Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.07.2011 12:27

weldon napisał(a):
Jacek S napisał(a):Przecież nie będzie grać na okrągło...a potem sie podładuje.
Bateria powinna wystarczyć (mam nadzieję).

Pewnie że tak ...

Ale wiesz, zapomnisz podładować i jak się dziecku wytłumaczysz, że film się skończył w połowie? ;)

Takie cóś

To jeszcze jakiś trójnik do gniazdka bo będzie CB i lodówka...
:wink:

A ogólnie laptop to załamka.
:lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.07.2011 13:12

Jacek S napisał(a):To jeszcze jakiś trójnik do gniazdka...

:mrgreen:

A tego to nie przewidziałem :D

Ja mam trzy, czy cztery gniazdka, więc nie oszczędzam na tym.

Ale przecież nie mówimy o laptopie na wakacjach, tylko o laptopie w drodze na/z wakacji ;)
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 09.01.2012 10:55

Technika idzie do przodu. Zamiast laptopa można już zabrać tablet. Jaka oszczędność miejsca... :D
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 10.01.2012 21:23

trochę z innej beczki...
wie ktoś może czy w Cro istnieje możliwość zakupu internetu mobilnego ale nie na abonament ani liczbę doładowań a wyłącznie na kartę? Chodzi mi o coś takiego, żeby kupić np. kartę sim za 50-100 kun i móc ją wykorzystać jako internet? Niestety ja jak i moi towarzysze podróży ze względu na wykonywaną przez nas pracę jesteśmy uzależnieni od internetu i musimy być mobilni 25 (a co mi szkodzi;P)) godzin na dobę...;)
p.s. bluźnię ale biorę netbooka, smartfona ale za to rezygnuję z navi (bo sobie dokupiłem nadajnik gps do netbooka);P kolega tez grzeszy bo bierze tablet ;)
Ostatnio edytowano 11.01.2012 18:46 przez sviva, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2012 22:31

sviva napisał(a):trochę z innej beczki...
wie ktoś może czy w Cro istnieje możliwość zakupu internetu mobilnego ale nie na abonament ani liczbę doładowań a wyłącznie na kartę? Chodzi mi o coś takiego, żeby kupić np. kartę sim za 50-100 kun i móc ją wykorzystać jako internet? Niestety ja jak i moi towarzysze podróży ze względu na wykonywaną przez nas pracę jesteśmy uzależnieni od internetu i musimy być mobilni 25 (a co mi szkodzi;P)) godzin na dobę...;)
p.s. bluźnię ale biorę netbooka, smartfona ale za to rezygnuję z navi (bo sobie dokupiłem nadajnik gps do netbooka);P kolega tez grzerzy bo bierze tablet ;)

Zdaje się że TU
pejo100
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pejo100 » 05.02.2012 11:47

Nie wyobrażam sobie wakacji w Cro przed laptopem. Każdą chwilę poświęcam na cieszenie się morzem, górami i innymi pięknymi rzeczami, których u nas nie ma. Nie dość, że nie biorę żadnej elektroniki, to jeszcze jeździmy pod namiot, żeby jak najwięcej korzystać z ciepłych Chorwackich nocy, a nie kisić się w betonie.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 05.02.2012 15:51

pejo100 napisał(a):Nie wyobrażam sobie wakacji w Cro przed laptopem...

i słuszna postawa!
tak trzymaj..
i nigdy tego nie zmieniaj..

pzodro
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 05.02.2012 16:22

pejo100 napisał(a):Nie wyobrażam sobie wakacji w Cro przed laptopem. Każdą chwilę poświęcam na cieszenie się morzem, górami i innymi pięknymi rzeczami, których u nas nie ma. Nie dość, że nie biorę żadnej elektroniki, to jeszcze jeździmy pod namiot, żeby jak najwięcej korzystać z ciepłych Chorwackich nocy, a nie kisić się w betonie.

Wakacje spędzaj jak chcesz. Daj tez prawo innym do spędzania urlopu po swojemu. Jeśli chcą, jak pogardliwie piszesz: "kisić się w betonie", niech to robią. I tyle.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.02.2012 16:24

Laptopa można używać niekoniecznie "w betonie"... :wink:
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 05.02.2012 16:28

FUX napisał(a):Laptopa można używać niekoniecznie "w betonie"... :wink:

Bój się Boga! Znasz takich grzeszników? :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.02.2012 16:42

No na sofie klykam teraz.... :wink:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 05.02.2012 18:29

a ja sobie w łóżeczku wypoczywam z laptopem... to coś złego??:P
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 05.02.2012 19:06

Tak! Łamiesz Specjalną Dyrektywę ws. Jedynego Słusznego Sposobu Wypoczywania Znaną Tylko Osobom Oświeconym :lol:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 05.02.2012 19:09

sviva napisał(a):a ja sobie w łóżeczku wypoczywam z laptopem... to coś złego??:P

Nic złego. Jesteś na wakacjach?
Bo taki temat był...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2012 14:42

laptop na wakacjach faktycznie załamka 8O teraz jade z Tabletem a córka IPad2
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone