.png)
pablo2222 napisał(a):A mnie dziwi fakt chodzenia na wakacjach w Chorwacji w gaciach. Jak tak można? Cały rok w Polsce chodzę w gaciach to chociaż na wczasach odpocznę. Jak można na wczasy zabierać gacie! Załamka...
.png)
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):To akurat odnosiło się do zabierania laptopa po to, żeby puszczać dzieciom filmy. I to jest totalna głupota. Takie moje zdanie, koniec, kropka.
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):Gdybym się pochwalił na forum, że moje dziecko jeździ bez pasów, to też pewnie by to ktoś nazwał totalną głupotą i wcale bym się nie obrażał.
.png)
Krzychooo napisał(a):Taki laptop przecie może prądem biedną dziecinkę porazić - toż to skandaliczna nieodpowiedzialność ze strony "totalnie głupich" rodziców!
Krzychooo napisał(a):Dwie godzinki dziennie przed snem poświęcone na obejrzenie dobrego filmu (np. bałkańskiego) to zbrodnia czy jak?
Krzychooo napisał(a):Może zakażmy też czytania książek, przecież przez cały rok możesz to robić, więc na wakacjach odpocznij od literatury.
Krzychooo napisał(a):Nie wiem, skąd bierze się w Tobie takie poczucie wyższości nad innymi
.png)
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):Krzychooo napisał(a):Dwie godzinki dziennie przed snem poświęcone na obejrzenie dobrego filmu (np. bałkańskiego) to zbrodnia czy jak?
Jak wyżej. To twój czas przed kompem, nie mój. Ja go inaczej rozkładam. Film nie jest potrzebny mi do szczęścia, zwłaszcza w Chorwacji. Nie ważne czy bałkański, czy inny.
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):Krzychooo napisał(a):Może zakażmy też czytania książek, przecież przez cały rok możesz to robić, więc na wakacjach odpocznij od literatury.
Jeśli porównujesz oglądanie filmów na kompie do czytania książki to już wiem skąd tak niska średnia czytelników w naszym kraju
A książek to akurat biorę bardzo dużo na wakacje.
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):Może ty traktujesz forum jako narzędzie do wzajemnego łechtania się i przesyłania buziaczków. Ja traktuję fora jako miejsca, gdzie każdy dzieli się swoimi opiniami na dany temat i wymienia doświadczeniem. Jeśli więc coś mi się podoba lub nie - walę wprost. Wszystko co do tej pory napisałem było moimi subiektywnymi opiniami na różne tematy. Nic nikomu nie narzucam. Jeśli jesteś osobą mało asertywną i odbierasz moje wolne opinie jako narzucanie ich tobie, to przepraszam, może trochę więcej dystansu?
.png)
Krzychooo napisał(a):Twój urlop, rób, co chcesz. Ale też daj prawo do tego innym.
Krzychooo napisał(a):czy czytanie Harlequinów i marnych powieści kryminalnych?
.png)
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):Dziecko przed kompem na wakacjach = głupota.
Możecie mnie piętnować. Moja córka siedzi trochę przy komputerze w tygodniu, kontroluję jej czas spędzony przed telewizorem i komputerem, na wakacjach kompa nie ma i kropka. Nie interesuje mnie jak postępują inni rodzice, ale mogę wyrazić swoją opinię, od tego jest forum. Jeśli jesteś bardzo wrażliwy na moją opinię, trudno - nie narzucam ci jej, twoje dziecko, twój system wychowawczy.
.png)
Aldonka napisał(a):Nazywasz nas (część z nas, mnie na przykład) głupcami Wiesz, jakbyś na to nie spojrzał- obrażasz nas. Nikt z nas nie jest głupi, każdy postępuje po swojemu ale to nie oznacza, że jest głupszy od Ciebie.
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.