Walia oddycha rękawami moim zdaniem Portugalia wygląda lepiej więc będzie chyba trzecia w siatce.
Niewiele brakowało do trzeciej bramki...
.png)
arko2007 napisał(a):Walia oddycha rękawami moim zdaniem Portugalia wygląda lepiej więc będzie chyba trzecia w siatce.
Janusz Bajcer napisał(a):arko2007 napisał(a):Walia oddycha rękawami moim zdaniem Portugalia wygląda lepiej więc będzie chyba trzecia w siatce.
Może tak być - teraz widać jaka szkoda meczu z Portugalią
.png)
.png)
.png)
Portugalia - 2
Kiepura napisał(a):anakin napisał(a):90 min czekania na firmową minę mojego ulubieńca.
No i że tak powiem taki ...
.png)
anakin napisał(a):Obawiam się, że Portugalia wygra ten finał....
.png)
.png)
Koenig napisał(a):Ja tam mam jednak nadzieję, że Portugalia nie wygra. Nie czarujmy się, zagrali dopiero jeden porządny mecz (wczoraj). Mieli same remisy, jedynie z Chorwacją w dogrywce wygrali - po prostu nie zasługują na tytuł. Oczywiście nabiorą teraz wiatru w skrzydła i nie można ich lekceważyć.
Chyba (o zgrozo!) będę kibicował Niemcom, z nadzieją że zgaszą Portugalię jak dwa lata temu Brazylię, ale mam też świadomość, że nic dwa razy się nie zdarza, a Niemcy nie mają jakiejś nieziemskiej formy.
Brakuje mi Holandii na tym Euro...
.png)
dids76 napisał(a):walp napisał(a):Ja to się obawiam, że turniej może wygrać Die Mannschaft, a ja kibicuję Tricolores
Ja jednak pokibicuję Niemcom, pracuję u Fracnuzuf i nic by mnie tak nie ucieszyło jak mina szefa a'la "Krysia po przegranym meczu"![]()