MRK napisał(a):bo miałem rację.
Jak zetrzesz pianę z pyska to może dostaniesz dyplom
MRK napisał(a):bo miałem rację.
.png)
alessandro1977 napisał(a):Raul73 napisał(a):nie widać następców Xaviego i Iniesty
Iniesta jeszcze pogra na wysokim poziomie a jeżeli chodzi o Xaviego to chyba jego ostatni turniej...podobnie jak niestety Pirlo !
.png)
Raul73 napisał(a):Napisałem kilka postów temu wyraźnie: "Nie chce mi się z tobą gadać". Przetłumaczę ci to na polski: "Nie odpowiadam na twoje wypociny".
Raul73 napisał(a):Z drugiej strony, u Włochów też następcy Pirlo nie widać (chyba że znasz jakieś talenty w Serie A)
MRK napisał(a):Masz w domu lustro, czy wszystkie potrzaskałeś?
.png)
[/quote]PETERENZO napisał(a):Raul73
Jak napiszesz następnym razem: "Prawda jest taka"
to jak ktoś się z Tobą nie zgodzi to nie pisz od razu, że to wypociny, ponieważ dzisiaj akurat to ja mam radochę ze zwycięstwa Hiszpanii w przeciwieństwie do Ciebie - jak widać.
.png)
alessandro1977 napisał(a):MRK napisał(a):Masz w domu lustro, czy wszystkie potrzaskałeś?
A masz coś pod kopułą ?
.png)
Raul73 napisał(a):PETERENZO napisał(a):Raul73
Jak napiszesz następnym razem: "Prawda jest taka"
to jak ktoś się z Tobą nie zgodzi to nie pisz od razu, że to wypociny, ponieważ dzisiaj akurat to ja mam radochę ze zwycięstwa Hiszpanii w przeciwieństwie do Ciebie - jak widać.
Czy ty jesteś aż taki ograniczony że po polsku nie rozumiesz? Gdzie się nie pojawisz, tam jest dym. Nie pisz do mnie, bo z tobą nie rozmawiam - takie to trudne?
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):alessandro1977
Odpuśc sobie, jako i ja sobie olałem tego pieniacza nade mną (a dodam, ze nie w pierwszym temacie już dym robi).
.png)
Raul73 napisał(a):Fakty są takie:
1. Dzisiaj Hiszpania była zdecydowanie lepsza!
2. W całym turnieju Hiszpania byłą słabsza nie tylko od Włoch, ale i od Portugalii, Anglii i Niemiec.
Niestety, mistrzostwo zdobywa ten kto wygra finał - takie przepisy. Nie zawsze jest to spawiedliwe i piękne (patrz: Grecja w 2004r.)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.