Jacek S napisał(a):Dziękuję, że na mnie zaczekałaś...
(zobacz mój wpis z 8 lipca)
Chyba za krótki urlop miałeś
.png)
.png)
Muliness napisał(a):Oj ciężko Mulina pracowała....
.png)
.png)
lukas774 napisał(a):Świetna relacja , a zdjęcia ?..... to nie zdjęcia, tylko dzieła sztuki. Bradzo fajnie się czytało a jeszcze lepiej oglądało. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam
mariusz-w napisał(a):Witaj Muliness !
... ale w sumie Ola i tak się częściej "melduje" niż lata przestępne !
Pozdrawiam.
agus78 napisał(a):8) Bardzo się cieszę, ze wróciłaś z nowymi wrażeniami i
Chodziłam Twoimi śladami i próbowałam szukać uroczych zakątków z Twoich zdjęć.....
Sutivan prześliczny!!!!Niesamowity klimat ma Brać !!!
Krzysztof i Lidia napisał(a):Muliness napisał(a):Oj ciężko Mulina pracowała....
![]()
![]()
![]()
Praca w Cro, żeby tak mnie na wakacje do pracy tam wysłali![]()
Pozdrawiam i z nieskrywaną ciekawością czekam na dalszy ciąg zaległej relacji oraz na nową.
weldon napisał(a):Stałaś po kostki w wodzie?
krutom napisał(a):twister07 napisał(a):... napisze dalszą część z tego roku
A w tym roku o co będzie bitwa?
piotrf napisał(a):Chyba do Lututowej trzeba będzie pojechać i uwolnić Olę z okowów pracya potem . . .
. . . gotowy scenariusz do filmu pt. "Uwolnić Olkę"
No chyba że Ola biega w poszukiwaniu plenerów![]()
Ale cierpliwy jestem i wierzę , że ciąg dalszy nastąpi
.png)
Jacek S napisał(a):Szkoda, że przed moim wyjazdem nic nie przybyło - trudno.
Mam tylko nadzieję, że po moim powrocie będę miał sporo do czytania.
Pozdrawiam gorąco.
Elizasz napisał(a):Co tam, że sobota, trzeba sprzątać, obiad nastawiać, ale Twoja relacja nie pozwala!!!
Czytam w ciszy, radując się opisami i zdjęciami, ale gdy dotarłam do sesji komunijnej, to już musiałam napisać-REWELACJA!!! Przepiękne zdjęcia, niesamowite ujęcia, pomysły, klimat-ach, coś pięknego!!! Mała Mulina kiedyś Ci podziękuje za cudowną pamiątkę!
Wracam do czytania
edit:
Cinnamongirl ma rację, jak ktoś przyzwyczajony na co dzień do gór i pagórków, to te drogi w Chorwacji wcale takie straszne nie sąMoja ciotka w tym roku była w Cro po raz pierwszy i oczy zamykała, ja natomiast zachwycam się widokami, jakoś nie paraliżują mnie te przepaście
minimartini napisał(a):
To na pewno nie koniecMuliness wie, że byłoby nam smutno... oj bardzo smutno... bardzooo bardzooo...
![]()
Czekam i przesyłam buziole!
Joanka23 napisał(a):Ola gdzieś Ty?
Melduję się po powrocie.Zamówienie zrealizowane!
Odezwij się i podaj jakiegoś maila co by się dogadać odnośnie dalszego transportu "ziela"
do Łodzi...
![]()
Pozdrawiam
jolamik napisał(a):szacun Muliness![]()
za pisane i sfocone![]()
uwinęłam się szybko bo w 2 dni - zaczełam wczoraj ok 23 i skończyłam dzisiajz małą przerwą na sen
![]()
za 17 dni ja będę focić no może nie takim sprzęciorem ale za to też podwodnymnie mniej jednak do taaaaakich zdjęć jak Muliness to ja wiedzy, doświadczenia, sprzętu i predyspozycji nie posiadam
mkm napisał(a):Tylko Olivierek może wywołać Olkę do tablicy![]()
.png)
Muliness napisał(a): Jacuś ja to wszystko nadrobię obiecuję;)
Muliness napisał(a): W tym roku robiłam mniej zdjęć wiec nie wiem czy nie bedziesz nosem kręcił hehehe
Muliness napisał(a):Mam nadzieję , że urlop udany;)
Muliness napisał(a):Pozdrawiam przecieplusio i dziękuję , że zaglądasz:)
Powrót do Nasze relacje z podróży