Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co i w jakim samochodzie się zepsuło - Statystyka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 15.01.2011 16:05

Toyota avensis sedan 1,6 2000r 180 000km przebiegu, 5-cio krotnie w Chorwacji bez awarii i co do pewnego tekstu, że w-ciel japońca się nie przyzna do awarii......... takiej nie było !!! wszystko o czasie i regularnie wymieniane: rozrząd, paski osprzętu-napinacze, świece, kable, sprzęgło, amortyzatory, płyn hamulcowy i chłodniczy, czyszczona klimatyzacja, nowe opony co 5 lat. Nie potrafię zrozumieć jak ludzie jeżdżą wiekowymi autami nic nie wymieniając do czasu aż coś się zepsuje !!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2011 16:28

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:38 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2011 16:36

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:38 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 15.01.2011 16:45

AIT napisał(a):Do : BeJur
Więc jak się okazuje, będąc w miarę solidnie przygotowanym można uniknąć wielu problemów. Kto z nas wozi wiertarkę z sobą na wczasy, ale jednak czasami warto ją mieć.
W zeszłym roku byłem w Giblartarze, to tylko 3400 km w jedną stronę, nie pytajcie co zabrałem z sobą .... :) Ale odpukać, nie miałem żadnej przygody.

Pozdrawiam
Tomek

Mając nie od dzisiaj trójkę dzieci wiem, że nie wszystko można przewidzieć i tego będę się trzymała :)
Biorąc ze sobą apteczkę pełną lekarstw nie uchronię ich przed rozwalonym kolanem albo wirusem żołądkowym :)
Mając auto, którego urodą jest nieprzewidywalność - j.w.
I nie piszmy, ze jak się komuś coś zepsuje na wakacjach, to świadczy o luzackim podejściu do świata i braku wyobraźni.
Życie niektórych, to przygody i tak jest ciekawie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2011 16:59

..trzeci wyjazd w tym roku..zawsze wracał do domu bez problemów..w tym roku 3 letnia chłodnica puściła..powinna :?: pewnie nie ale to rzecz nieprzewidywalna...co się stanie.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 15.01.2011 17:40

AIT napisał(a):
Więc jak się okazuje, będąc w miarę solidnie przygotowanym można uniknąć wielu problemów. Kto z nas wozi wiertarkę z sobą na wczasy, ale jednak czasami warto ją mieć.

Kurcze to Włosi nie mają wiertarek ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2011 19:00

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:37 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 15.01.2011 19:59

BeJur napisał(a):
AIT napisał(a):Hej
Czytam te posty i aż się "za głowę łapię". A co gdyby Wam się auto popsuło np. w Maroku. Fakt, Chorwacja to nie Maroko ale zasada zawsze jest ta sama : jak wydaje mi się, że auto dojedzie to znaczy że już mam problem ! Podam pewną stronę jako ciekawostkę : http://www.neroseicento.pl/
Ja zawsze przed każdym wyjazdem sprawdzam stan samochodu, co tylko można aby nie mieć niespodzianek, ale tu widzę lajt do kwadratu :) Pozazdroszczę co niektórym spokoju ducha.

Pozdr
Tomek

wiesz - jakbym wiedziała, że się przewrócę, to bym wcześniej usiadła....
nasze ukochane auto, bezawaryjne na miejscu, sprawdzane przed wyjazdem, prawie zawsze w połowie drogi między B-B a docelem w Cro wywyjało nam numer.... dzieci tez potrafiły się rozchorowac na kempingu pod namiotem, mimo iż przeszły przed wyjazdem przegląd ;)
Nie wszystko można przewidzieć[/quote,,wywyjało,,to od wycia :?:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.01.2011 20:05

Pawelh, właśnie oblałeś egzamin z cytowania :mrgreen:

Do poprawki ... :lol:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 15.01.2011 20:25

Dziękuję,ale pisałem do jednego adresata :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 15.01.2011 20:50

weldon napisał(a):Pawelh, właśnie oblałeś egzamin z cytowania :mrgreen:

Do poprawki ... :lol:

hihihi
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 15.01.2011 20:51

pawelh napisał(a):
BeJur napisał(a):
AIT napisał(a):Hej
Czytam te posty i aż się "za głowę łapię". A co gdyby Wam się auto popsuło np. w Maroku. Fakt, Chorwacja to nie Maroko ale zasada zawsze jest ta sama : jak wydaje mi się, że auto dojedzie to znaczy że już mam problem ! Podam pewną stronę jako ciekawostkę : http://www.neroseicento.pl/
Ja zawsze przed każdym wyjazdem sprawdzam stan samochodu, co tylko można aby nie mieć niespodzianek, ale tu widzę lajt do kwadratu :) Pozazdroszczę co niektórym spokoju ducha.

Pozdr
Tomek

wiesz - jakbym wiedziała, że się przewrócę, to bym wcześniej usiadła....
nasze ukochane auto, bezawaryjne na miejscu, sprawdzane przed wyjazdem, prawie zawsze w połowie drogi między B-B a docelem w Cro wywyjało nam numer.... dzieci tez potrafiły się rozchorowac na kempingu pod namiotem, mimo iż przeszły przed wyjazdem przegląd ;)
Nie wszystko można przewidzieć[/quote,,wywyjało,,to od wycia :?:

zauważyłam to ale już było po fakcie, juz zostałam zacytowana - więc mimo mojej poprawki, pozostałoby w cytacie ;)
a dzisiaj leniwa jestem - więc zostawiłam
:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2011 20:53

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:37 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 15.01.2011 20:54

AIT napisał(a):BeJur, masz rację, nie denerwuj się :)

wiem o tym i nie denerwuję się :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 15.01.2011 20:55

AIT napisał(a):A w ogule to czemó wtoś sie nonstop pszyczepia do tekstóf i tego jak inni cuś piszom 8O , chmm ??? .....

bo tu trzeba zaprezetować się sztukom i kulturom osobistom ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.