MRK - przepraszam !
.png)
santosz napisał(a):... jesli chodzi o aluzje Jacka ...
.png)
santosz napisał(a):I znów utwierdzasz mnie w przekonaniu że głowa u Ciebie tęga
santosz napisał(a):sam wywołaleś dyskusje porownujac obwodnice trójmiejską do slupskiej
santosz napisał(a): jesli chodzi o aluzje Jacka - na mapce Google widać gdzie zaczyna sie Kartuska, uparcie wmawiasz mi że "jadę obwodnica i jak zjeżdzam...." powtarzam jade od Kartuz, z tego co mi pokazuje GoogleMap to Kartuską jade już zanim dojeżdżam do obwodnicy - więc...?
santosz napisał(a):Godzina do Wejherowa z Pruszcza - masakra przecież 3/4 drogi to wspaniala obwodnica.
santosz napisał(a):Odnośnie Twojego hmm - anala
kaszubskiexpress napisał(a):Jeżdżę tą obwodnicą baaardzo często i po przeczytaniu Twojej uwagi oczy zrobiły mi się jak przy analnym debiucie u nastolatki.
santosz napisał(a):a ja chciałem wyrazic swoją aprobatę dla dobrej cietej riposty
santosz napisał(a):Odnosnie sarkazmu - spróbowałes mnie obrazic jednoczesnie przewracajac to teraz w żart
santosz napisał(a): Cały czas podaję że wjeżdżam od Kartuz.
santosz napisał(a):MRK napisał(a):Tak celne porównania zawsze wywołują mój uśmiech. No ale cóż... dla niektórych....ech...nawet nie chce mi się pisać...
Dopiero zobaczyłem - właśnie to samo miałem na myśli komentując wypowiedź alessandro
anakin napisał(a):gdzie skupiają się ludzie myślący i lubiący mądrą, inteligentną rozrywkę. Gdzie zawsze panuje spokój i wzajemny szacunek.
.png)
anakin napisał(a):alessandro1977 napisał(a):MRK napisał(a):"Analny debiut" spowodował, ze dzisiejszy dzień zalicze do udanych:)).
Acha...masz się czym chwalić, że brałeś w rów![]()
Gratulacje więc... a na marginesie chyba wątki pomyliłeś !
Osoby naruszające w wątku dobre obyczaje, urządzające głupie zaczepki, wycieczki osobiste lub zadymy będą zgłaszane do moderatorów lub adminów i uznawane jako niepożądane w tym wątku.
alessandro1977 napisał(a):mój sposób postępowania z pewnością nie jest właściwy ale MRK jako pierwszy w kontekście meczu finałowego Euro 2012 zaczął mi dogryzać...
alessandro1977 napisał(a):MRK - przepraszam !
.png)
Jacek S napisał(a):Żeby było w temacie - po EURO została do skończenia Słowackiego, dokończenie dwupasmówki od Hallera (nowego ronda) do Stadionu i kawałek dalej do tunelu i przejście do kolejnego etapu prac wiercenia tunelu pod Martwą Wisłą. Będzie super.
MRK napisał(a):Chyba żartujesz...
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):santosz napisał(a):MRK napisał(a):Tak celne porównania zawsze wywołują mój uśmiech. No ale cóż... dla niektórych....ech...nawet nie chce mi się pisać...
Dopiero zobaczyłem - właśnie to samo miałem na myśli komentując wypowiedź alessandro
Gdyby tak było, to powinieneś zacytować mój wpis z tym nieszczęsnym analem a tak wyszło, ze drwisz z MRK, ale może ja znowu nie nadążam.
.png)
alessandro1977 napisał(a):MRK napisał(a):Chyba żartujesz...
Ja Cię przeprosiłem szczerze ! Ty odbierz to jak chcesz !
anakin sobie jaja robi, więc powaznie tego nie bierz
.png)
Jacek S napisał(a):Będziemy mieli.
.png)
alessandro1977 napisał(a):Jestem za...
Jednakże moje słowa w stosunku do Twoich to nic...tak się nie wypowiada na forum ale widocznie każdy inaczej na to patrzy..pozdrawiam !
alessandro1997 napisał(a):Jak zetrzesz pianę z pyska to może dostaniesz dyplom
alessandro1997 napisał(a):A masz coś pod kopułą ?
alessandro1997 napisał(a):Jak to mawiają - nie ruszaj gó...a bo będzie śmierdziało
alessandro1977 napisał(a):Acha...masz się czym chwalić, że brałeś w rów
Gratulacje więc... a na marginesie chyba wątki pomyliłeś !
.png)

kaszubskiexpress napisał(a):Mylisz sarkazm z poczuciem humoru. Zwróć uwagę na ilość emotów w moich wpisach i na ich brak u Ciebie. Gdyby anakin brał udział w dyskusji to napisałby być może coś o żyłce![]()