A jak tam wygląda sytuacja z jeżowcami, z tego co wyczytałem oraz własnego doświadczenia z Loparu - gdzie piasek tam tez raczej nie ma tych stworzeń i można do wody bez obuwia wchodzić.
.png)
canooe napisał(a):....A jak tam wygląda sytuacja z jeżowcami.....
.png)
.png)
CZYŻYK napisał(a):Prosze bardzo o pomoc
Czy jadąc w ciemno 03-08-2009 do Baski znajdę jakiś apartament dla 2 osób do max 40 euro (może być pokój z aneksem). Nie musi być blisko plaży. Bo słyszałem że Baśka należy do najdroższych i obleganych miejscowości nadmorskich.
.png)
.png)
.png)
.png)
Twiga napisał(a):Zupełnie nie. Obłożenie prawie całkowite. Praktycznie oblężenie. Ludzi taka masa, że nie da się nawet koca na plaży rozłożyć.
.png)
Twiga napisał(a):Ines, a ja już często spotkałam się ze stwierdzeniem, że sezon w Cro trwa do połowy września. Ja też jeżdżę w terminie wrześniowym i jak porównywałam ceny w innych relacjach, to różnicy nie widziałam...
Wszystko zależy od pory w jakiej przyjedziesz. Jeśli będziecie rano to wygodniej będzie szukać i ewentualnie przemieszczać się, jeśli niczego dla siebie nie znajdziecie.
.png)
kondzio napisał(a):Byliśmy w Basce już dwa razy i właśnie w dzielnicy Zarok,czas pobytu to przełom czerwca i lipca,plaża małe kamyki zawsze znalezlismy miejsce na plaży,w wodzie kamyki przez 2m a dalej piasek, do centrum 10 min pieszo z dzieckiem,w samej dzielnicy zarok jest market,piekarenka lodziarnie,mała gastronomia a przede wszystkim cisza.
więc jeśli chodzi o zarok to polecam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje