.png)
.png)
kto ci liczył tą "średnią" ? GPS? Zmień oprogramowanie.Stacja napisał(a):Ja jadę 1 lipca do Dubrownika . Trasę wylicył mi GPS i nic nie będę zmieniał tylko jechał jak po sznurku przez Węgry . Cała trasa to 1417 km i teoretycznie 14 godzin i 5 minut jazdy.
.png)
M.Smith napisał(a):Pokosztował obu i woli tą przez Węgry, ale nie mamawia bo będzie za tłoczno
.png)
Dla potwierdzenia, ta sama trasa wyliczona przez Michelina (który i tak czasy ma wyżyłowane)M.Smith napisał(a):kto ci liczył tą "średnią" ? GPS? Zmień oprogramowanie.Stacja napisał(a):Ja jadę 1 lipca do Dubrownika . Trasę wylicył mi GPS i nic nie będę zmieniał tylko jechał jak po sznurku przez Węgry . Cała trasa to 1417 km i teoretycznie 14 godzin i 5 minut jazdy.
.png)
.png)
.png)
Ja zapuszczam się przeważnie w okolice Sibenika, Splitu. Ze Sptlitu (zeszły rok) około 16-17 godzin jazdy z kilkoma małymi przerwami (tankowanie, WC itp.) oraz jedną 1-1,5 h. Samochód - max załadowany lanosStacja napisał(a):GPS jeden z lepszych na świecie sam koryguje czas zależnie od korków i stylu jazdy i ma tak dokładne mapy , że jest nawet ścieżka na plażę , którą idzie się z kampingu. W zeszłym roku wracałem przez Austrię z Orasaca i jak wyjechałem o 11 to w Warszawie też byłem na 11 , czyli 24 godziny jazdy non stop. Teraz też jadę do Orasaca , napisz jakim samochodem będziesz i czy może na kampingu Pod Muslinom , to porównamy trasy jakimi jechaliśmy
.png)
Stacja napisał(a):GPS jeden z lepszych na świecie sam koryguje czas zależnie od korków i stylu jazdy i ma tak dokładne mapy , że jest nawet ścieżka na plażę , którą idzie się z kampingu. W zeszłym roku wracałem przez Austrię z Orasaca i jak wyjechałem o 11 to w Warszawie też byłem na 11 , czyli 24 godziny jazdy non stop. Teraz też jadę do Orasaca , napisz jakim samochodem będziesz i czy może na kampingu Pod Muslinom , to porównamy trasy jakimi jechaliśmy
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi