.png)
.png)
.png)
praulinka napisał(a):VW Passat Variant 2005, 1,9TDI 140tyś km
2007 - 1x
2008- 2x
2009 -1x
w CRO bezawaryjnie, ale w międzyczasie zrobione kolejne 150tyś, 2x naprawiany automat, wymieniany 1 pompowtrysk, samochód bardzo restrykcyjnie serwisowany, choć poza ASO
AUDI A6 3.0 TDI Quattro, 2004, 170tyś
2009 - 1x
2010 - 2x
2011 - 2x
w CRO zniszczona opona (półroczna Yokohama bania na bieżniku wielkości ręki), umarły wycieraczki (zapieczone tuleje, naprawa w PL 3h pod domem), w międzyczasie kolejne 150tyś, sporo awarii (konwektor, wtryski, łożyska), samochód bardzo restrykcyjnie serwisowany, choć poza ASO
w tym roku nowy nabytek
BMW M6 2008 65tyś km - jak przekonam żonę, jak nie, to znowu AUDI
będzie 2012 x2
.png)
.png)
.png)
.png)
diarr napisał(a): W Polsce okazał się do zdobycia w 1 dzień, ale za to przesyłka ok 800pln
Mariusz_M napisał(a):diarr napisał(a): W Polsce okazał się do zdobycia w 1 dzień, ale za to przesyłka ok 800pln
Przesyłka z Polski do Czarnogóry?
Ja już dawno mam taki plan, że jak coś mi nawali do wymiany (np. nie wiem alternator, sprężarka klimy itd) - to kupię (poprosze rodzinę w PL) w PL i przez to forum poproszę aby ktoś po drodze podwiózł. Wolę dołożyć forumowiczowi do urlopu niż jakiemuś przewoźnikowi 800pln
Mam cichą nadzieje, że jakbym musiał takie coś planować - to znajdzie się jakaś pomocna dusza, która pomoże forumowiczowi.
.png)
pawelh napisał(a):Właśnie mam przymusową przerwę w serwisie.Przejechałem 15km gdy w mazdzie zapalił się DPFI tak była grzeczna,że akurat blisko do serwisu a nie jak poprzednio pod Budapesztem
.png)
Wielebny Kropek napisał(a):pawelh napisał(a):Właśnie mam przymusową przerwę w serwisie.Przejechałem 15km gdy w mazdzie zapalił się DPFI tak była grzeczna,że akurat blisko do serwisu a nie jak poprzednio pod Budapesztem
O zapchanym DPF-ie słyszałem ale o zapaleniu się DPF-a ????
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.