Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.07.2012 06:43

Niebiescy są źli a czerwoni są mili.
Maja lat 3
Szynka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szynka » 02.07.2012 10:51

Alessandro1977: na innym poście znalazłam Twój wpis na temat Jasminki Mandić z Sevidu, że to kręciara i należy ją omijać szerokim łukiem - czy mógłbyś coś więcej napisać na ten temat? mój adres email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, z góry dziękuję!
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 02.07.2012 14:02

Tak, Darek SZ ewidentnie powinien odejść (i parę jeszcze innych osób z tv) :) wraz ze swoim NIEŚMIERTELNYM: "60 minuta, NASI już zmęczeni. Mirku i znów przyjdzie czas na analizy ..."

Na miejscu Darka postawiłbym tandem Zimoch + Gmoch, jak zostanę już Prezesem Telewizji to tak zrobię ....

""Proszę teraz zatrzymać wideo.... bo ten właśnie chłopak bierze w Anglii 120 tys. funtów tygodniowo....Proszę państwa, ten chłopak zarabia nie bez powodu 120 tysięcy funtów tygodniowo ...on naraża życie i zdrowie. O i tu oo ... oo prosze zobaczyć jak on sobie tu leży..."

:) 8)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 02.07.2012 15:40

alessandro1977 napisał(a):
mkm napisał(a):Drużyna niemiecka z należytą godnością przyjęła porażkę ... 8)

Zawsze z godnością przyjmowali porażki...na tym polega klasa drużyny !

Teraz Italia pokazała klasę ... z wyjątkiem czarnego Herkulesa oczywiście :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2012 18:10

mkm napisał(a):Teraz Italia pokazała klasę ... z wyjątkiem czarnego Herkulesa oczywiście :wink:

Masz rację mkm...tego akurat to nie zaliczam do Włochów ! :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2012 18:11

Raul73 napisał(a):alessandro1977

Odpuśc sobie

Ja zauważyłeś - odpuściłem :D
Jak to mawiają - nie ruszaj gó...a bo będzie śmierdziało :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.07.2012 18:58

mkm napisał(a):Teraz Italia pokazała klasę ... z wyjątkiem czarnego Herkulesa oczywiście :wink:

Ty możesz nie zaliczać :wink: ale ten Herkules dla Włochów jest Włochem :idea:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 02.07.2012 19:00

tony montana napisał(a):Tak, Darek SZ ewidentnie powinien odejść (i parę jeszcze innych osób z tv) :) wraz ze swoim NIEŚMIERTELNYM: "60 minuta, NASI już zmęczeni. Mirku i znów przyjdzie czas na analizy ..."

Na miejscu Darka postawiłbym tandem Zimoch + Gmoch, jak zostanę już Prezesem Telewizji to tak zrobię ....

""Proszę teraz zatrzymać wideo.... bo ten właśnie chłopak bierze w Anglii 120 tys. funtów tygodniowo....Proszę państwa, ten chłopak zarabia nie bez powodu 120 tysięcy funtów tygodniowo ...on naraża życie i zdrowie. O i tu oo ... oo prosze zobaczyć jak on sobie tu leży..."

:) 8)

Z Gmochem byłoby wesoło! Jestem za! :D

Ale Zimoch do telewizji raczej się nie nadaje - za dużo gada!

Jest w TVP Jasina, Laskowski, Iwański - tych trzech wystarczy do piłki nożnej. Może nie są najwyższych lotów (poza Laskowskim), ale nie są tak denerwujący jak Szpaku, Babiarz czy Wkurzajewski! Zadziwiająco dobrze wypadli też Juskowiak czy Ulatowski!

O "gwiazdach" Polshitu nie wspomnę.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 02.07.2012 19:53

Raul73 napisał(a):alessandro1977

Odpuśc sobie

Ja zauważyłeś - odpuściłem :D
Jak to mawiają - nie ruszaj gó...a bo będzie śmierdziało :D

Rozumiem, ze z kąpielą u Ciebie na bakier?

Zagląda tutaj jakis admin? Tak pytam, bo najpierw okazało sie, ze mam pysk, potem wycieczka na moja inteligencję, teraz porownano do gowna. Matka zawsze powtarzała "ustąp glupszemu"...pewnie tak by sie stało, ale podkur..... sie z lekka, a nie napluje w twarz przez Internet, wiec uprzejmie proszę admina o zrobienie porzadku.
Ostatnio edytowano 02.07.2012 20:34 przez MRK, łącznie edytowano 2 razy
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.07.2012 20:07

Raul73 napisał(a):
Z Gmochem byłoby wesoło! Jestem za! :D

Taaaaaaaaaaaaaaaaa.
Orzeł w kapuście jest najlepszy.. :roll:

:wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 02.07.2012 20:43

tony montana napisał(a):Tak, Darek SZ ewidentnie powinien odejść (i parę jeszcze innych osób z tv) :) wraz ze swoim NIEŚMIERTELNYM: "60 minuta, NASI już zmęczeni. Mirku i znów przyjdzie czas na analizy ..."

... wczoraj Pan D na trybunach dostrzegł R. Nadala i ... A. Sennę , który zapewne zmartwychwstał na ten wielki dzień :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 03.07.2012 00:38

mkm napisał(a):
... wczoraj Pan D na trybunach dostrzegł R. Nadala i ... A. Sennę , który zapewne zmartwychwstał na ten wielki dzień :wink:

Nie Ayrtona Sennę, a Marcosa Sennę - hiszpańskiego piłkarza, który rzeczywiście siedział na trybunach. :D :D
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 03.07.2012 04:10

Respect dla Italii czyli Panie sędzio ,kończ pan ten mecz|

http://www.youtube.com/watch?v=SkebsYRT-jg&feature=youtu.be
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 03.07.2012 22:34

Taaak....jak tu zatem ocenic Niemcoków - skoro w ich składzie było trzech Polaków, Hiszpan, Argentyńczyk, Tunezyjczyk, Ghańczyk i wielu innych?
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 03.07.2012 22:40

Taaak....jak tu zatem ocenic Niemcoków - skoro w ich składzie było trzech Polaków, Hiszpan, Argentyńczyk, Tunezyjczyk, Ghańczyk i wielu innych?[/quote]

Jak by nie patrzeć to u nas też malutko Naszych...

:twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone