.png)
.png)
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Generalnie nie przepadam za polskim kinem, ale czasami daję się skusić.
Obejrzałem "Ixjanę". Nazwisko reżyserów mnie skusiło.
Ależ bełkot.
W nagrywarce "Sęp", "Obława". Aż boję się odpalić.![]()
Mam jeszcze "Listy do M", ten mi się podobał na tyle, żeby obejrzeć jeszcze raz, tym bardziej, że czas odpowiedni.
.png)
greenrs napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):W weekend obejrzałem między innymi "Atlas chmur".
Absolutnie genialna końcówka, tzn napisy końcowe. Przyniosły wyczekiwaną ulgę.
Już dawno żaden film mnie tak nie znużył.
Jeśli kiedyś będę miał do wyboru ten film a na innym kanale coś w rodzaju "Radzimy rolnikom", to biorę w ciemno to drugie.
Dzięki za ostrzeżenieWłaśnie skasowałem w swoim dekoderze. W końcu czas cenniejszy niż złoto
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):W nagrywarce "Sęp", "Obława". Aż boję się odpalić.![]()
Mam jeszcze "Listy do M", ten mi się podobał na tyle, żeby obejrzeć jeszcze raz, tym bardziej, że czas odpowiedni.
.png)
jara napisał(a):"Obława" aż boli, pozytywnie oczywiście. "Sęp"-a odpuściłem po 0,5 h, Może kiedyś wrócę, ale mam wrażenie, że dźwięk jest nie najlepszej jakości. "Listy do M." ok.

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Wczoraj obejrzałem między innymi "Loopera" z Willisem, no cóż, zaplecza nie urywa.
.png)
romuald22 napisał(a):Z podróżami w czasie jeszcze się nikt "sensownie" nie rozprawił.

.png)
romuald22 napisał(a):Z podróżami w czasie jeszcze się nikt "sensownie" nie rozprawił.
.png)
weldon napisał(a):A na poważnie, to ... klasyka.. mniam![]()

.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.