Vide Błaszczykowski ze swoja akcją pt bilety
Manga napisał(a):Vide Błaszczykowski ze swoja akcją pt bilety
.png)
.png)
santosz napisał(a):Dlaczego wjeżdżam od Kartuskiej? Bo jade od Kartuz i wjeżdżam bezpośrednio na Kartuską, myslisz że jakis Niemiec będzie wiedzial o tym, że obok Kartuskiej jest jakaś Armii Krajowej którą dojadę szybciej, ...
.png)
santosz napisał(a): To powiedz czy wiesz jak wygląda obwodnica przy węźle Straszyn, Karczemki?

santosz napisał(a): Bo jade od Kartuz i wjeżdżam bezpośrednio na Kartuską, myslisz że jakis Niemiec będzie wiedzial o tym, że obok Kartuskiej jest jakaś Armii Krajowej którą dojadę szybcie
santosz napisał(a): co drugi dzień wygląda tak
santosz napisał(a):A ja, jak napisałeś - nie chwale sie ale sie cieszę, że obwodnica Slupska ma tylko kilka kilometrów długośc
santosz napisał(a): a przejazd z Pruszcza do Wejherowa zajmuje mi często koło godziny.
santosz napisał(a): nie wspomniałeś że budżety mniejszych miast zależą w duzej mierze od Gdanska, ze to co dostana tym sie musza cieszyć i tak planować budżety aby wystarczyło
santosz napisał(a):Nie przekonasz mnie do swoich racji, podobnie jak ja Ciebie do swoich może więc na tym zakończymy
.png)
santosz napisał(a):alessandro1977 napisał(a):MRK napisał(a):"Analny debiut" spowodował, ze dzisiejszy dzień zalicze do udanych:)).
Acha...masz się czym chwalić, że brałeś w rów![]()
Gratulacje więc... a na marginesie chyba wątki pomyliłeś !
Dobre, prawie monitor oplułem.....
santosz napisał(a): Sarkazm i ironię związana z analem mozesz też wsadzić sobie w buty
.png)

alessandro1977 napisał(a):MRK napisał(a):"Analny debiut" spowodował, ze dzisiejszy dzień zalicze do udanych:)).
Acha...masz się czym chwalić, że brałeś w rów![]()
Gratulacje więc... a na marginesie chyba wątki pomyliłeś !