Hej!
Tu notatki z telefonu

siedzimy sobie w mieszkanku i odpoczywamy. A za niedługo idziemy na rybę do Maritimo

Pozdrawiam widzianych pod konzumem za Makarską Polaków (naklejka cro.pl,czarny ford focus cmax , rejestracja PWL 1****
A więc tu jeszcze wczoraj:
18.46
Jestem na plazy w Makarskiej

Tej glownej, bo wceaniej bylismy bardziej na polnoc. Siedze na skałach, nogi w wodzie.. są duze fale. Ludzi coraz mniej. .. my za niedługo sie zbieramy. Jeat swietnie

Łukaszek zadowolony bo przez jakies pol godziny latal z aparatem po skalkach i robil zdjecia krabom (rakom?)

A tu już dzis
Dzień 3
21.07.2014
12:57
Nie wiem gdzie jesteśmy.. gdzieś za Igrane. Jest tu jakiś kościółek, chyba franciszkanów. Pogoda była ok - ciepło ale bez słońca. Teraz kropi a my siedzimy pod daszkiem i jemy lody. Kąpiel w morzu podczas deszczu zaliczona

za niedługo chyba wracamy do Makarskiej, pójdzieny na obiad tam, gdzie wczoraj jedliśmy pizze - reatauracja Maritimo przy 3gwizdkowym hotelu o tej samej nazwie. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, wysoki poziom, bardzo polecam! To jest na promenadzie;) pizza caprociosa 42 kuny. Dzis zjem tam jakąś rybę:D
14:55
Stoimy w korku. Właśnie byliśmy w Konzumie, jadąc od Podgory do Makarskiej po prawej stronie. Kupiliśmy m.in. przepyszne bagietki z kukurydzą... mm :3 w środku był także sklep z pamiątkami, herbatkami i ziółkami, kupiliśmy herbatkę i zaparzacz. No a w konzumie ogrooomnego arbuza

2 kuny za kg
Tłumy w tym Konzumie... ale teraz to mój ulubiony market
Laptop nie ładuje... dobrze że na gwarancji to będziemy gadać z samsungiem:d
Na razie żegnam, odezwę się później:) piszcie, komentujcie i co tam chcecie, jest mi bardzo miło;)