Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy Wrócił Może Ktoś Teraz Z Wyspy Krk I .......

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DORIJA
Podróżnik

Postnapisał(a) DORIJA » 07.07.2007 13:32

WITAM

W TYM ROKU WYBIERAM SIĘ NA WYSPE KRK.
CHCIAŁAM SPYTAĆ JAK KSZTAŁTUJĄ SIĘ TERAZ CENY ZA POKOJE I APARTAMENTY.

A MOŻE KTOŚ COŚ CIEKAWEGO POLECI.

POZDRAWIAM
mirek109
Cromaniak

Postnapisał(a) mirek109 » 07.07.2007 13:48

DORIJA napisał(a):Ciach krzyki :))))

Darija krzycząc niczego się nie dowiesz :(
DORIJA
Podróżnik

Postnapisał(a) DORIJA » 07.07.2007 14:46

WCALE NIE KRZYCZE TYLKO KONKRETNIE PYTAM .
NIE BĄDZ TAKI PRZEWRAŻLIWIONY
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 07.07.2007 15:14

DORIJA popsuł Ci się komputer że piszesz dużymi literami ??? Wyłącz "Caps Lock" i będzie dobrze.
DORIJA
Podróżnik

Postnapisał(a) DORIJA » 07.07.2007 15:26

JESLI MAM OCHOTE TO PISZE DUZYMI A JAK MAM OCHOTE TO MAŁYMI .
I MYSLĘ, ŻE JEJ TO MOJA INDYWIDUALNA SPRAWA.
NIE ROZUMIEM TEJ ALUZJI.
TO JEST FORUM O CHORWACJI A NIE O OBSŁUDZE KOMPUTERA I TAMTA SUGESTIA JEST ZBYTECZNA.
Kacper111
Cromaniak

Postnapisał(a) Kacper111 » 07.07.2007 15:30

DORIJA napisał(a):JESLI MAM OCHOTE TO PISZE DUZYMI A JAK MAM OCHOTE TO MAŁYMI .
NIE ROZUMIEM TEJ ALUZJI.
TO JEST FORUM O CHORWACJI A NIE O OBSŁUDZE KOMPUTERA I TAMTA SUGESTIA JEST ZBYTECZNA.

popieram

bylismy w zeszłym roku w 4 osoby w Baska na wyspie Krk i płaciliśmy za 2 pokojowy apartament z łazienka i aneksem kuchennym po 15Euro za łebka czyli 60 za całośc
krzysio21
Croentuzjasta

Postnapisał(a) krzysio21 » 07.07.2007 16:43

DORIJA napisał(a):JESLI MAM OCHOTE TO PISZE DUZYMI A JAK MAM OCHOTE TO MAŁYMI .
NIE ROZUMIEM TEJ ALUZJI.

Mimo wszystko wstyd że na delikatnie zwóconą uwagę reagujesz......a zresztą szkoda pisania
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 07.07.2007 17:13

DORIJA ... jakby tu delikatnie powiedzieć. Ja Tobie " do garnka" nie zagladam, to co robisz prywatnie- Twoja sprawa. Jednak popatrz na monitor, na Twoje pisanie i na korespondencje innych, tych co pisza małymi czcionkami. Co oko lepiej odczytuje ????? ( dla mnie, duże czyta się gorzej). Zapewniam Cię, każdy z nas potrafi pisać dużymi :wink: :D
DORIJA
Podróżnik

Postnapisał(a) DORIJA » 07.07.2007 19:01

Witam

Bardzo dziękuję Kacper 111 za odpowiedz.
Jeśli mogę to mam jeszcze jedno pytanie.
Czy na Krk są plaże betonowe, pytam tak z ciekawości ponieważ przeglądając forum i zdjęcia często spotykam się z takimi opiniami.
Moja ciekawośc jest dlatego tak wielka ponieważ zjechałam cała chorwację oprócz Istri i wysp i w tym roku zastanawiam się czy powrócic
do Makarskiej czy skusić się na Krk.
A nie cierpię plaż betonowych zwłaszcza złożonych z samych płyt.
pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2007 19:11

DORIJA napisał(a):....Czy na Krk są plaże betonowe.......

Przez ostatnie 3 pobyty pod rząd na Krk nie zauważyłem betonowych plaż. Natomiast trafiłem na rewelacyjne plaże np. w Basce, Starej Basce czy Vrbniku i jego okolicach.
Pozdrav :papa:
DORIJA
Podróżnik

Postnapisał(a) DORIJA » 07.07.2007 19:21

Dzięki Piotrek_b za odpowiedz :lol:
DORIJA
Podróżnik

Postnapisał(a) DORIJA » 07.07.2007 19:38

Dzięki wszystkim za odpowiedz.

Szkoda, że z pośród wszystkich postów tylko 2 forumowiczów było wstanie
coś doradzić, a reszta skupiła się na uszczypliwości.
Współczuje komuś kto przez przypadek popełni błąd ortograficzny lub stylistyczny to pewno tak jak ja zamiast konkretów same uwagi przeczyta.
P.s
krzysio 21 piszesz, (Mimo wszystko wstyd że na delikatnie zwóconą uwagę reagujesz......a zresztą szkoda pisania) to po co odpisujesz jak i tak nie miałeś nic ciekawego do napisania.
Zresztą uważam, że miałam prawo wyrazić swoje zażenowanie całą sytuacją.
I dlatego nie uważam, że powinno mi być wstyd.

Moze na forum psychologicznym troszeczkę popisz wtedy będziesz wiedział w jakich sytuacją człowiekowi powinno być wstyd
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 07.07.2007 19:46

Piotrek_B napisał(a):
DORIJA napisał(a):....Czy na Krk są plaże betonowe.......

Przez ostatnie 3 pobyty pod rząd na Krk nie zauważyłem betonowych plaż. Natomiast trafiłem na rewelacyjne plaże np. w Basce, Starej Basce czy Vrbniku i jego okolicach.
Pozdrav :papa:

Nie zauważyłeś ???? Piotrek, to gdzie Ty bywasz na tym KRK-u ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2007 19:50

woka napisał(a):Nie zauważyłeś ???? Piotrek, to gdzie Ty bywasz na tym KRK-u ?

Tam gdzie ja bywam ZDECYDOWANIE betonowych plaż NIE MA !!!!! Choc możiwe, że beton znajduje się np. przy plaży hotelowej Hotelu Drażica w Krk - ale ja jakiś czas temu z hoteli się wyleczyłem na amen więc w takich rejonach nie bywam :wink: A gdybym lubiał betonową wylewkę na plaży to pewnie przeniósłbym się na Istrię.
Pozdrav
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 07.07.2007 20:03

DORIJA ( dzięki za czcionkę, teraz mogę coś Ci odpowiedzieć).

Piotrek juz w zasadzie napisał, to prawda połowiczna. Krk jest miejscem gdzie spotkasz w zasadzie każdą plażę. Typowych "betonów" nie ma dużo, w zasadzie wystepuje w zatoczce koło konoby na Krk-u ( miasto) ale zaraz koło niej są inne całkiem przyjemne plaże. W samym Krk-u w zdecydowanej większosci są tzw. skałki a pomiedzy nimi ładne zatoczki z niewielką ilością mieszaniny żwirkowo-piaskową. Ja jestem pasjonatem Krk, to "moja" wyspa i odwiedzam ją od .......hoho i jeszcze trochę. Ma w sobie wszystko co potrzeba, trochę lądu, trochę pustyni. Oczywiście aby to dostrzeć nalezy mieć samochód ( mam nadzieję że jedziesz samochodem). Ja zawsze zatrzymuje sie w mieście Krk, Tobie jednak proponują abyś wybrała Baśkę. Mniej w niej "nocnego życia kultularnego" ale masz w zamian turystów pod dostatkiem. Na plaży tłok jak diabli. Plaża zwirkowa, nie za wielka jedyne coś około 2000 m. ( 2 km). :D

ps. poproś Piotrka aby wkleił zdjęcie z Baśki.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone