wiechu76 napisał(a):florian46 napisał(a):...Wkleił bym fotki ale nie wiem jak...
Jak to jak?
Tak
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17681
.png)
wiechu76 napisał(a):florian46 napisał(a):...Wkleił bym fotki ale nie wiem jak...
.png)
wiechu76 napisał(a):bastianse napisał(a):Siemanko
JA wraz z znajomymi wyjeżdzam w sobote do chorwacji nie mamy nic zarezerwowanego i szukamy miejsca gdzie sa najlesze dyskoteki i ogolnie jest sporo młodzieży. Słyszałem ze własnie na PAG pod tym względem jest najlepiej. Mógłbyś coś na ten temat napisac. Jeżeli nie tam to poleć cos
Pozdrawiam
Niestety w mieście Pag jest wrecz przeciwnie bo jest tylko jedna dyskoteka i młodzieży niewiele.Polecam miasteczko Novalija albo Povljana też na wyspie Pag,tam jest dobrze pod względem zabawy.
.png)
.png)
_Ewa_ napisał(a):powiedz mi, jaki jest sen zakładać trzy jednakowe tematy, a kiedy moderator zamknie Ci jeden z nich, to Ty z uporem maniaka w dwa pozostałe wpisujesz dokładnie te same posty![]()
przecież człowieka może szlag trafić na miejscu![]()
Admin dał już takie ogromne ogłoszenie na pierwszej stronie, dodatkowo powiększył litery, pogrubił, zrobił na czerwono...
ludzie, zlitujcie się![]()
![]()
edit:
i znów się zdublowałam z Moderatorem, ale coś czuję, że jeszcze z tydzień i będę potrzebowała porządnego sanatorium
.png)
jorgus111 napisał(a):Kolego wiechu76 na forum obowiązuje REGULAMIN![]()
Prosiłem o niezakładanie nowego tematu![]()
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24257&highlight=
![]()
Pomimo upomnienia założyłes kolejny, który przeniosłem tutajtrzymaj się swojego wątka, bo założenie kolejnego na ten sam temat naprawdę nic Ci nie da....oprócz niepotrzebnego śmietnika na forum
.png)
wiechu76 napisał(a):Badi napisał(a):Ja wybieram się za tydzień i może wiesz gdzie warto wypłynąć z Pagu na fishpicnic? No i jak większość zapewne czekam na Twoją relację (te plusy i minusy).
Byłem na FishPicnic z firmy "Festini"-START z Pagu,cena 30 euro osoba dorosła,dzieci 15 euro do lat 12.Extra przeżycie,czas trwania:9.30 do 18.Kurde nie wiem jak wklejac fotki!!help:)
.png)
Badi napisał(a):wiechu76 napisał(a):Badi napisał(a):Ja wybieram się za tydzień i może wiesz gdzie warto wypłynąć z Pagu na fishpicnic? No i jak większość zapewne czekam na Twoją relację (te plusy i minusy).
Byłem na FishPicnic z firmy "Festini"-START z Pagu,cena 30 euro osoba dorosła,dzieci 15 euro do lat 12.Extra przeżycie,czas trwania:9.30 do 18.Kurde nie wiem jak wklejac fotki!!help:)
A gdzie znajdziemy firmę "Festini"? Mają punkt gdzieś w porcie? Wolałbym popłynąć z nimi skoro było tak fajnie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne