Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2012 22:50

MRK napisał(a):bo miałem rację.

Jak zetrzesz pianę z pyska to może dostaniesz dyplom :D
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 01.07.2012 22:54

Masz w domu lustro, czy wszystkie potrzaskałeś?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 22:54

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):nie widać następców Xaviego i Iniesty

Iniesta jeszcze pogra na wysokim poziomie a jeżeli chodzi o Xaviego to chyba jego ostatni turniej...podobnie jak niestety Pirlo !

Iniesta rzeczywiście może jeszcze zagrać w Brazylii na wysokim poziomie, ale czy on bez Xaviego wystarczy? W tym sezonie Xavi grałpiach albo leczył kontuzje - i skutki dla Barcelony były opłakane. A tam był przecież jeszcze Messi, który im bramek nastrzelał. W Hiszpani takiego Messiego nie ma, a regulatorem gry jest Xavi. No i dlatego ta gra Hiszpanii była taka na stojąco, a z Portugalią w 1 połowie to wręcz żałośnie wyglądało.

Z drugiej strony, u Włochów też następcy Pirlo nie widać (chyba że znasz jakieś talenty w Serie A), ale wydaje mi się, że oni sobie z tym prędziej poradzą, niż Hiszpanie z brakiem Xaviego.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 01.07.2012 22:55

Raul73 napisał(a):Napisałem kilka postów temu wyraźnie: "Nie chce mi się z tobą gadać". Przetłumaczę ci to na polski: "Nie odpowiadam na twoje wypociny".

"Dziś zobaczyliśmy pięknie grających, dwukrotnych już mistrzów Europy, Mistrzów Świata i ich wspaniałego wychowawcę Vicente del Bosque" - zacytowałem.

Szkoda mi Twojej goryczy - trudno - co Twoje to Twoje!
Ostatnio edytowano 01.07.2012 23:00 przez PETERENZO, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2012 22:57

Raul73 napisał(a):Z drugiej strony, u Włochów też następcy Pirlo nie widać (chyba że znasz jakieś talenty w Serie A)

Dobry materiał na następcę Pirlo to Veratti z Pescary !
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 01.07.2012 22:59

Raul73

Jak napiszesz następnym razem: "Prawda jest taka"
to jak ktoś się z Tobą nie zgodzi to nie pisz od razu, że to wypociny, ponieważ dzisiaj akurat to ja mam radochę ze zwycięstwa Hiszpanii w przeciwieństwie do Ciebie - jak widać.[/quote]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2012 22:59

MRK napisał(a):Masz w domu lustro, czy wszystkie potrzaskałeś?

A masz coś pod kopułą ? :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 23:03

PETERENZO napisał(a):Raul73

to jak ktoś się z Tobą nie zgodzi to nie pisz od razu, że to wypociny, ponieważ dzisiaj akurat to ja mam radochę ze zwycięstwa Hiszpanii w przeciwieństwie do Ciebie - jak widać.
[/quote]

Czy ty jesteś aż taki ograniczony że po polsku nie rozumiesz? Gdzie się nie pojawisz, tam jest dym. Nie pisz do mnie, bo z tobą nie rozmawiam - takie to trudne?
Ostatnio edytowano 01.07.2012 23:04 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 23:03

Raul73 napisał(a):Z drugiej strony, u Włochów też następcy Pirlo nie widać (chyba że znasz jakieś talenty w Serie A)

Dobry materiał na następcę Pirlo to Veratti z Pescary !

Nie znam gościa! Ale wierzę na słowo.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 01.07.2012 23:06

MRK napisał(a):Masz w domu lustro, czy wszystkie potrzaskałeś?

A masz coś pod kopułą ? :D

77 w Twoim nicku to data urodzin? Matko, masakra. To chyba Ty nie odparłeś moich zarzutów. Honoru, odwagi zabrakło? I nie urządzaj sobie osobistych wycieczek, kiedy nie masz argumentów. Nie muszę Ci chyba tłumaczyć, kto tak postępuje...chyba, że chcesz - wytłumaczę. Może patrząc w lustro widzisz pysk, ale niekoniecznie każdy tak ma. Chłop ze wsi wyjdzie - wieś z chłopa nigdy.

A to co pod kopułką działa sprawnie. Stąd argumenty...ale...przecież niekoniecznie to rozumiesz...
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 01.07.2012 23:09

Raul73 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):Raul73

to jak ktoś się z Tobą nie zgodzi to nie pisz od razu, że to wypociny, ponieważ dzisiaj akurat to ja mam radochę ze zwycięstwa Hiszpanii w przeciwieństwie do Ciebie - jak widać.

Czy ty jesteś aż taki ograniczony że po polsku nie rozumiesz? Gdzie się nie pojawisz, tam jest dym. Nie pisz do mnie, bo z tobą nie rozmawiam - takie to trudne?

Jaki dym? Staram się grzecznie ignorować twoja butę i tyle. Przecież to ty napisałeś, że ze mną nie rozmawiasz nie ja - więc czego nie rozumiesz skoro dalej piszesz.... :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 23:10

alessandro1977

Odpuśc sobie, jako i ja sobie olałem tego pieniacza nade mną (a dodam, ze nie w pierwszym temacie już dym robi).

Fakty są takie:

1. Dzisiaj Hiszpania była zdecydowanie lepsza!
2. W całym turnieju Hiszpania byłą słabsza nie tylko od Włoch, ale i od Portugalii, Anglii i Niemiec.

Niestety, mistrzostwo zdobywa ten kto wygra finał - takie przepisy. Nie zawsze jest to spawiedliwe i piękne (patrz: Grecja w 2004r.)
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 01.07.2012 23:13

Raul73 napisał(a):alessandro1977

Odpuśc sobie, jako i ja sobie olałem tego pieniacza nade mną (a dodam, ze nie w pierwszym temacie już dym robi).

Alessandro1977 - pomocy! w sensie to wyżej!

I nie odpuszczaj - jak i ja nie odpuszczam temu - jak mu tam.... :wink:

O co tu chodzi? Co to za resume???
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 01.07.2012 23:14

Raul73 napisał(a):Fakty są takie:

1. Dzisiaj Hiszpania była zdecydowanie lepsza!
2. W całym turnieju Hiszpania byłą słabsza nie tylko od Włoch, ale i od Portugalii, Anglii i Niemiec.

Niestety, mistrzostwo zdobywa ten kto wygra finał - takie przepisy. Nie zawsze jest to spawiedliwe i piękne (patrz: Grecja w 2004r.)

Z twoimi faktami nikt nie ma prawa dyskusji bo to wypociny.

Zgoda! HISZPANIA WYGRAŁA!

VIVA ESPANA!!!!
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 01.07.2012 23:18

Każdemu kto kibicował dzisiaj Italii gratuluję wytrwałości i wiary, że w końcu coś się zmieni. Te życzenia nie są ironiczne. Futbol jest futbolem i choćby trawa była za miękka to zwycięża lepszy - tak jest w każdym meczu.

Nie komentowałem nic podczas całego meczu - a teraz kiedy chcę triumfować zwycięstwo mojego idola to staję się pieniaczem?

Pozdrawiam
Viva Espana!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 66
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone