlantyku![]()
Nie widziałem tego filmu jeszcze.
Reżyserem jest Sam Mendes, ten od "Skyfall"
.png)
walp napisał(a):też zamierzam oglądać ten film.

kemilia napisał(a):"... a miłośnikiem westernu nie jestem, chociaż ten film trudno uznać za western.
Ja też nie jestem, a poniższy film ( remake z 1957) baardzoo mi sie podobał
.png)
Serce w pasy napisał(a):kemilia napisał(a):"... a miłośnikiem westernu nie jestem, chociaż ten film trudno uznać za western.
Jak to podobał?! Wg plakatu premiera dopiero jutro
.png)
Serce w pasy napisał(a):kemilia napisał(a):"... a miłośnikiem westernu nie jestem, chociaż ten film trudno uznać za western.
Jak to podobał?! Wg plakatu premiera dopiero jutro
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.