Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy droga z żywca do zilina (słowacja) jest przejezdna

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marekjed
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekjed » 10.06.2009 21:32

czy droga z żywca do zilina (słowacja) jest przejezdna to znaczy czy są tam jakieś roboty i z tego powodu jakieś super korki mam zamiar jechać tędy 20.06.2009r
jak ktoś tędy jechał to gorąca proźba o info.
pozd. MAREK :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.06.2009 21:55

Z tego co wiem w okolicy Ziliny są prowadzone roboty drogowe, na autostradzie jakiś rozjazd czy cuś podobnego, i jest ruch wahadłowy.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 10.06.2009 22:04

Ja też mam zamiar jechać tą drogą. Bardziej chyba chodzi o przejezdność odcinka po polskiej stronie. Tam budują tunel i nie wiem jak z przejazdem.
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 10.06.2009 22:11

To nie chodzi tylko o tunel ale o roboty na odcinku Węgierska Górka Milówka odradzam kilka razy jazda wahadłowa /1,5 h odcinek ok 20 km/
Chyba że ktoś z was będzie jechał w nocy lub późnym wieczorem trzeba tylko uważać bo droga jest poprzecinana i rowki wypełnione żwirem w razie deszczu wypłukane i można sobie podwozie uszkodzić
pozdrawiam polecam Bielsko-Cieszyn -Żylina
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 10.06.2009 22:12

Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 10.06.2009 22:15

Jeśli tak to jadę przez Cieszyn.
marekjed
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekjed » 11.06.2009 13:09

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi pozdr. Marek :wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone