Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Film, opinie, recenzje i inne

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 12.03.2023 15:53

anakin napisał(a):Na Disney+ trzeci sezon Mandalorian", póki co trzyma klimat.
Denerwujące jest jednak to, że nowy odcinek pojawia się co tydzień. :roll:

Na Netflixie zacząłem "Outer Banks".
Młodzieżowe klimaty, ale nawet niezły.

Ja zacząłem oglądać na Disney 'Wilow" i niestety jak dla mnie to porażka, zepsuli kompletnie świetny film, działo mojej młodości i ciężko mi się przełamać do ich produkcji.
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 14.03.2023 06:13

amatus1 napisał(a):(...) Disney (...) ciężko mi się przełamać do ich produkcji.
Kiedyś robili (na tym się koncentrowali) dobre kreskówki: Donald, Mickey & Co.
Potem zmienił się im fokus, zaczęli robić pieniądze i... tak im zostało.
Po koncertowym spartoleniu StarWars przestali dla mnie istnieć.

Z czystej ciekawości:
W "niekodowanej telewizorni" są tam jakieś programy. Całkiem niemało, niektóre całkiem ciekawe.
Wy (nie wszyscy) naprawdę płacicie dodatkowo za jakieś kanały TV?
benito5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) benito5 » 14.03.2023 07:18

boboo napisał(a):Z czystej ciekawości:
W "niekodowanej telewizorni" są tam jakieś programy. Całkiem niemało, niektóre całkiem ciekawe.
Wy (nie wszyscy) naprawdę płacicie dodatkowo za jakieś kanały TV?

Ja nie.
Jeżeli chcę coś oglądnąć to IPTV :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2023 10:00

anakin napisał(a):"The last of us" (HBO)- kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym serialem.

Zakończył się I sezon.
Z 9 odcinków może ze trzy były niezłe.
Tak więc swoje zdanie podtrzymuję.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 14.03.2023 10:24

boboo napisał(a):Wy (nie wszyscy) naprawdę płacicie dodatkowo za jakieś kanały TV?

Jeśli masz na myśli serwisy VOD, to tak, ja opłacam Netflix'a.
Jednak coraz bardziej irytują mnie ich produkcje, więc nie wiem, czy nie zrezygnuję z tej rozrywki. :roll:

Mały powrót do przeszłości. :wink:
Podczas naszego pobytu na Hvarze w 2019 roku, pewną atrakcją była ekipa filmowa w zatoce Dubovi dol i zdjęcia do filmu "Murena".

Nie udało mi się nigdzie tego filmu znaleźć, więc gdyby ktoś wiedział, gdzie można go obejrzeć, to poproszę o info.
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 14.03.2023 11:36

boboo napisał(a):Wy (nie wszyscy) naprawdę płacicie dodatkowo za jakieś kanały TV?

To niepopularne ale ja sporo oglądam telewizji. Od wielu lat mam Canal +, a tam głównie leciał żużel, a mieszkam w mieście "żużlowym", poza tym dużo jest kanałów z bajkami dla dzieci, a i same produkcje C+ czy komedie francuskie są ok. Generalnie ciekawsza oferta niż lokalna telewizja kablowa. Pozostali domownicy (domowniczki :)) opłacają i oglądają nielubianego przeze mnie Netflixa.
marekkowalak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 14.03.2023 13:02

Trajgul napisał(a):

U mnie jest Canal+ w pełnej wersji (z wyjątkiem HBO) - głównie ze względu na Ligę Hiszpańską i Ligę Mistrzów. Z pozostałych kanałów oglądam czasem podróżnicze i dokumentalne (historyczne) - ale gdyby nie kanały z piłką, to bym z C+ zrezygnował.
Córki mają swój Netflix, za którym ja również nie przepadam.
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 14.03.2023 13:32

anakin napisał(a):
anakin napisał(a):"The last of us" (HBO)- kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym serialem.

Zakończył się I sezon.
Z 9 odcinków może ze trzy były niezłe.
Tak więc swoje zdanie podtrzymuję.

Ja obejrzałam 2.5 odcinka tego serialu i nie dałam rady dalej. Kompletnie nie moja bajka, oglądałam chyba tylko z sympatii do Pedro Pascala. Na szczęście zaczął się kolejny sezon "Mandalorian", gdzie - wprawdzie zamaskowany - ale również jest :D A "Mandalorian" nawet lubię.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.03.2023 12:39

Od dziś na Amazon - "Lewandowski nieZnany".

No właśnie w tym problem, że nie ma w tym filmie nic o czym byśmy nie wiedzieli i czego byśmy nie widzieli ( może poza kilkoma filmami z dzieciństwa).
Wielkie halo, a dokument jakich wiele.

"Johnny", Netflix.
8/10.
Świetny Ogrodnik i Trojan.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Film, opinie, recenzje i inne - strona 264
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone