Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja północna/ srodkowa - dokad?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 23.05.2009 01:28

ja jadę do Brodaricy. jest to mała mieścinka, kilka sklepików i knajpek a do Sibenika mam ok. 7 km. po drodze są dwa duże markety na zakupy a w samym Sibeniku polecam targ ze świeżymi warzywkami i owocami.
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 23.05.2009 14:28

Janusz Bajcer napisał(a):
dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKA :lol: Znaczy ja mam zamiar :lol:

Delfiny na Krka :?: :roll: Raczej Dorotko na Kornatach :lol:

Ha :lol: Prawda, prawda Janusz :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.05.2009 14:33

dorota19 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKA :lol: Znaczy ja mam zamiar :lol:

Delfiny na Krka :?: :roll: Raczej Dorotko na Kornatach :lol:

Ha :lol: Prawda, prawda Janusz :D

Ha :lol: Delfin z Krka :wink: :smo:
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 23.05.2009 14:36

oj tam Janusz :lol: Po 24h można wszystko napisać :wink:
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 23.05.2009 14:37

Jaki delfin :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.05.2009 15:33

dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKA :lol: Znaczy ja mam zamiar :lol: Chcę jeszcze w gory....ale nie mam z kim.... jak w okolicach od 26 maja do 10 czerwca ktos w tych okolicach wybiera sie w gory, to ja chetnie z...

z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód i to takich co świat nie widział i nawet nie słyszał. Tylko jest małe, ja mam anioła stróża ??? :roll:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 23.05.2009 15:54

darek1 napisał(a):
dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKA :lol: Znaczy ja mam zamiar :lol: Chcę jeszcze w gory....ale nie mam z kim.... jak w okolicach od 26 maja do 10 czerwca ktos w tych okolicach wybiera sie w gory, to ja chetnie z...

z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód. Tylko jest małe ale, ja mam anioła stróża ???

A anioł stróż nigdzie kolegę nie puści samego? A może kolega boi się i potrzebuje opiekuna? I w końcu dlaczego kolega postawił znak zapytania, co to za tajemniczy anioł.?
A kolega w ogóle jest taki pewny siebie i wszechwiedzący, super macho tylko ten anioł..... Co za kuszące propozycje kolega wypisuje. :lol:

PS. A samochód już cały oklejony karteczkami z przepisami i pół swiniaka zapakowane, bo przecież trzeba grillować. :wink: :lol:

Pozdrawiam kolegę.
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 23.05.2009 20:00

[quote="
z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód i to takich co świat nie widział i nawet nie słyszał. Tylko jest małe, ja mam anioła stróża ??? :roll:[/quote]

Kolega Darek coś opacznie zrozumiał :roll: :wink:
nowalijka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowalijka » 23.05.2009 20:44

Anjas! Wielkie dzięki! Pomogłaś mi podjąc decyzję. NA 99% w polowie sierpnia pojedziemy do Primostenu. :D Teraz tylko szukam fajnego apartementu (i też będę wdzięczna za podzielenie się forumowiczów sprawdzonymi kwaterami w P.)
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 23.05.2009 20:56

nowalijka napisał(a):Anjas! Wielkie dzięki! Pomogłaś mi podjąc decyzję. NA 99% w polowie sierpnia pojedziemy do Primostenu. :D ......

nowalijka nie ma sprawy i cieszę się, że troszkę Ci pomogłam.
W poniedziałek wyruszam do Zatonu na camping ( Dalmacja Płn. ) Wybrałam to miejsce ze względu na moją 6letnią córeczkę i niezłą bazę wypadową.
Na pewno znajdziesz jakąś fajną kwaterkę. Chyba widziałaś...
Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wakacji w Cro. :papa:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 23.05.2009 21:25

Może ten apartament Cię zainteresuję? Jest dokładny namiar na ville w Primosten.

Przejrzyj dokładnie bank kwater i dział apartamenty, hotele, pokoje a na 100% coś znajdziesz. :D

Pozdrav.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.05.2009 18:23

dorota19 napisał(a):[quote="
z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód i to takich co świat nie widział i nawet nie słyszał. Tylko jest małe, ja mam anioła stróża ??? :roll:

Kolega Darek coś opacznie zrozumiał :roll: :wink:[/quote]

Czy opacznie? Bo ja wiem, może i opacznie
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.05.2009 18:25

anjas napisał(a):
darek1 napisał(a):

z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód. Tylko jest małe ale, ja mam anioła stróża ???

A anioł stróż nigdzie kolegę nie puści samego? A może kolega boi się i potrzebuje opiekuna? I w końcu dlaczego kolega postawił znak zapytania, co to za tajemniczy anioł.?
A kolega w ogóle jest taki pewny siebie i wszechwiedzący, super macho tylko ten anioł..... Co za kuszące propozycje kolega wypisuje. :lol:

Koleżanka nie doradziła mi co zabrać na grila, oczekuję porady

PS. A samochód już cały oklejony karteczkami z przepisami i pół swiniaka zapakowane, bo przecież trzeba grillować. :wink: :lol:

Pozdrawiam kolegę.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dalmacja północna/ srodkowa - dokad? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone