.png)
.png)
krzysiek M. napisał(a):A mnie się podoba Scit. I wogóle Brela. To jedyna miejscowość w CRO do której jadę 2 raz. Do tej pory jechałem do danej miejscowości tylko raz ale Brela mi odpowiada.
.png)
Popiel napisał(a):krzysiek M. napisał(a):A mnie się podoba Scit. I wogóle Brela. To jedyna miejscowość w CRO do której jadę 2 raz. Do tej pory jechałem do danej miejscowości tylko raz ale Brela mi odpowiada.
Biorąc pod uwagę Brelę, również w grę wchodziła tylko dzielnica Scit, gdyż nie lubimy miejsc w pobliżu hoteli. Niestety ceny były zbyt wysokie.
Brela - plan miasta
Ps. I ja drugi raz jadę również w to samo miejsce - kilka km przed Brelę. Są na forum osoby, które pojadą 5 lub 6 raz w to samo miejsce.
Pozdrav
.png)
Krystof napisał(a):Tomasz W. - czy byłeś w Breli "północnej" (czyli scit, czy coś takiego, na końcu B. w stronę Pisaka) i stamtąd są zdjęcia, które zamieszczasz na picasaweb?
pzdr, Krystof
.png)
horas napisał(a):witam,
ja w drugiej połowie lipca tego roku wybieram się rodzinnie do Breli, apartament zaklepany, zaliczka w drodze ....
czy któryś z szanownych userów tego zacnego Forum będzie może w tym terminie w Breli ??
pozdr.
Horas
.png)
horas napisał(a):horas napisał(a):witam,
ja w drugiej połowie lipca tego roku wybieram się rodzinnie do Breli, apartament zaklepany, zaliczka w drodze ....
czy któryś z szanownych userów tego zacnego Forum będzie może w tym terminie w Breli ??
pozdr.
Horas
ponawiam zapytanie
termin druga połowa lipca
.png)
Torac napisał(a):horas napisał(a):horas napisał(a):witam,
pozdr.
Horas
ponawiam zapytanie
termin druga połowa lipca![]()
![]()
![]()
Kto to wie - kryzys
Ps. Każdy obserwuje kurs euro
.png)
Dokładnie Krzysztofie, byłem w północnej części Breli w Jarduli. Ściślej przy ul. Kristici niedaleko kościoła. To jeszcze dalej od centrum niż Scit w stronę Pisaka.
.png)
Krystof napisał(a):Dokładnie Krzysztofie, byłem w północnej części Breli w Jarduli. Ściślej przy ul. Kristici niedaleko kościoła. To jeszcze dalej od centrum niż Scit w stronę Pisaka.
Sękju :@) Ja się przymierzam do Scit 57 - w googlach wygląda to na koniec Breli właśnie. Twoje zdjęcia przypominają mi miejsce, które penetrowałem na googlowskich mapach - stąd pytanie (dokładnie chodzi o zdjęcie plaży z cyplem, na którym jest jakaś taka sezonowa knajpka, takie coś na końcu Breli przed mini-portem, zdaje się ... obawiam sięjednak, że może to być zbiego okoliczności - tamich miejsc są tam zepewne setki).
Pozdrawiam, Krystof
aha. jak oceniasz możliwość wycieczek rowerowych (połowa lipca, przedpołudnie, popołudnie) tym nadmorskim "betonem" do Baskiej Vody? Da się jechać, czy porozjeżdżam turystów ;@) ?
.png)
Na rower za gorąco.
;@)możesz rzeczywiście mieć na sumieniu jakieś ofiary
.png)
.png)
Grzegorz Ćwik napisał(a):Byłem 2 razy w Breli, w 2007 i 2008 roku. Sama miejscowość to autentyczna perełka Makarskiej Riwiery. Tak pod względem krajobrazu, jak i samej atmosfery. Przepiękna promenada nadmorska ciągnąca się prawie od samej Baśki aż po ostatnie domy na północnym krańcu Breli. Od końca do końca przejście to godzina i 20 minut. No ale przecież można zatrzymać się na kufel piwa, co również polecam. Cała promenada oświetlona również w nocy, i właśnie wtedy warto odwiedzić znaną skałkę, wizytówkę Breli
Polecam i pozdrawiam, Grzegorz.![]()
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne