Jeśli ktoś oglądał, to wie o czym mowa, jeśli ktoś nie oglądał, to musi
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Dzisiaj w TVP 2 o 22.25 "Gorączka"
Jeśli ktoś oglądał, to wie o czym mowa, jeśli ktoś nie oglądał, to musi
.png)
walp napisał(a):Zdecydowanie. Świetny scenariusz i przede wszystkim "Spotkanie gigantów" - jak zatytułowana była jedna z recenzji.

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):walp napisał(a):Zdecydowanie. Świetny scenariusz i przede wszystkim "Spotkanie gigantów" - jak zatytułowana była jedna z recenzji.
A wiesz, że pierwowzorem był "L.A.Heat" z 1989 roku.
Obejrzałem go po tym z 1995 i mimo tego przyznam, że był ok.
.png)
walp napisał(a): Znajomy podrzucił mi Jeźdźca znikąd
Ktoś widział? Dobra zabawa?
.png)
Anai napisał(a):walp napisał(a): Znajomy podrzucił mi Jeźdźca znikąd
Nie widziałam, ale... Johnny i Helena Bonham Carter to na ogół udane połączenie - umrę jak nie zobaczę![]()
darek1 napisał(a):... koleżanka sobie bimba w świecie filmu i muzyki.

.png)
Anai napisał(a):walp napisał(a): Znajomy podrzucił mi Jeźdźca znikąd
Nie widziałam, ale... Johnny i Helena Bonham Carter to na ogół udane połączenie - umrę jak nie zobaczę![]()
.png)
walp napisał(a):darek1 napisał(a):... koleżanka sobie bimba w świecie filmu i muzyki.
Nie bimba, tylko napawa się artyzmem i przesłaniem dzieł X muzy
.png)
Anai napisał(a):a Bridges już zawsze będzie mi się kojarzył....

.png)
darek1 napisał(a):Niech wraca do wątku "Od kuchni" i tam wykaże swoje umiejętności kulinarne pierogi z kapustą i grzybami, pieczenie, karp w galarecie, ,śledzie po domowemu i inne potrawy świąteczne. Nie chcę jej tu widzieć do Świąt Bożego Narodzenia.

Anai napisał(a):Dziś w nocy (o 0.30 się zaczął) obejrzałam na TV6 () bardzo, bardzo sympatyczny
amerykancko-niemiecki dramat z K. Spacey'em i J. Bridgesem pt. K-Pax
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Był też dobry w "Eksplozji" z Tommym, no i ta muzyka.
Dla mnie Jeff Bridges zawsze będzie kojarzył się przede wszystkim z "King Kongiem" z 1976 roku, który uważam był o niebo lepszy od tego Jurassicokingkongoczegostam Jacksona.![]()
... z tym kadremAnai napisał(a):a Bridges już zawsze będzie mi się kojarzył....

Nooo... Miszczanakin napisał(a):Nie przepadam za Specey'em, ale w tym filmie po prostu Miszcz.![]()
A sam "K-pax" zaje......fajny.![]()
... a nie, nie - ja dziękujęanakin napisał(a):Ostatnio obejrzałem Man of steel.
Jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem facetów noszących majtki na spodniach i poprzednie części omijałem szerokim łukiem, ale ta mi się podobała.
.png)
Anai napisał(a):... z tym kadremAnai napisał(a):a Bridges już zawsze będzie mi się kojarzył....![]()
Żartuję...
"Eksplozji" nie widziałam a Bridges kojarzy mi się przede wszystkim z filmem Fisher King ...
Na podstawie jego scenariusza, napisano książkę - zwykle jest na odwrót![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.