Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2012 06:15

Jeżeli chodzi o mnie to mogę dostać nawet czerwoną kartkę...mój sposób postępowania z pewnością nie jest właściwy ale MRK jako pierwszy w kontekście meczu finałowego Euro 2012 zaczął mi dogryzać...jeżeli chodzi o mnie w stosunku do MRK to proponuję spokój i zakopanie topora wojennego... :wink:
MRK - przepraszam !
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.07.2012 06:39

santosz napisał(a):... jesli chodzi o aluzje Jacka ...

Taaaaaaaaa.
Po raz kolejny spotykamy się na forum i mamy różne zdania.
Nie masz racji w kwestii Armii Krajowej (ulicy), nie interesuje mnie już gdzie wg Ciebie zaczyna się Kartuska, czy Niemiec trafi czy nie, czy faktycznie 1 godzina przejazdu z Pruszcza do Wejherowa to bardzo dużo i skandal, że obwodnica wiecznie "stoi" i inne tego typu pierdoły.
Jak przestaniesz oglądać mapki w komputerze a kiedyś tu zamieszkasz i pojeździsz to może przy odrobinie dobrej woli zrozumiesz co do Ciebie piszemy.

EOT

Żeby było w temacie - po EURO została do skończenia Słowackiego, dokończenie dwupasmówki od Hallera (nowego ronda) do Stadionu i kawałek dalej do tunelu i przejście do kolejnego etapu prac wiercenia tunelu pod Martwą Wisłą. Będzie super.

PS. Nie lubię jak ktoś w trakcie dyskusji zmienia swoje poprzednie wpisy.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.07.2012 08:21

santosz napisał(a):I znów utwierdzasz mnie w przekonaniu że głowa u Ciebie tęga

Dziękuję :wink:
santosz napisał(a):sam wywołaleś dyskusje porownujac obwodnice trójmiejską do slupskiej

Cofnij się kilka wpisów wcześniej i zwróć uwagę na kontekst. Dla przypomnienia napiszę tylko, że było to porównanie jakości dróg a nie ich wielkości, czy znaczenia dla ruchu.
santosz napisał(a): jesli chodzi o aluzje Jacka - na mapce Google widać gdzie zaczyna sie Kartuska, uparcie wmawiasz mi że "jadę obwodnica i jak zjeżdzam...." powtarzam jade od Kartuz, z tego co mi pokazuje GoogleMap to Kartuską jade już zanim dojeżdżam do obwodnicy - więc...?

Nadal będę Cię przekonywać do tego, że jadąc z Kartuz ( Żukowa ), czy zjeżdżając z obwodnicy wjeżdżasz na Armii Krajowej. Kartuska jest drogą lokalną, na którą możesz wjechać spory kawałek dalej, tylko zjeżdżając z Armii Krajowej.
santosz napisał(a):Godzina do Wejherowa z Pruszcza - masakra przecież 3/4 drogi to wspaniala obwodnica.

Po pierwsze primo. Tak, wspaniała obwodnica. Po drugie primo. 1/3 a nie 3/4 a dokładnie 20 km z 58 km między Pruszczem a Wejherowem w gęstej zabudowie.
santosz napisał(a):Odnośnie Twojego hmm - anala

Jednak nie czytasz ze zrozumieniem.
Dowód w sprawie.
kaszubskiexpress napisał(a):Jeżdżę tą obwodnicą baaardzo często i po przeczytaniu Twojej uwagi oczy zrobiły mi się jak przy analnym debiucie u nastolatki.

santosz napisał(a):a ja chciałem wyrazic swoją aprobatę dla dobrej cietej riposty

Nie widziałem tam emotikona. Może mylisz to dezaprobatą ?
santosz napisał(a):Odnosnie sarkazmu - spróbowałes mnie obrazic jednoczesnie przewracajac to teraz w żart

Mylisz sarkazm z poczuciem humoru. Zwróć uwagę na ilość emotów w moich wpisach i na ich brak u Ciebie. Gdyby anakin brał udział w dyskusji to napisałby być może coś o żyłce :wink:
santosz napisał(a): Cały czas podaję że wjeżdżam od Kartuz.

To już chyba wyjaśniłem wyżej. 8)

santosz napisał(a):
MRK napisał(a):Tak celne porównania zawsze wywołują mój uśmiech :lol: . No ale cóż... dla niektórych....ech...nawet nie chce mi się pisać...

Dopiero zobaczyłem - właśnie to samo miałem na myśli komentując wypowiedź alessandro

Gdyby tak było, to powinieneś zacytować mój wpis z tym nieszczęsnym analem a tak wyszło, ze drwisz z MRK, ale może ja znowu nie nadążam. 8)

anakin napisał(a):gdzie skupiają się ludzie myślący i lubiący mądrą, inteligentną rozrywkę. Gdzie zawsze panuje spokój i wzajemny szacunek.

Dobrze czasami bystrego poczytać .

8) :P :wink:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.07.2012 08:26

anakin napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):
MRK napisał(a):"Analny debiut" spowodował, ze dzisiejszy dzień zalicze do udanych:)).

Acha...masz się czym chwalić, że brałeś w rów :D
Gratulacje więc... a na marginesie chyba wątki pomyliłeś !

Osoby naruszające w wątku dobre obyczaje, urządzające głupie zaczepki, wycieczki osobiste lub zadymy będą zgłaszane do moderatorów lub adminów i uznawane jako niepożądane w tym wątku.

ObrazekObrazekObrazek

No nareszcie!! Ileż móżna ich wołać?? Już kilka stron wcześniej o to prosiłem.

alessandro1977 napisał(a):mój sposób postępowania z pewnością nie jest właściwy ale MRK jako pierwszy w kontekście meczu finałowego Euro 2012 zaczął mi dogryzać...

Nie rozróżniasz konkretnej wymiany zdań od dogryzania. Poszukać przykładów? Przekleić co nieco?

alessandro1977 napisał(a):MRK - przepraszam !

Chyba żartujesz...
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.07.2012 08:26

Jacek S napisał(a):Żeby było w temacie - po EURO została do skończenia Słowackiego, dokończenie dwupasmówki od Hallera (nowego ronda) do Stadionu i kawałek dalej do tunelu i przejście do kolejnego etapu prac wiercenia tunelu pod Martwą Wisłą. Będzie super.

To w temacie tunelu.
A za kilka lat będziesz miał niezły skrót z Moreny na obwodnicę.

Mapka

8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2012 08:30

MRK napisał(a):Chyba żartujesz...

Ja Cię przeprosiłem szczerze ! Ty odbierz to jak chcesz !

anakin sobie jaja robi, więc powaznie tego nie bierz :wink:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.07.2012 08:34

kaszubskiexpress napisał(a):
santosz napisał(a):
MRK napisał(a):Tak celne porównania zawsze wywołują mój uśmiech :lol: . No ale cóż... dla niektórych....ech...nawet nie chce mi się pisać...

Dopiero zobaczyłem - właśnie to samo miałem na myśli komentując wypowiedź alessandro

Gdyby tak było, to powinieneś zacytować mój wpis z tym nieszczęsnym analem a tak wyszło, ze drwisz z MRK, ale może ja znowu nie nadążam. 8)

Zrozumiałem podobnie, jak kaszubski, ale stwierdziłem, że nie chce mi się z kolejnym szarpać...po czym przeczytałem Twój kolejny post i zgłupiałem:). Komentując miałeś na myśli trafne porównanie kaszubskiego, które to nie omieszkam pożyczyć, gdyż jest perfekcyjne:), tudzież "poczucie humoru" alessandro1977?

Żeby nie było santosz...nic do Ciebie nie mam :lol:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.07.2012 08:37

alessandro1977 napisał(a):
MRK napisał(a):Chyba żartujesz...

Ja Cię przeprosiłem szczerze ! Ty odbierz to jak chcesz !

anakin sobie jaja robi, więc powaznie tego nie bierz :wink:

Daj spokój. Plujesz, a potem przepraszasz? Nie dla mnie takie "igraszki". Odpuścmy sobie bez słów i po temacie.

A że sobie jaja robi, to wiem. Nie postawiłem emota na końcu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2012 08:40

Jestem za...
Jednakże moje słowa w stosunku do Twoich to nic...tak się nie wypowiada na forum ale widocznie każdy inaczej na to patrzy..pozdrawiam !
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.07.2012 08:49

kaszubskiexpress napisał(a):To w temacie tunelu.
A za kilka lat będziesz miał niezły skrót z Moreny na obwodnicę.

Mapka

8)

Będziemy mieli.

:D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.07.2012 09:00

Jacek S napisał(a):Będziemy mieli.

Tym bardziej, że jeżdżę tam czasami na działkę teściów, ale im nie zabiorą. Droga poleci krawędzią tych ogródków działkowych, pewnie parę utrącą.

8)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 12.07.2012 09:23

alessandro1977 napisał(a):Jestem za...
Jednakże moje słowa w stosunku do Twoich to nic...tak się nie wypowiada na forum ale widocznie każdy inaczej na to patrzy..pozdrawiam !

No tak, faktycznie...

alessandro1997 napisał(a):Jak zetrzesz pianę z pyska to może dostaniesz dyplom

alessandro1997 napisał(a):A masz coś pod kopułą ?

alessandro1997 napisał(a):Jak to mawiają - nie ruszaj gó...a bo będzie śmierdziało

alessandro1977 napisał(a):Acha...masz się czym chwalić, że brałeś w rów
Gratulacje więc... a na marginesie chyba wątki pomyliłeś !

Czego się spodziewałeś po takich tekstach? I jakoś mało mnie interesuje, jak ktoś się wypowiada na forum, w momencie, gdy ktoś rzuca mi takimi tekstami. Skończyliśmy "utarczki" kilka stron wcześniej, więc mogłeś sobie darować ostatni tekst, szczególnie, że nie wynikał on z niezrozumienia postu kaszubskiego, a z chęci zwykłego przypieprzenia mi. No to poszła wiązanka. Proste.

Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2012 09:33

MRK...nie będę cytował wszystkich Twoich tekstów bo nawet już nie mam na to ochoty. Masz rację - ostatni tekst miał to na celu, co napisałeś bo jestem pamiętliwy ale uwierz, nie mam już ochoty na tego typu przepychanki. Jestem zmęczony, przepracowany i czekam na urlop...
Mam nadzieję, że pospieramy się znowu w nadchodzącej edycji Ligi Mistrzów ale w kulturalniejszy sposób :D
Bo jakoś nie mam wątpliwości, że i tam będą podziały włosko-hiszpańskie :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.07.2012 10:56

Dostałem takiego mejla:

Drogi Kibicu,

Po 31 meczach, 2850 minutach gry, 76 golach oraz niekończących się imprezach towarzyszących, Turniej Finał UEFA EURO 2012 przeszedł do historii.

Byłeś/aś jednym z 1 440 896 kibiców, którzy odwiedzili mecze w Polsce i na Ukrainie. Pragniemy gorąco podziękować Ci za bycie częścią UEFA EURO 2012 oraz za stworzenie odświętnej atmosfery opartej na entuzjazmie i uwielbieniu do piłki nożnej.

Mamy nadzieję, że mecze na 8 pięknych stadionach UEFA EURO 2012 podobały Ci się i, że spędziłeś wspaniały czas w Polsce i na Ukrainie.

Jeśli kupiłeś/aś bilety Follow My Team Tournament lub bilety warunkowe na mecze fazy pucharowej, a Twoja drużyna została wyeliminowana przed meczem finałowym, przysługuje Ci zwrot pieniędzy za bilety na mecze, w których Twoja drużyna nie zagrała. Jesteśmy w trakcie przygotowania wszystkich zwrotów i zwrot na Twoją kartę kredytową w odpowiedniej kwocie zostanie dokonany 18 lipca 2012. Jeśli dokonałeś/aś płatności poprzez przelew bankowy, w celu dokonania zwrotu będą nam potrzebne dane Twojego konta bankowego. W tym celu 18 lipca 2012 na portalu biletowym umieścimy specjalny formularz, dzięki któremu będziesz mógł/mogła zapisać dane bankowe niezbędne do zwrotu środków. Bardzo prosimy o dokładne przeczytanie instrukcji zawartych w tym formularzu i zapisanie wszystkich niezbędnych danych. Im dokładniejsze będą dane tym szybciej będziemy mogli dokonać zwrotu. Wszyscy kibice, którym przysługuje zwrot otrzymają informację o tym osobną wiadomością!

Czy wiedziałeś/aś...

...że UEFA uruchomiła portal "Byłem Tam / I Was There", na którym znajdują się niesamowite zdjęcia panoramiczne 360 stopni niektórych meczów UEFA EURO 2012? Zachęcamy wszystkich kibiców do odwiedzenia tej strony, szczegółowego obejrzenia stadionu, znalezienia i oznaczenia siebie na trybunach oraz poinformowania o tym znajomych za pomocą e-maila, Facebooka lub Twittera. http://en.iwasthere.uefa.com/

Niestety "mojego" meczu nie ma ale może ktoś z Was odnajdzie siebie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.07.2012 16:19

kaszubskiexpress napisał(a):Mylisz sarkazm z poczuciem humoru. Zwróć uwagę na ilość emotów w moich wpisach i na ich brak u Ciebie. Gdyby anakin brał udział w dyskusji to napisałby być może coś o żyłce :wink:

Nooooooooooooo...
Ta żyłka to ona strrrrrrrrrrrrrrrasznie cienka jest.... :lol: :wink:

pozdrav. 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 72
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone