.png)
dorota19 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKAZnaczy ja mam zamiar
![]()
Delfiny na Krka![]()
Raczej Dorotko na Kornatach
HaPrawda, prawda Janusz

dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKAZnaczy ja mam zamiar
Chcę jeszcze w gory....ale nie mam z kim.... jak w okolicach od 26 maja do 10 czerwca ktos w tych okolicach wybiera sie w gory, to ja chetnie z...
.png)
darek1 napisał(a):dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKAZnaczy ja mam zamiar
Chcę jeszcze w gory....ale nie mam z kim.... jak w okolicach od 26 maja do 10 czerwca ktos w tych okolicach wybiera sie w gory, to ja chetnie z...
z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód. Tylko jest małe ale, ja mam anioła stróża ???
.png)
nowalijka napisał(a):Anjas! Wielkie dzięki! Pomogłaś mi podjąc decyzję. NA 99% w polowie sierpnia pojedziemy do Primostenu.......

.png)
dorota19 napisał(a):[quote="
z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód i to takich co świat nie widział i nawet nie słyszał. Tylko jest małe, ja mam anioła stróża ???
anjas napisał(a):darek1 napisał(a):dorota19 napisał(a):Pag koniecznie zobaczyć i delfiny na KRKAZnaczy ja mam zamiar
z Darkiem 1 czeka cię moc wrażeń i przygód. Tylko jest małe ale, ja mam anioła stróża ???
A anioł stróż nigdzie kolegę nie puści samego? A może kolega boi się i potrzebuje opiekuna? I w końcu dlaczego kolega postawił znak zapytania, co to za tajemniczy anioł.?
A kolega w ogóle jest taki pewny siebie i wszechwiedzący, super macho tylko ten anioł..... Co za kuszące propozycje kolega wypisuje.![]()
Koleżanka nie doradziła mi co zabrać na grila, oczekuję porady
PS. A samochód już cały oklejony karteczkami z przepisami i pół swiniaka zapakowane, bo przecież trzeba grillować.![]()
![]()
Pozdrawiam kolegę.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje