Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzisiaj wróciłem z miasta Pag,pytajcie o co chcecie:)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 05.07.2009 18:44

Powiem krótko byłem 14 dni w Pagu i ogólnie jestem zachwycony,ale jak zwykle były oprócz plusów i minusy,macie pytania-pytajcie.Pozdrawiam![/url]
florian46
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) florian46 » 05.07.2009 19:13

Witaj!
Napisz coś o tych minusach.
My wyjeżdżamy na Pag w piątek, może jakieś wskazówki.
A moją żone najbardziej interesuje pogoda.
Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2009 19:14

wiechu76 napisał(a):.....macie pytania-pytajcie....

Jak zdrówko :?: :lol:
....i również pozdrawiam :papa:
Badi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Badi » 05.07.2009 19:30

Ja wybieram się za tydzień i może wiesz gdzie warto wypłynąć z Pagu na fishpicnic? No i jak większość zapewne czekam na Twoją relację (te plusy i minusy).
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 05.07.2009 19:30

Piotrek_B napisał(a):
wiechu76 napisał(a):.....macie pytania-pytajcie....

Jak zdrówko :?: :lol:
....i również pozdrawiam :papa:

Dziękuję zdrówko ok!!Pozdrawiam:)
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 05.07.2009 19:38

wiechu76 napisał(a):,ale jak zwykle były oprócz plusów i minusy,macie pytania-pytajcie.[/url]

Pytania zostały zadane
"wiechu76" co z odpowiedzią ???
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 05.07.2009 19:51

mirek109 napisał(a):
wiechu76 napisał(a):,ale jak zwykle były oprócz plusów i minusy,macie pytania-pytajcie.[/url]

Pytania zostały zadane
"wiechu76" co z odpowiedzią ???

Wiechu kurde odsypia :D
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 05.07.2009 21:14

florian46 napisał(a):Witaj!
Pozdrawiam.

A więc lekko odsypiałem:)Pogoda była bardzo dobra,pierwsze trzy dni pochmurno,potem dziennie około 26-29 stopni,ale odczuwalna wyższa!Nieraz gdy leżeliśmy na plaży zachmurzyło sie,ale nie przejmujcie się tym tylko odczekajcie,w najgorszym wypadku 10 minut ożezwiający deszcz a potem wraca słoneczko.Częste zjawisko tęcza.Minusy-ceny w knajpach,i jeżeli kogoś interesuje życie nocne typu dyskoteki to jest słabo.Pytajcie konkretnie to plusy i minusy wychodzą w praniu:)
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 05.07.2009 21:16

Badi napisał(a):Ja wybieram się za tydzień i może wiesz gdzie warto wypłynąć z Pagu na fishpicnic? No i jak większość zapewne czekam na Twoją relację (te plusy i minusy).

Byłem na FishPicnic z firmy "Festini"-START z Pagu,cena 30 euro osoba dorosła,dzieci 15 euro do lat 12.Extra przeżycie,czas trwania:9.30 do 18.Kurde nie wiem jak wklejac fotki!!help:)
endriu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) endriu » 05.07.2009 21:37

wiechu76 napisał(a):
Pozdrawiam.

Nieraz gdy leżeliśmy na plaży zachmurzyło sie,ale nie przejmujcie się tym tylko odczekajcie,w najgorszym wypadku 10 minut ożezwiający deszcz a potem wraca słoneczko.

No to teraz chyba będzie trzeba poczekać troszkę dłużej niż 10 minut ....... prognoza na najbliższy tydzień nie wygląda zbyt dobrze:
http://polish.wunderground.com/global/s ... 14431.html
Przeraża mnie to bo też niebawem wyjeżdżamy na Pag
florian46
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) florian46 » 05.07.2009 21:38

Dzięki za odpowiedź.
Napisz coś więcej o fishpicnicu. Co oferują w programie wycieczki?
oraz czy jest to wskazane z dwójką małych dzieci (3 i 7).
bastianse
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bastianse » 06.07.2009 00:07

Siemanko
JA wraz z znajomymi wyjeżdzam w sobote do chorwacji nie mamy nic zarezerwowanego i szukamy miejsca gdzie sa najlesze dyskoteki i ogolnie jest sporo młodzieży. Słyszałem ze własnie na PAG pod tym względem jest najlepiej. Mógłbyś coś na ten temat napisac. Jeżeli nie tam to poleć cos
Pozdrawiam
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 06.07.2009 08:54

endriu napisał(a):
wiechu76 napisał(a):
Pozdrawiam.

Nieraz gdy leżeliśmy na plaży zachmurzyło sie,ale nie przejmujcie się tym tylko odczekajcie,w najgorszym wypadku 10 minut ożezwiający deszcz a potem wraca słoneczko.

No to teraz chyba będzie trzeba poczekać troszkę dłużej niż 10 minut ....... prognoza na najbliższy tydzień nie wygląda zbyt dobrze:
http://polish.wunderground.com/global/s ... 14431.html
Przeraża mnie to bo też niebawem wyjeżdżamy na Pag

Nie przejmuj sie prognozami,prawie dziennie pokazują słońce z chmurami i deszczem,a deszczu jest w sumie 30 minut przez cały dzień,a chmury owszem zachmurzy się ale to też chwilowe,wrecz w tym cieple bardzo wyczekiwane:)
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 06.07.2009 09:02

florian46 napisał(a):Dzięki za odpowiedź.
Napisz coś więcej o fishpicnicu. Co oferują w programie wycieczki?
oraz czy jest to wskazane z dwójką małych dzieci (3 i 7).

Zapłacisz za jedno dziecko bo do lat sześciu jest gratis i to tez jest plus.Statek wypas,zabierasz ze sobą recznik,stroje kąp.,i troszkę prowiantu typu kołaczyki i inne cudeńka z pobliskiej piekarni.Na obiad serewuja makrelę z grilla z pieczywem w cebulce,obłędnie smaczne i mega wielkie porcje!Cały rejs wino białe i czerwone,rakija i woda z sokiem w nieograniczonych ilościach!Do tego jakies krakersy dają i z konsumpcji to wsio.Wycieczka krajoznawczo wypoczynkowa.Piękne widoki,miasteczka,góry.Dużo kąpieli w super warunkach,skoki ze statku,pływanie miedzy szczelinami skalnymi,groty skalne.Wkleił bym fotki ale nie wiem jak.To trzeba przeżyć ciężko opisać,ja i moja rodzina byliśmy zachwyceni!Warto i dobra cena!!
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 06.07.2009 09:05

bastianse napisał(a):Siemanko
JA wraz z znajomymi wyjeżdzam w sobote do chorwacji nie mamy nic zarezerwowanego i szukamy miejsca gdzie sa najlesze dyskoteki i ogolnie jest sporo młodzieży. Słyszałem ze własnie na PAG pod tym względem jest najlepiej. Mógłbyś coś na ten temat napisac. Jeżeli nie tam to poleć cos
Pozdrawiam

Niestety w mieście Pag jest wrecz przeciwnie bo jest tylko jedna dyskoteka i młodzieży niewiele.Polecam miasteczko Novalija albo Povljana też na wyspie Pag,tam jest dobrze pod względem zabawy.
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone