Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka - KRK

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 12.01.2012 11:38

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link pozdro
Bielszczanin74
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bielszczanin74 » 12.01.2012 11:51

anubis2423 napisał(a):www.silotourist.com pozdro

dzięki juz własnie przeglądam;)
petit
Globtroter
BASKA KRK ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) petit » 19.05.2013 09:52

Czy jadąc "w ciemno" znajdę kwaterę w Basce w terminie od połowy czerwca.
Jaką cenę można wytargować za apartament z dwiema sypialniami?
Jak macie jakieś sprawdzone namiary to poproszę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:hut:
skylogg
Odkrywca
Re: BASKA KRK ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) skylogg » 21.05.2013 14:08

Bez konkretnych namiarów za to na szybko :)
1) znajdę,
2) między 45 a 55 euro/dobę to zdrowa cena za wygodny apartament.
viki12345
Plażowicz
Re: BASKA KRK ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) viki12345 » 22.05.2013 20:33

Chętnie się podepnę z zapytaniem o jakąś kwaterę dla 2+2 na wyspie KRK. Poczytałam trochę i chyba Baska lub Stara Baska byłyby dla nas odpowiednie. Termin od 19.06 na 9 nocy. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szymek118
Autostopowicz
Baśka, Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) szymek118 » 10.08.2013 18:14

Witam.
Wraz ze znajomymi mamy zaplanowany wyjazd w ciemno do miejscowości Baśka.
Termin wyjazdu to 26.08 - 03.09.
Chcielibyśmy pojechać w ciemno. Czy jest możliwość, że w tym terminie znajdziemy jakieś lokum do spania w cenie do 15euro za osobę? Jak tak to może ma ktoś coś do polecenia, jakiś kontakt, stronę internetową itp.
Pozdrawiam

Ewentualnie może ma ktoś do polecenia jakieś miejsce gdzie znajdziemy na pewno lokum w tych pieniądzach, nie muszą być okolice Krk :)
maciek92
Podróżnik
Baśka - KRK

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek92 » 06.01.2014 11:03

Hej, witam wszystkich :) jestem Maciek i chciałbym was zapytać o parę rzeczy - mianowicie, w zeszłym roku byłem z 4- osobową grupą na wakacjach w Crikvenicy :) było wspaniale i postanowiliśmy wybrać się na wycieczkę na przeciwległą KRK do miejscowości Vrbnik, miejscowość nas tak zauroczyła, że w tym roku postanowiliśmy wypuścić się właśnie na KRK - do Baski. I teraz po tym krótkim wprowadzeniu chciałbym Was zapytać- co w ogóle sądzicie o Baśce, jakie są tam ceny, czy jest dużo drożej, niż w porównaniu do Crikvenicy - w ogóle do Kvarneru. Baska spodobała się nam bardzo, zwłaszcza po przeczytaniu kilku recenzji napisanych przez Was. Piękna zdjęcia, widoczki, pogoda - coś w sam raz dla nas. Wyjazd planujemy, gdzieś w okolicach środek lipca/ początek sierpnia- wiem, wiem środek sezonu, dużo ludzi, ale to ma coś w sobie, pokazuje cały klimat CRO :) Bardzo byłbym wdzięczny o podanie sprawdzonych kwater, gdzie ewentualnie mieszkaliście w Baśce . Czekam również na inne propozycję miejscowości na KRK :) z góry dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam.
Aaaa i zapomniałbym co do hoteli/ kwater - nie zależy nam na niewiadomo jakiej wygodzie- najlepiej 2 pokoje dwuosobowe, łazienka, kuchnia najlepiej tak do 17 € za osobę. Widziałem już podobne tematy na forum ale nie znalazłem nic konkretnego :P
Czekam na wasze relację i życzę miłego odpoczynku .:)
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 06.01.2014 11:13

Baszka jest wyjątkowa,bez porównania.
Pare fotek z dwóch wyjazdów poniżej
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
maciek92
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek92 » 06.01.2014 11:22

Byliscie w Basce ? Jak sie tam Wam podobało? Może polecicie jakieś tajne miejsce na nocleg ? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.01.2014 11:24

Baśka jest bardzo fajna :!: :wink:

Ale ja bym tam cały czas nie siedział, chyba że po sezonie.
Przyjechać tam na plażę i spędzić jeden dzień. Ale to moja subiektywna opinia.

Moim zdaniem w sezonie za dużo ludzi na zbyt małej przestrzeni 8)

Co do cen, to na promenadzie są wysokie, w Konzumie było o wiele drożej niż w Konzumie w centrum Opatiji.

Hoteli jest tam kilka, największy to Corinthia, jest też Zvonimir i to chyba wszystko. Wyglądają ładnie :D
Cen nie znam.
Z uwagi na wspomniane wyżej tłumy, ze znalezieniem apartmanu w dobrej cenie może być kłopot. A jechać tam w ciemno w lipcu czy sieprniu to już głupi pomysł.

Moja relacja z Baśki:
opatijska-riwiera-i-wyspa-krk-lipiec-2013-t44015-15.html
maciek92
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek92 » 06.01.2014 11:31

No właśnie probowalem szukać sam cos ale nie ma nic konkretnego :\ a może Lednice polecalibyscie na północy CRO :-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.01.2014 11:34

No, pooglądaj moją relację :wink:

Moim zdaniem bardzo ciekawie jest od Opatiji do Moszczenickiej Dragi :D
- Opatija-centrum, Icici, Ika, Lovran, Medveja, Moscenicka Draga

Jak na Krk, to bardzo ładnie i dość spokojnie jest w miejscowości Malinska

Przestudiuj też ten wątek:
opatijska-riwiera-i-wyspa-krk-t40819.html

Jak widzisz, rok temu ja też coś fajnego szukałem :lol:
maciek92
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek92 » 06.01.2014 11:49

Dzięki za pomoc ;-)
asia0211
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asia0211 » 06.01.2014 17:29

Spedzalismy wakacje w Basce przez dwa lata.Miejcowasc wspaniala,klimatyczna.Ale to fakt bardzo duzo ludzi-tez na plazach...W obu przypadkach apartament mielismy predzej zarezerwowany przez biuro-....splendido....-godne polecenia. POWODZENIA...!!!
maciek92
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek92 » 06.01.2014 17:38

asia0211 a to biuro ma jakąś stronke ?:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje