Kiedyś szedłem do kina na jakąś premierę i mówię o tym w pracy,a ktoś kto miał dostęp do filmów z neta popatrzył na mnie z politowaniem i mówi "toż to staroć, oglądałem to 3miesiące temu"
No więc myślałem ............
.png)
Serce w pasy napisał(a):Kiedyś szedłem do kina na jakąś premierę i mówię o tym w pracy,a ktoś kto miał dostęp do filmów z neta popatrzył na mnie z politowaniem i mówi "toż to staroć, oglądałem to 3miesiące temu"
.png)
Serce w pasy napisał(a):Kiedyś szedłem do kina na jakąś premierę i mówię o tym w pracy,a ktoś kto miał dostęp do filmów z neta popatrzył na mnie z politowaniem i mówi "toż to staroć, oglądałem to 3miesiące temu"
kemilia napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Kiedyś szedłem do kina na jakąś premierę i mówię o tym w pracy,a ktoś kto miał dostęp do filmów z neta popatrzył na mnie z politowaniem i mówi "toż to staroć, oglądałem to 3miesiące temu"
Oczywiście, że i tak bywa
Ale w tym przypadku premiera miała miejsce 5 lat temu
.png)
kemilia napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Szkoda tylko, że podpisali plakat na odwrót:)
Słuszna uwaga

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):kemilia napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Szkoda tylko, że podpisali plakat na odwrót:)
Słuszna uwaga
Jestem pewny, że tak ma być. Wyjaśniłbym dlaczego, ale jeśli ktoś nie oglądał, to mógłbym zdradzić zbyt wiele.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):kemilia napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Szkoda tylko, że podpisali plakat na odwrót:)
Słuszna uwaga
Jestem pewny, że tak ma być. Wyjaśniłbym dlaczego, ale jeśli ktoś nie oglądał, to mógłbym zdradzić zbyt wiele.
Jeśli chodzi o "3.10 do Yumy", to ten późniejszy lepszy od oryginału moim zdaniem.
.png)
Serce w pasy napisał(a):Co do dziennikarzy muzycznych to są premiery i premiery. Oni często dostają od wydawców krążki przed premierą w sklepach, więc nie traktowałbym tego jako gafę.
.png)
Słuszna uwaga
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Bylem w kinie na Looper
Szkoda czasu...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.