Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzisiaj wróciłem z miasta Pag,pytajcie o co chcecie:)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.07.2009 09:05

wiechu76 napisał(a):
florian46 napisał(a):...Wkleił bym fotki ale nie wiem jak...

Jak to jak?
Tak
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17681
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 06.07.2009 09:49

Obrazek

Tak na próbę wklejam poranne śniadanko przy gazetce.Pozdrawiam!:)
w0jtek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) w0jtek » 06.07.2009 09:59

Co to jest ten "fishpicnic"? macie jakieś strony gdzie można o tym poczytać? Jak to wygląda?
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 06.07.2009 10:14

w0jtek napisał(a):Co to jest ten "fishpicnic"? macie jakieś strony gdzie można o tym poczytać? Jak to wygląda?

Jest to rejs statkiem,pisałem o tym troszkę wcześniej
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 06.07.2009 12:47

wiechu76 napisał(a):
bastianse napisał(a):Siemanko
JA wraz z znajomymi wyjeżdzam w sobote do chorwacji nie mamy nic zarezerwowanego i szukamy miejsca gdzie sa najlesze dyskoteki i ogolnie jest sporo młodzieży. Słyszałem ze własnie na PAG pod tym względem jest najlepiej. Mógłbyś coś na ten temat napisac. Jeżeli nie tam to poleć cos
Pozdrawiam

Niestety w mieście Pag jest wrecz przeciwnie bo jest tylko jedna dyskoteka i młodzieży niewiele.Polecam miasteczko Novalija albo Povljana też na wyspie Pag,tam jest dobrze pod względem zabawy.

W samym Pagu są dwie. Jedna w starym magazynie soli, a druga nawet z basenem. Byliśmy w zeszłym roku na obu.
bastianse
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bastianse » 06.07.2009 15:43

Dzieki za jakies wskazówki
A waszym zdaniem gdzie najlepiej udac sie do chorwacji na balety. Konkretnie w jaki rejon
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 06.07.2009 18:32

bastianse napisał(a):Dzieki za jakies wskazówki
A waszym zdaniem gdzie najlepiej udac sie do chorwacji na balety. Konkretnie w jaki rejon

Plaża Zrce koło Novalji.
wiechu76
Globtroter
Aktualne ceny miasto PAG

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 06.07.2009 18:46

gałka loda-5 kun
pączek w piekarni-4,5 kun
paczka haczyków na ryby 10 szt.-18 kun
coca cola 2 litry-14 kun

Macie konkretne pytania cenowe to piszcie.pozdrawiam
Ceny są z okresu 20 czerwiec do 5 lipiec
jorgus111
Cromaniak
Re: Aktualne ceny miasto PAG

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.07.2009 19:15

Kolego wiechu76 na forum obowiązuje REGULAMIN :!:
Prosiłem o niezakładanie nowego tematu :?:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24257&highlight=
:twisted:

Pomimo upomnienia założyłes kolejny, który przeniosłem tutaj :wink: trzymaj się swojego wątka, bo założenie kolejnego na ten sam temat naprawdę nic Ci nie da....oprócz niepotrzebnego śmietnika na forum :wink:
Ostatnio edytowano 06.07.2009 19:17 przez jorgus111, łącznie edytowano 1 raz
sedi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sedi » 06.07.2009 20:33

a łapałeś tam rybki,bo widze ze podajesz ceny haczyków :)
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 07.07.2009 10:40

_Ewa_ napisał(a):powiedz mi, jaki jest sen zakładać trzy jednakowe tematy, a kiedy moderator zamknie Ci jeden z nich, to Ty z uporem maniaka w dwa pozostałe wpisujesz dokładnie te same posty :?:

przecież człowieka może szlag trafić na miejscu :!:

Admin dał już takie ogromne ogłoszenie na pierwszej stronie, dodatkowo powiększył litery, pogrubił, zrobił na czerwono...

ludzie, zlitujcie się :!: :!: :!:

edit:

i znów się zdublowałam z Moderatorem, ale coś czuję, że jeszcze z tydzień i będę potrzebowała porządnego sanatorium :roll:

Społeczeństwo jest znerwicowane...no cóż,naprawdę niechcący to wyszło,ja mam nadzieję że to nie jest jakaś tragedia??Sory i to tyle co mam do powiedzenia
wiechu76
Globtroter
Re: Aktualne ceny miasto PAG

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 07.07.2009 10:42

jorgus111 napisał(a):Kolego wiechu76 na forum obowiązuje REGULAMIN :!:
Prosiłem o niezakładanie nowego tematu :?:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24257&highlight=
:twisted:

Pomimo upomnienia założyłes kolejny, który przeniosłem tutaj :wink: trzymaj się swojego wątka, bo założenie kolejnego na ten sam temat naprawdę nic Ci nie da....oprócz niepotrzebnego śmietnika na forum :wink:

oczywiście opiekuna najmocniej przepraszam,już nadrabiam regulaminowe zaległości.Pozdrawiam serdecznie!:)
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 07.07.2009 10:45

sedi napisał(a):a łapałeś tam rybki,bo widze ze podajesz ceny haczyków :)

Jasne prawie dziennie na rybkach:)Łowiłem z brzegu metodą spławikową,i efekty były,może nie jakieś metrowe ryby ale takie do 40 cm.pozdrawiam
Badi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Badi » 07.07.2009 12:09

wiechu76 napisał(a):
Badi napisał(a):Ja wybieram się za tydzień i może wiesz gdzie warto wypłynąć z Pagu na fishpicnic? No i jak większość zapewne czekam na Twoją relację (te plusy i minusy).

Byłem na FishPicnic z firmy "Festini"-START z Pagu,cena 30 euro osoba dorosła,dzieci 15 euro do lat 12.Extra przeżycie,czas trwania:9.30 do 18.Kurde nie wiem jak wklejac fotki!!help:)

A gdzie znajdziemy firmę "Festini"? Mają punkt gdzieś w porcie? Wolałbym popłynąć z nimi skoro było tak fajnie ;)
wiechu76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiechu76 » 07.07.2009 13:39

Badi napisał(a):
wiechu76 napisał(a):
Badi napisał(a):Ja wybieram się za tydzień i może wiesz gdzie warto wypłynąć z Pagu na fishpicnic? No i jak większość zapewne czekam na Twoją relację (te plusy i minusy).

Byłem na FishPicnic z firmy "Festini"-START z Pagu,cena 30 euro osoba dorosła,dzieci 15 euro do lat 12.Extra przeżycie,czas trwania:9.30 do 18.Kurde nie wiem jak wklejac fotki!!help:)

A gdzie znajdziemy firmę "Festini"? Mają punkt gdzieś w porcie? Wolałbym popłynąć z nimi skoro było tak fajnie ;)

W porcie w centrum przy moście jest zacumowany ich stateczek z napisem Festini,tam jest kobietka która udziela info. oraz zapisuje na dany rejs po wpłaceniu zaliczki symbolicznej:)
Obrazek
To jest ten konkretnie:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Dzisiaj wróciłem z miasta Pag,pytajcie o co chcecie:) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone