ynka napisał(a):Kemilia, mi właśnie zależało na słomkowych, bo są przewiewne, szybko schną wygodne, sprawdzone, dlatego tak się uparłam na te maty
Ja to nie żebym się uparł, ale...
.png)
ynka napisał(a):jara napisał(a):kemilia napisał(a):a ja polecam mieć ze sobą taki kocyk:
( ja zabieram)
Jest fajny, bo nie przemakalny od dołu, gdy często kamyczki nad samym brzegiem są mokre z rana. Poza tym , zabezpieczająca mata pozwala na swobodne leżenie na żwirkach bez konieczności mat, czy karimatZwłaszcza dla dzieci- mniej ważą
O, jest nowy temat
Jaro, ja już zamówiłam 3!
![]()
Kemilia, mi właśnie zależało na słomkowych, bo są przewiewne, szybko schną wygodne, sprawdzone, dlatego tak się uparłam na te maty
ivitek napisał(a):Wczoraj zamówiłam coś takiego, fajna bo jest bardzo duża i za śmieszne pieniądze.
http://allegro.pl/mata-karimata-dwuosob ... 62324.html
.png)
...... Mata wykonana z tworzywa sztucznego,
ze spodem z warstwy ALUMINIOWEJ, ......izoluje od podłoża ZIMNO, ..... WILGOĆ ....
AdamSz napisał(a):...... Mata wykonana z tworzywa sztucznego,
ze spodem z warstwy ALUMINIOWEJ,kompletnie nieprzydatne w Chorwacji.....izoluje wilgoć, zimno

.png)
AdamSz napisał(a):...... Mata wykonana z tworzywa sztucznego,
ze spodem z warstwy ALUMINIOWEJ, ......izoluje od podłoża ZIMNO, ..... WILGOĆ ....
Ta mata dwuosobowa ma same "zalety", kompletnie nieprzydatne w Chorwacji.....izoluje wilgoć, zimno![]()
w 40-sto stopniowym upale, hehe leżeć na aluminium......Nad Bałtyk to owszem .....Do Chorwacji najpelsze są matki jednoosobowe dół cerata, środek 1cm gąbka, wierzch szmata. składane na cztery......a co do schnięcia - 10 min i suche.....sprawdzone ...pozdr
.png)
AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy.....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
.png)
ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy.....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam

.png)
viltob08 napisał(a):ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy.....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
ynka to zamów od razu więcejCudna jest, też taką chcę
.png)
viltob08 napisał(a):ynka napisał(a):AdamSz napisał(a):A w zasadzie, co my tu o jakieś maty polemizujemy.....każda dobra, aby tania była, .... bo na tych kambolach plus słona woda plus słonce i tak co dzień.... mocno się zużywa... W takie gadżety nie ma co inwestować za bardzo......pozdrawiam
ynka to zamów od razu więcejCudna jest, też taką chcę