Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska woda 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gapa71
Autostopowicz
Baska woda 2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) gapa71 » 10.08.2010 20:53

Witam serdecznie
jestem na forum może nie pierwszy raz ale zalogowany jestem pierwszy dzień ,mój wyjazd 10 dni od 23 lipca do Baski planowałem od miesiąca czytając forum relacje z podrózy do chorwacji mój wyjazd w ciemno dla 4 osób wyniósł nas około 10 tyś złotych ,sama droga 2000plz z nowego tomyśla (wielkopolska) do Baski trasa przez niemcy austrie słowenię i chorwację samymi autostradami ,pokój dla 4 osób 85 euro za dzień plus reszta wydatków jakaś wycieczka statkiem jedzenie ,obiady,piwko winko wieczorami z małżonką(oczywiście wszystko w granicach rozsądku),moje pytanie jest takie jak wy to robicie (czytając posty )ze wydajecie 4tyś plz za 10 dniowy pobyt .Ok mogłem jechac trochę taniej innymi drogami ale po wyliczeniach koszty dojazdu spadły by mi raptem o 400 plz prosze o realne opinie gdyz w/g mnie chorwacja 2010 jezeli chodzi o ceny jest prawdziwą masakrą,(nie mylic z makarską),tylko woda i wspaniałe krajobrazy niezmienne
Piotr
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 10.08.2010 21:12

średnio 2500 na osobę to chyba taki standardzik :wink: bez większego szczypania się ale też bez szaleństw. Ja właśnie taką sumkę przeznaczam na tegoroczne wakacje w Cro właśnie po lekturze niniejszego forum. :wink:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.08.2010 21:29

Ja w tym roku jechałem do Breli z zamiarem wydania 5 tys zł na rodzinę 2+2 (11 lat i 15 miesięcy). Apartament trafił się bardzo fajny (jazda w ciemno) za 35 euro byliśmy tam 10 noclegów w drodze na wakacje 3 noclegi jeden w Polsce(jesteśmy z północy Polski) drugi w Plitvicach plus zwiedzanie i trzeci wodospady Krka, w drodze powrotnej nocleg nad Balatonem i dwa noclegi w Zakopanym. Nie dało się za 5 tys w ruch poszły plastiki suma sumaru wyszło 8 tys zł. W tym są1 obiad w Łodzi 5 obiadów w Chorwacji 2 na Węgrzech 2 w Zakopanym
Piiio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piiio » 11.08.2010 09:09

my mielismy apartament za 75 E wytargowany z 80 E (apratemant 2-pokoje z klima, taras , kuchnia), ceny ogolnie byly 20 E za osobe, jedzenie ogolnie bardzo drogie przebitka x1.5 lub x2 a na promenadzie to juz nie wspomne, piwo niedrogie 10 kun na plazy, karlovacko 22kuny za 2l polecam :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.08.2010 10:01

gapa71 napisał(a):pokój dla 4 osób 85 euro za dzień

Ja płacę za pokój dla 3 rodzin 100 E rezerwując wcześniej, więc nieźle Cię pociągnęli za portfel :wink:

Przejazd, to zaledwie 800-900 zł w moim przypadku, więc skoro kupiłeś samochód V-8 Hemi, nie powinieneś narzekać, reszta wydatków widać adekwatnie się ma np do moich, bo urlop rzędu 20-21 dni zamyka się w kwocie 2 tyś E a najczęściej jest to kwota niższa 8)
AndrzejPK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 11.08.2010 21:29

biorąc pod uwagę cena za apartman - płaciłem w tm roku 85 Euro - w Basce - albo ja jestem rozrzutnym idiotą - albo przedmówca potrafi gospodarować pieniążkami - na 16 dni - licząć przejazd+ wynajem+wydane na miejscu = 14k PLN niw wiem jak to robicie ale muszę się chyba nauczyć

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone