mamax napisał(a):"bezrobotny na zasiłku"
Nie płaci podatku !!!
To nie temat o ZUS-ie.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):santosz napisał(a): za pobyt Niemców w Gdansku którym trzeba było zapłacic 270tys żeby zatrzymali sie w Gdansku
Za ich pobyt płaciła Niemiecka federacja piłkarska.
A na ten obiekt chrapkę mieli też Hiszpanie i ktoś jeszcze.
.png)
santosz napisał(a):mamax napisał(a):"bezrobotny na zasiłku"
Nie płaci podatku !!!
To po co dostaja pity? a skoro dostaja ktoś ten podatek odprowadził prawda?
.png)
.png)
santosz napisał(a):czyżby
cytat napisał(a):Dlatego Gdańsk z wolnej ręki zapłacił za organizację noclegów Agencji EL (obsługującej drużynę naszych zachodnich sąsiadów).
- Płacimy 50 tys. euro za pobyt dziewięciu dziennikarzy przez 32 dni - przyznaje Krzysztof Guzowski z biura prezydenta Gdańska ds. Euro 2012.
.png)
.png)
santosz napisał(a):Ja to rozumiem Kaszubski, ale jednak...
santosz napisał(a): w innych miastach i miejscowosciach stacjonowały inne ekipy, nic nie wiadomo na temat tego, żeby inne miasta za to placiły
.png)
alessandro1977 napisał(a):Niestety mieli rację...ja sam mówiłem wówczas, że same ogórki mamy w grupie ale okazało się, że to nasza drużyna to największe ogórki...
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):santosz napisał(a):Ja to rozumiem Kaszubski, ale jednak...
Jednak nie rozumiesz. Irlandczykom mieszkającym w Sopocie nikt nie dokładał. Hiszpanom rezydującym w dni meczowe w Hotelu Gdańsk nikt nie dokłada,ł ponieważ turyści z tych państw to mały odsetek. Gdańska turystyka łaknie niemieckich portfeli, bo są hojniejsze i stanowią znakomita większość odwiedzających 3miasto. Opłacenie pobytu niemieckich dziennikarzy ( nie mylić z reprezentacją ), po prostu się opłaciło. 50 tys euro to koszt jednego spotu reklamowego w niemieckiej tv, tymczasem w czasie Euro 2012 w każdej właściwie stacji tv i we wiodących czasopismach pojawiały się tylko pochlebne i zachęcające do odwiedzin materiały. Gdyby rezydowali np w Ostródzie o Gdańsku pisano by sporadycznie.
To po prostu dobrze wydane pieniądze na promocję miasta i tyle.santosz napisał(a): w innych miastach i miejscowosciach stacjonowały inne ekipy, nic nie wiadomo na temat tego, żeby inne miasta za to placiły
Tego nie wiemy.
.png)
santosz napisał(a):
To tylko proforma zapytam - to że Hiszpanie stacjonowali w Gniewinie - myślisz, że w Hiszpanii nie pisano o Gdańsku, że nagle Gniewino stało się sławne w Hiszpanii
kaszubskiexpress napisał(a):Hiszpanom rezydującym w dni meczowe w Hotelu Gdańsk nikt nie dokładał ponieważ turyści z tych państw to mały odsetek
santosz napisał(a): ta inwestycja władz Gdanska mogła sie rownie dobrze nie opłacić, gdyby Niemcy stacjonowali w np. Ostródzie
santosz napisał(a): rozumiem Twoje podejście bo jesteś z Trójmiasta ale na te 270tys zlozyły sie też moje niemałe podatki a to mi się akurat nie podoba i chyba ma prawo?
santosz napisał(a): moje niemałe podatki