Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bardzi proszę o pomoc wyspa Cres, Losinj.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
vanquish87
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vanquish87 » 26.07.2009 01:03

Witam, już za tydzień wyjeżdżam na jedną z tych wyspa z grupą młodych znajomych.

Jeżeli ktoś może to proszę o pomoc:

1. poszukuję taniego i sprawdzonego, dobrze ulokowanego kempingu na każdej z tych wysp
2. gdzie na wyspach można i ew jakim kosztem wypożyczyć łodzie z silnikiem (najlepiej bez patentu), czy zwiedzał ktoś z was pobliską wyspę Susak lub mniejsze wysepki na południu w taki sposób?
3. czy można na tych wyspach (Cres i Losinj) liczyć na życie nocne tj. knajpy, dyskoteki?
4. poszukujemy również plaży z boiskami do siatkówki plażowej ew. piłki nożnej plażowej, czy są tam takowe?

Z góry dziękuję za pomoc, której na prawdę potrzebuję, gdyż nie mogę znaleźć nigdzie informacji na nurtujące mnie pytania :(
vanquish87
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vanquish87 » 27.07.2009 00:23

Czy na prawdę nikt nie może mi pomóc? Nikt nie był na tych wyspach i nic o nich nie wie albo czy tak ciężko pomóc?
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 27.07.2009 05:22

vanquish87
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vanquish87 » 27.07.2009 20:05

wielkie dzieki. szkoda tylko, ze tak malo informacji udalo mi sie do tej pory uzyskac, bo niestety nie pomaga mi to zbytnio :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2009 21:00

Moze zamiast pretensji do całego świata ,było sie zainterosować ciut wcześniej niż tydzień przed wyjazdem?
vanquish87
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) vanquish87 » 27.07.2009 22:14

wcale nie mam do nikogo pretensji. myslalem tylko, ze na tym forum stosunkowo latwo uzyskac informacje a udzielenie ich nie jest dla nikogo problemem. jezeli nikt tam nie byl to trudno, moze ja bede mogl pozniej komus pomoc. poza tym nie zawsze jest mozliwosc ustalenia wszystkiego wczesniej
pozdrawiam
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 28.07.2009 09:34

Byłem w Veli Losinj (3 razy), ale naprawdę nie znam konkretnych odpowiedzi na zadane pytania. Więc nie pisałem...
W tym roku widziałem boisko do siatkówki plażowej, ale było na terenie zamkniętym (hotel 4 gwiazdkowy :( ). Pewnie są też gdzieś ogólnodostępne, ale osobiście nie kojarzę.
Jeśli chodzi o życie nocne, to moje pobyty w knajpach kończyły się przed północą. Myślę, że najatrakcyjniejsza oferta "nocna" powinna być w Mali Losinj. Sam nie sprawdzałem. Jak pisałem wyżej: niewiele pomogę.
Pozdrawiam :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone