mysza73 napisał(a):Oczywiście, że mają ...
... śliczny okazik ...
Pozdrawiam.
.png)
mysza73 napisał(a):no a żółwie, niestety tylko sztuczne, na pewnej fontannie ...
.png)
....png)
piekara114 napisał(a):Papugi świetne i super kontrastują z zimową zielenią
mysza73 napisał(a):no a żółwie, niestety tylko sztuczne, na pewnej fontannie ...
To jedź do Sibenika to żywe zobaczysz. Byłaś w ogóle w tym mieście?
kmichal napisał(a):
... każdy z nas zapoznał się z pytonem i nie tylko, a po pokazie oglądamy jeszcze inne okazy ......
.png)
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):no a żółwie, niestety tylko sztuczne, na pewnej fontannie ...
To jedź do Sibenika to żywe zobaczysz. Byłaś w ogóle w tym mieście?
Byłam, ale daaaaaaawno temu,
a z żółwiami bawiłam się świetnie w Orebiczu, a i w Mlini też je spotkałam.
kmichal napisał(a):
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ale to inny gatunek, za tymi ze zdjęć byś nie nadążyła
...piekara114 napisał(a):Moje jak były mniejsze to też tak siadały żeby się wygrzewać, teraz wolą się pod firankami chować lub wygrzewać pod kaloryferami
... zresztą było widać, że jemu też bałtycka bryza odpowiadała ... .png)
Beata W. napisał(a):A myślałam że jak papugi to najbliżej chyba w Hiszpani Chociaż podobna do tej z Twojego zdjęcia jesienią po Tarczynie latała koło mojego domu. Pewnie komuś nawiała
....png)
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):A myślałam że jak papugi to najbliżej chyba w Hiszpani Chociaż podobna do tej z Twojego zdjęcia jesienią po Tarczynie latała koło mojego domu. Pewnie komuś nawiała
... to ta sama - "obieżyświatka" ......
Pozdrawiam.
.png)
Beata W. napisał(a):kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):A myślałam że jak papugi to najbliżej chyba w Hiszpani Chociaż podobna do tej z Twojego zdjęcia jesienią po Tarczynie latała koło mojego domu. Pewnie komuś nawiała
... to ta sama - "obieżyświatka" ......
Pozdrawiam.
No może w sumie ode mnie do Myszy rzut beretem