Pomóżcie błagam
.png)
.png)
travel napisał(a):Tydzień temu wysłałam z 40 maili z zapytaniami o ceny apartamentów. Do dziś dostałam może 10 odpowiedzi. Co jest z tymi Chorwatami ? Nie zależy im na kasie , czy nie maja już miejsc i nie chce im się odpisywać. Nie wiem co mam robić, czekać ?A może nie czekać na resztę odpowiedzi i rezerwować coś z tego co już mam ?
Pomóżcie błagam
travel napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli podają numer mobitela, napisz smsa.
O super pomysł. Chyba wyślę im jeszcze sms-y, bo z moim angielskim nie nadaję się na gadki
.png)
rodaivuk napisał(a):travel napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli podają numer mobitela, napisz smsa.
O super pomysł. Chyba wyślę im jeszcze sms-y, bo z moim angielskim nie nadaję się na gadki
Możesz poprosić na forum o stworzenie krótkiego smsa po chorwacku. Z informacją, ze napisałaś mejla z zapytaniem o apartmany i czekasz na odpowiedź. Robiłem tak i często to działało. Wielu Chorwatów ma apartmany w innym miejscu niż mieszka, nie zawsze tam maja neta, sprawdzają pocztę raz na tydzień czy dwa.

travel napisał(a):rodaivuk napisał(a):travel napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli podają numer mobitela, napisz smsa.
Możesz poprosić na forum o stworzenie krótkiego smsa po chorwacku. Z informacją, ze napisałaś mejla z zapytaniem o apartmany i czekasz na odpowiedź. Robiłem tak i często to działało. Wielu Chorwatów ma apartmany w innym miejscu niż mieszka, nie zawsze tam maja neta, sprawdzają pocztę raz na tydzień czy dwa.
Nie chcę zapychać furuum, myslę że tłumacz google wystarczy
.png)
.png)
rodaivuk napisał(a):travel napisał(a):rodaivuk napisał(a):travel napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli podają numer mobitela, napisz smsa.
Nie chcę zapychać furuum, myslę że tłumacz google wystarczy
Jest od tego specjalny wątekNie liczyłbym na translator.
travel napisał(a):
Coś nie mogę znaleźć tego watku. Może jakieś wskazowki