.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Pewnie tak jak i w Polsce stacje mają dobre i złe paliwo albo uczciwych i mniej uczciwych pracowników ale ja na stacji INA nie zatankuję.POZDRAWIAMBlums napisał(a):Ja miałem podobnie na Tifonie -ledwo sie ciągneło , tak jak by z 70 kucyków zdechło pod maskąnatomiast na INA w Makarskiej Bauto działało idealnie ( na początku lipca) Diesel
.png)
.png)
dids76 napisał(a):Jak sobie czytam te wszystkie posty o złym czy dobrym ON, to się cieszę że mam starego dziada z benzynowym silnikiem 8V ...
.png)
weldon napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):... te wszystkie cudeńka elektroniczne, wtryski, pompy CRDI CTDi FSI i inne gady są dobre........ na początku
E tam ... Trzeba wiedzieć tylko którą markę wybrać ...
.png)
dids76 napisał(a):Jak sobie czytam te wszystkie posty o złym czy dobrym ON, to się cieszę że mam starego dziada z benzynowym silnikiem 8V (przypadkiem nie mylić z V8 :wink: ). Obojętnie jaką PB95 mu wleję to jest zadowolony, a jak w Austrii i w Niemczech PB91 była dostępna to też się nie obrażał.
Nie jest super elastyczny, nie pali najmniej, ale nigdy mnie nie zawiódł, ani po drodze nie strzela fochów że mu paliwo nie pasi
:wink: :wink: :D
.png)
realista2 napisał(a):dids76 napisał(a):Jak sobie czytam te wszystkie posty o złym czy dobrym ON, to się cieszę że mam starego dziada z benzynowym silnikiem 8V (przypadkiem nie mylić z V8). Obojętnie jaką PB95 mu wleję to jest zadowolony, a jak w Austrii i w Niemczech PB91 była dostępna to też się nie obrażał.
Nie jest super elastyczny, nie pali najmniej, ale nigdy mnie nie zawiódł, ani po drodze nie strzela fochów że mu paliwo nie pasi
![]()
![]()
8V benzyna, doskonała prostota. Uwielbiam takie. Zdradzisz markę i rocznik ?
.png)
dids76 napisał(a):realista2 napisał(a):dids76 napisał(a):Jak sobie czytam te wszystkie posty o złym czy dobrym ON, to się cieszę że mam starego dziada z benzynowym silnikiem 8V (przypadkiem nie mylić z V8 :wink: ). Obojętnie jaką PB95 mu wleję to jest zadowolony, a jak w Austrii i w Niemczech PB91 była dostępna to też się nie obrażał.
:wink: :wink: :D
8V benzyna, doskonała prostota. Uwielbiam takie. Zdradzisz markę i rocznik ?
vw, 1998
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.